Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Ремінець Armorstandart силіконовий для Xiaomi Mi Band 4/3 Red (ARM51829)

Код :  51954090
Оцінка користувачів 4.17/5
на основі 402 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    180 відгуків:  72% позитивних, 13% нейтральних, 15% негативних
    Більшість покупців задоволені ремінцем Armorstandart для Mi Band 3/4, відзначаючи його гарну якість, зручність та відповідність заявленим характеристикам. Головними перевагами, на думку споживачів, є приємний матеріал, хороша посадка на пристрій та великий вибір кольорів. Водночас, численні відгуки вказують на проблеми з міцністю застібки, зносом матеріалу та відмінностями від оригіналу (жорсткість, жорсткість пластика, термін служби). Багато покупців радять брати ремінець на заміну, але не розраховувати на його тривале використання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Любомир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Купив дорожчі, тому що "дешева рибка-погана юшка". Купив два, чорний і червоний дружині. Якість як в оригіналі, головне немає ніяких пластикових ободків, які з часом тріскаються. Дивують в коментарях люди, які криво вставляють касулу у ремінець і пишуть негативні відгуки. Але нічого не поробиш, зараз багато унікумі у яких руки ростуть не з того місця і смекалки нуль. Дуже задоволений.

Переваги:
    Як оригінал, може і кращий.
    Недоліки:
    Не виявлені
  • Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Перемеряли в городе кучу браслетов в такой же ценовой категории. Все не плотно прилягали по длинным сторонам. В итоге сказал жене - закажу на розетке: что прийдёт - с тем и будешь ходить. Не прогадали. Жена разницы между оригинальным и этим не заметила. Так что, у кого ми бенд 4 покупайте смело.

• Вячеслав

пысы:
      цвет чёрный

• Дарья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Підходить ідеально під Xiaomi Mi Band 3. Беру не перший раз. Ламається приблизно за 1,5 року.

Доброго дня, Дарья! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чуть жестче (тверже), чем оригинальный. Но в процессе эксплуатации то ли я привык, то ли стал мягче.
    Застежка пластиковая, боялся, что словмается - оставил оригинальную металлическую на всякий. Не пригодилось.
    Эксплуатировал активно, 1-2 раза в день снимал-надевал. Все отлично. Но порвалась петля через 8,5 месяцев эксплуатации.
    Придется покупать еще. Возможно, такой же..

Переваги:
    Похож на оригинальный, довольно живучий, цена
    Недоліки:
    Порвался через 8,5 месяцев
  • Васина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange

Шикарный модный цвет, качественный силикон, удобная застежка, не маркий в отличии от черного. Такого еще нет ни у кого из моих знакомых ))) И очень привлекательная цена - попала в акцию )

Переваги:
    классный яркий неоновый цвет-оранж
    Недоліки:
    не нашла
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Lime

Браслет пришел в симпатичной упаковке, цвет соответствует указанному на фото. Когда первый раз вставляется Mi band, он немного туго влезает, после одного дня ношение он стает более податлив,(считаю это важным, так как я достаточно часто меняю браслеты, что бы один цвет особо не приедался) и начинает влезать как в оригинальный браслет.

Переваги:
    Цвет
    Недоліки:
    Немного уступает по качеству оригинальному браслету
    • Сергій К***

Забыл уточнить, красный браслет не соответствует фотографии, в жизни его одтенок ближе к розовому.

• Вячеслав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

третий раз здесь покупаю - каждый раз хватает на полгода) Всё устраивает)

Доброго дня, В'ячеслав! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Ремешок грубее чем тот, что был в комплекте, но это не играет никакой роли. Родной порвался через год. Посмотрим, что будет с этим.
    Брал под ми бенд 3.

• Виктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Взял как запасной. От оригинального внешне почти не отличается. Но по ощущениям - намного прочнее и качественнее
    Спасибо

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Нету
  • Станислав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Получил товар без малейших проблем и без повреждений. Всё было быстро доставлено в течении 48 часов. Огромное спасибо

• Маргарита Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink Sand

Брала цвет "песочный розовый", он в жизни светлее, похоже на топленое молоко, я именно такой цвет и хотела. На фото продавца выглядит темнее, больше коричневый. Я фото прикладываю, очень довольна покупкой, рекомендую.

Переваги:
    Цвет, качество.
    • Инна Т***

Это на mi band 4?

