Топи продажів

Відгуки покупців про Чохол для смартфона ArmorStandart Matte Slim Fit для Samsung Galaxy A15 4G (A155)/A15 5G Camera cover Black (ARM72472)

Оцінка користувачів 5/5
  • Ілля К***

Чохол топ.

Доброго дня, Ілля! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Игорь Д***

Хорошая панель.

Доброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Виталий Д***

Відмінний продукт

Доброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Микита Ш***

Топ

Доброго дня, Микита! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергей Б***

все чудово

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Катерина Ц***

+++

Доброго дня, Катерина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний аксесуар за свою ціну

Переваги:
    Тактильно приємна поверхня, не ковзає в руці. Подобається виріз кнопки включення
    Недоліки:
    не виявив

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.