Картка Rozetka

Відгуки покупців про Набір для аромотерапії Ароматика М'ята та лимон керамічні зірочки (4820031055857)

Код:  39520736
Оцінка користувачів 4/5
  • Богдана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щиро не розумію, звідки так багато позитивних відгуків.
    Перш за все, мені слід було уважніше читати опис. Якби я побачила, що до складу входить також і меліса, не взяла б. Саме через неї вся композиція мені пахне 1-в-1 як тонкошкурий лимон (він же лимон Мейєра) - солодкувато, приторно і тошнотворно.
    Зірочки, що входять до комплекту, мають місцями сколи, але з цим мій внутрішній перфекціоніст ще міг змиритись. Як і з поросяче-рожевою "спинкою". А от з чим не зміг змиритись, так це з тим, що матеріал, з якого ці зірочки виготовлені, просто НАДЗВИЧАЙНО пористий. Настільки, що це, по-перше, значно збільшує розхід олії. За менш як два місяці нерегулярного використання вже немає 2/3 флакону. По-друге, виявляється, олійка просто просочується наскрізь через матеріал. Так, я мала необачність поставити одну з зірочок на колонку, в результаті поверхня колонки вздулась і це виглядає як вплив дуже високих температур(див. фото).
    І вишенька на торті: виробник позиціонує себе як український бренд, але на упаковці інформація українською вказана лише на звороті, скромненько, в куточку і ніби між іншим. Інформацію про імпортера в рф нахабно намагались просто заклеїти, з чого роблю висновок, що донедавна Ароматика спокійнесенько торгувала з московитами. Хтось може спробувати заступитись, мовляв, "це стара упаковка, довоєнна", але принагідно нагадаю шановному товариству, що російсько-українська війна триває з 2014 р.
    Отже, підсумок: більше нічого не купуватиму в Ароматки, і вас закликаю.

• Юрий А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень понравилось масло. Со звёздочками очень удобно

• Валентина Т***

Рекомендую к покупке

• Володимир Х***

чудовий, якісний товар!

• Александра В***
    Продавець: Rozetka

классная вещица, очень приятно пахнет и хорошо расслабляет. Запах мне очень нравится, буду еще покупать. Пахнет на всю комнату

Переваги:
    приятно пахнет и хорошо расслабляет
  • Галина К***
    Продавець: Rozetka

очень приятный свежий аромат. Этот запах мне безумно понравился, комната очень быстро пропитывается этим запахом и немного успокаивает меня. Люблю такое сочетание. Буду и дальше покупать эти прекрасные звездочки

Переваги:
    приятно пахнет, отлично успокаивают