• Маргарита Л***

На фотке 3 Mi Band

• Алина М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Ремешок ношу уже почти месяц и нареканий нет. Руку не натирает, цвет соответствует заказу, капсула сидит четко.

Переваги:
    материал, цена, доставка
  • Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Ремінець гарної якості, кращий за дешеві підробки, з яких таблетка годинника могла легко вивалюватись. Цей ремінець - надійно тримає.

Доброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Кристіна С***

Браслет дуже якісний. Всім раджу

Переваги:
    Швидка доставка. Якісний товар

Доброго дня, Кристіна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Артем М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чудовий браслет, довго проіснував. Але має відмінності від оригінального

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Відсутні

Доброго дня, Артем! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Валерий Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Все добре, дуже схожий на рідний браслет, але вдягати знімати навіть простіше аніж рідний.

Доброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Якісь гарна, але кнопка пластикова і через деякий час ламається. Вирішив проблему встановивши стару із оригінального ремінця

Доброго дня, Юрко! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Сиделёв А***

Добре підійшов на miBand 4.Рекомендую

Недоліки:

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Кирило
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купував три кольори на всякий випадок. Розумію, що можуть порватись це ж витратний матеріал. Але поки не рвуться. Якість чудова.

Доброго дня, Кирило! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Grey

На Mi Band 4 подошёл

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Микола С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue

На Mi Smart Band 4 підійшов як рідний, брав собі синій і дружині червоний, аналогічно підійшов як рідний. Не розумію комменти де пишуть, що потрібно багато зусиль, це якісь побрехеньки. Браслет якісний, рекоммендую.

Переваги:
    Якісний вироб
    Недоліки:
    не знайшов

Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування!

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Нормальний ремінець. Досить якісний і недорогий.

Переваги:
    Дешевий і якісний
    Недоліки:

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Евгений Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Доброго дня, Євген! Дякуємо за високу оцінку. З повагою команда Armorstandart.

• Лилия Ю***

Очень приятный на ощупь, качественный, хорошая застежка. Брала на mi band 3

Переваги:
    Хорошее качество
    Недоліки:
    Нету

Доброго дня, Лілія! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Марина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хороший ремешок, достаточно мягкий, от оригинала практически не отличить. На руке не чувствую.

Добрый день, Марина! Спасибо за положительный отзыв. С уважением команда Armorstandart.

• Екатерина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow

Браслет хороший, красивый, яркий, но это и минус, брали жёлтый он за неделю затёрся, надо выбирать цвет темнее и всё будет ок!

Переваги:
    Яркие цвета
    Недоліки:
    Быстро запачкался
  • Галина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey

Второй раз тут брала(если не третий, не помню уже). Жёлтый летом был топчик, но покрасился естественно(особенности светлых оттенков). В этот раз взяла серый, боялась, что будет светлым, пришёл как и в описании dark gray.
    Качество мне нравится, лучше чем в киосках и дороже конечно, чем там, но того стоит.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не нашла
  • Микола А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey

Ремінець виготовлений з кращого матеріалу ніж оригінал

Переваги:
    Якість матеріалу, mi band 3 щільно фіксується
    Недоліки:
    Не виявив
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Получила посылку очень быстро. Упакован достойно. Цвет светлее чем на фото, но я не растроилась.

Переваги:
    Качество хорошее. Приятный на руке.
    Недоліки:
    Нет.
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Дуже сподобався,колір гарний.

Переваги:
    Приємний на руці,добре застібка тримає,стильний.
    Недоліки:
    Не бачу
  • Петрів О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
    Переваги:
    Зручний
  • Назар М***
  • Недельська М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink Sand
  • Андрей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
  • Ann D***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Как многие до меня писали-все хорошо в покупке и без косяков.Покупкой довольна.

Переваги:
    аналогичный родному ремешку
    Недоліки:
    не нашла
  • Иван В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow

Годный ремешок за свои деньги, материал нормальный, Цвет слегка тусклее чем на картинке, но всёравно яркий. Отличается от оригинала не существенно, из минусов: чтобы вставить туда капсулу нужно постараться. Не разваливается за неделю в отличии от оригинального

Переваги:
    крепкий, крепко держит,
    Недоліки:
    пришел тусклее чем на картинке, отделение для капсулы узковато