Відгуки покупців про Чохол для смартфона Xiaomi Redmi Note 14 4G ArmorStandart Air Transparent Camera cover (ARM79711)
Є в наявності
- Настя В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
гарний чохол
- Переваги:
- якість, ціна
- Недоліки:
- трохи великий
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо за відгук та оцінку! Щодо розміру — цей чохол розроблений саме під Xiaomi Redmi Note 14 4G і не повинен бути завеликим. Підкажіть, будь ласка, точну модель вашого телефону. З повагою, команда ArmorStandart.
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ідеально підходить для телефона
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Каріна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чехол ідеально підходійшов. Якісний матеріал. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Матеріал, ціна, точно за розміром.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Каріна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чехол понравился. Идеально подходит в данной модели смартфона, практически не увеличивает размер гаджета, вырезы для всех разъемов не маленькие- для подключения наушников не нужно снимать чехол. Прозрачный, без жёлтого оттенка, прекрасно виден шикарный цвет корпуса, кнопки нажимаются мягко, снимается/надевается без адских усилий. Жаль, конечно, что со временем пожелтеет, но это происходит со всеми такими чехлами. На данный момент довольна.
- Переваги:
- Много. Описала выше
- Недоліки:
- Пока их нет
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
все четко
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.