- романова и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний чехол
Представник постачальникаДоброго дня, Інна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар відповідає заявленим характеристикам.
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ростислав К***
Яким саме?
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чехол на ксіомі редмі 10а сів чудово.
Представник постачальникаДоброго дня, Надія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Данило С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свої гроші чудовий чохол
- Переваги:
- Гарний та приємний матеріал
- Недоліки:
- Маленькі дефекти на чохлі
Представник постачальникаДоброго дня, Данило! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Панель села хорошо,виден красивый цвет телефончика!
- Переваги:
- Прозрачный
- Ратушный С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Время покажет или будет темнеть
- Переваги:
- Мягкий хороший силикон
Представник постачальникаДобрый день, Сергей! Спасибо за положительный отзыв. С уважением команда Armorstandart.
- ВалерияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Валерія! Дякуємо за високу оцінку. З повагою команда Armorstandart.
- Геннадий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Геннадий! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- ГеннадийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всë отлично !
- Переваги:
- Отлично подходит , быстро клеится .
Представник постачальникаДобрый день, Геннадий! Спасибо за положительный отзыв. С уважением команда Armorstandart.
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Жене подарили на юбилей телефон. Столкнулся с выбором бампера и стекла. Все покупал на Розетке. По поводу бампера - хороший, не сползает, свою функцию защиты телефона выполняет. А самое главное прозрачный, подчеркивает цвет и марку телефона. Жена довольна.
- Переваги:
- Удобный бампер
Представник постачальникаДобрый день, Алексей! Спасибо за положительный отзыв. С уважением команда Armorstandart.
- Дмитрий Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вполне хороший прозрачный чехол, все отверстия совпадают, на фото всё видно
- Переваги:
- Бортики вокруг дисплея и камеры чуть выше, специально для защиты стекла. Сидит плотно.
- Недоліки:
- Кнопки когда нажимаю почти вообще не чувствуется щелчок, но это не критично, в самом телефоне они слабо нажимаются
- Валя М***Продавець: Rozetka
Крутой чехол тем что прозрачный, видно спинку телефона. Надежная защита, но при этом не заметен на телефоне. Отверстия совпадают, кнопки нажимаются легко
- Переваги:
- Шустрая доставка