Картка Rozetka

Відгуки покупців про Олія Ароматика Какао 45 г (4820031052313)

Код:  39520272
Оцінка користувачів 3.67/5
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Масла фирмы Ароматика всегда отличного качества. Срок и скорость доставки, как всегда на высоте!
    Спасибо.

Переваги:
    Цена-качество
  • Мария
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Хорошее натуральное масло какао

Переваги:
    Натуральное
  • Вера Г***
    • Лена Н***

Как масло? Хочу тоже купить.

• Вера Г***

Не раджу. Краще купіть харчове масло какао (знайдіть в інтернеті). Набагато кращої якості і в рази дешевше.

• Галина К***
  • Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Отримала сьогодні масло какао. Захисної плівки нема, сама олія вже засмерділася, пахне як сильно зіпсований сир. Зверху коробка була упакована , але не ідеально, так можна й самому заклеїти. Тобто, я розумію, що кладуть такий товар свідомо. І вже навіть не знаю , що казати. Тому що мені втретє за недовгий час приходить зіпсований товар. Попередні два рази я постаралась зрозуміти, що всіляке буває, не хотіла тієї волокіти з поверненням. І не хочеться, щоб такий товар знов на склад повертався...Дуже розчарована!!!

Недоліки:
    Банка відкрита, тоар зіпсований
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Галина! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Марина
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

З твердих олій це мій фаворит! Обожнюю її легкий шоколадний аромат. Розтоплюю масло в долонях та наношу на шкіру, воно добре живить та пом'якшує. Також час від часу використовую як бальзам для губ, вони стають зволоженими та гладенькими, менше тріскаються.

Переваги:
    Чудовий запах, добре помякшує та зволожує шкіру
  • Анна
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Покупкой довольна. Использую в холодное время года, т к начинается аллергия на холод. Хорошо питает, смягчает. Рекомендую.

Переваги:
    Отлично питает кожу
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Кузьмина Т***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Масло великолепное. Питает, увлажняет, смягчает кожу.

• Обычная п***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Аромат нежный, масло впитывается отлично.
    Наносила на кожу век, брови, губы и руки.
    Ресницы и брови после применения становятся блестящими и крепкими, кожа - нежной. Трещинки на губах заживают буквально за одну ночь. Словом достойный продукт

Переваги:
    Питание, увлажнение, универсальность,накопительный эффект
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Irada В***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Отличное масло. Консистенция достаточно твердая, тает не быстро. Имеет приятный мягкий запах какао. Впитывается быстро. Покупаю не первый раз (брала и здесь и в другом магазине). Пользуюсь чаще зимой. Хорошо увлажняет.