Відгуки покупців про Чохол для смартфона ArmorStandart Unit MagSafe для Apple iPhone 11 Light Blue (ARM74848)
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black + Transparent
Неплотно прилегает к корпусу телефона, появились небольшие трещины на прозрачной части через 2 недели использования (не падал)
- Переваги:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що у вас виникла така ситуація з чохлом. Ймовірно, це може бути поодинокий виробничий брак. Ми обов’язково передамо ваше зауваження на перевірку якості. З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир Т***Продавець: Rozetka. Колір: Black + Transparent
Якість на двієчку
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам шкода, що чохол не виправдав ваших очікувань. Підкажіть, будь ласка, що саме вам не сподобалось у використанні цього чохла? З повагою, команда ArmorStandart.
- Никита Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Чехольчик забрал! Очень хорошее качество) И материал и сама аэргономика) iPhone 11, с чехлом, превратился в iPhone 12) За счёт квадратного фактора) Кнопки прожимаются отлично! Дизайн - Бомба!) Советую к покупке!!) Продавцу, большое спасибо за товар! Всем, удачных покупок!
- Переваги:
- 1. Цена.
2. Материал.
3.Доставка. - Недоліки:
- Не обнаружил. И скорее всего, их и не будет, так как чехол качества не хуже, чем выпускает сама Apple)
Представник постачальникаДоброго дня, Микита! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Супер!
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Якісна панель , гарно та щільно прилягає. Дуже задоволена .
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Дуже якісний, сидить щільно. Стильно виглядає! Magsafe тримає ідеально! Рекомендую!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Blue
Досить вдалий чохол. Приємний на дотик. Квадратні бортики не властиві для 11 айфону дають нові враження від використання. Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.