Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Гідрогелева плівка ArmorStandart для Apple Watch SE 2024 / SE 2023 / SE 2022 / SE 2020 / 6 44 mm 6 шт. (ARM57755)

Оцінка користувачів 2.81/5
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Плёнка приклеилась идеально. У меня вопрос к представителю, нижний слой который должен быть разрезан на две половинки, из шести плёнок разрезан только в средних двух.Та плёнка у которой не разрезан нижний жёсткий слой наклеить не получится

Недоліки:
    Из шести плёнок, к поклейке пригодны только две
  • Дмитрий В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Плівка непогано приклеїлася і тримається теж добре, за свої грощі нормальний варіант, щоб не було дрібних подряпин. Щоб захист був кращий треба брати ту що за 1000грн))))

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Тоненька від сильних ударів не захистить)))

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувала чоловіку. Якщо клеїти не перший раз подібні плівки - то з першого разу все вийшло :)
    Порізана гарно, легко відʼєдналась.
    Сьогодні третій день, наразі ідеально, і по краям також. Фен не застосовував.

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    треба мати досвід з плівками

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купую вже в друге, хороша якість.

Доброго дня, Оксана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Кристина М***

Уже не первый раз заказываю пленку, ща такие деньги 6 тук , думаю шикарно

Доброго дня, Христина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Майже через рік замовив знову,всі шість плівок з розрізаним нижнім шаром,як і повинно бути,минулого разу було тільки дві.
    Клеїться добре

Переваги:

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Влад Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Непогана плівка, за свої гроші.
    Вийшло приклеїти, з другої з 6-ти штук.

Переваги:
    Бюджетна плівка
    Недоліки:
    По краях відклеїлась,через неділю
  • Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Как написал комментатор выше - клеить ее одно разочарование. Плоттер очень плохо вырезает, так как с 8ми штук номрально отклеить получилось только три.
    Держится она тоже ужасно , один день носки и на краях уже куча пыли .Итого - три дня носки часов с пленкой. Не рекомендую . Доставка быстрая

Переваги:
    цена, скорость доставки
    Недоліки:
    клеится ужасно , не держится вообще
  • Андрей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Как и предыдущие покупатели, расстроен сроком носки пленок. В среднем носились от недели до двух. Нанести так, что пленка крепко держалась крайне сложно. Последний раз продержалась один день, и слетела во время сна.

Переваги:
    Цена, защищает от царапин, ударов
    Недоліки:
    Крайне сложно нанести пленку. Направляющие наклейки неэффективны при нанесении.
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прийшла плівка на 40мм годинник замість 44мм, купив вже вдруге, розчарований, до того нормально клеїлась і ходилась. Гроші на вітер, не покриває нормально годинник, толку тоді з плівки?

Переваги:
    Були
    Недоліки:
    Товар не відповідає опису

Доброго дня, Олександр! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою, команда ArmorStandart.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Виталий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не рекомендую к приобретению данную пленку на Apple watch 44mm. Пленка покрывает не весь экран, не хватает нескольких милиметров. Из-за этого один край не приклеивается, так как попадает на изгиб экрана. И это не из-за кривых рук

Переваги:
    Цена, но так как товар не качественный, то и достоинства нет
    Недоліки:
    Сам товар
  • Игнатченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сплошное разочарование, выброшенные деньги на ветер.
    Эта пленка не приспособлена для того чтоб наклеить их на часы. Так как есть три слоя пленки и надо каким то непонятным способ отклеить крайние две пленки что б приклеить ту что посередине, не испортив ее при этом.
    Инструкция есть только для смартфон, так как такой тип пленки предусмотрен соотвественно для смартфона.
    Странно что Розетка предлагает как дополнение к покупке недешевых часов такую ужасную продукцию.
    Жаль что не посмотрел коменты других покупателей перед покупкой!

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не прилипає по краях зовсім! Якість жахлива

Недоліки:
    Все
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сплошное разочарование, получил пластинку разрезанную на 8 плёнок для часов, но нормально наклеить их невозможно!!! И дело не в руках, а в том, что подложка под плёнку цельная, её невозможно снять частями, чтоб равномерно распределить плёнку, приходится снимать сразу все и клеить на экран, а это не удобно и остаются пузыри! QR на упаковке который ведёт на видео не наклейки конкретной плёнки на часы, а вообще другой плёнки на телефон

Переваги:
    Недоліки:
    Невозможно нормально наклеить
  • Микола Б***

Не рекомендую

Переваги:
    0/10
    Недоліки:
    100/10
    • Яна В***

Її треба прогрівати феном. І вона буде добре лягати. Собі клею її вже разів 4-5 і все добре.

• Татьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ужасная пленка , по бокам не прилипает . Просто самая бесполезная трата денег , просто ужас !!! Не покупайте ее

Переваги:
    Недоліки:
    Вся она сплошной недостаток
  • Олександр Н***

Прислали не ту плівку

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

Доброго дня, Олександр! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.

• Максим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовив на Apple Watch se 2023, прийшли круглі плівки…
    Щось не зрозумів

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.