- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Світло-кораловий. Розмір: 39
Раніше брала асікси на розетці і питань не було, а ця модель, що довелося чекати з Польші, розчарувала вкрай. Як для асіксів то провал. Не впевнена взагалі, чи то не підробка якась.
- Переваги:
- гарно виглядає на нозі
- Недоліки:
- маломірять, реально підійдуть зручно на ногу 24 см, бо у мене 24.3 і дуууже впритик. Не знаю, наскільки комфортно буде в таких бігати, бо навіть при ходьбі амортизація слабенька
Замале
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Рожевий. Розмір: 39
Брала размер 39 на стопу 24 см. Сели комфортно, не узкие, есть место для теплого носка ))). В эксплуатации мне похожи на saucony cohesion. Для прогулок по городу, походов в фитнес зал и не олимпийского бега хватит за глаза.
- Анастасія Ч***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Синій. Розмір: 39
Брала на сантиметр більше моєї ноги (23.5 см у мене стопа) і це було найкраще рішення
Ступня дуже вільно себе відчує, при цьому гарно зафіксована п'ята, підошва гарно гнеться у районі пальців
Пальці відчувають себе вільно, найкраща модель кросівок, що я купляла- Переваги:
- Зручно і ніде не тисне
Пальці вільно можуть рухатися
Зафіксована п'ята
Підошва гнучка
Передня частина кросівок не вузька - Недоліки:
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 39
Мої треті асікси. Були: 4 та 6 модель. Попередні дуже комфортні. Їм по «сто» років, «сто» разів пралися в пралці, тренування на вулиці і в залі, і вони в норм стані. Надіюсь ці служитимуть так само і будуть якісні.
- Переваги:
- Люблю цю ТМ
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Розмір: 37.5
Зручно. Навіть в гори ходили - все на "відмінно"
- Переваги:
- Зручно
- Недоліки:
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Swimming & Run. Колір: Темно-синій. Розмір: 37.5
Кроссовки супер, как обычно asics на высоте
- Катерина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Розмір: 41.5
Задоволена покупкою, легкі, зручні, розмір відповідає розмірній сітці. Мені подобається Asics, найзручніші кросівки.
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Розмір: 39.5
Чудові, як завжди)) бо це asics. Дякую продавцю, доставка наступного дня.
- Анастасія К***
Підкажіть будь ласка чи розмір відповідає заявленому ?
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій з білим. Розмір: 40.5
На мій розмір 39 брала кросівки розмір 40
- Переваги:
- Дуже зручні
Відповідає
- Светлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий. Розмір: 40
Виглядають дуже гарно. Трошки маломірять. Спочатку замовила один розмір, палець впирався в носок кросівка. Прийшлося перезамовити на розмір більше.
- Переваги:
- Акційна ціна
- Недоліки:
- Поки не виявила.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій з фіолетовим. Розмір: 37.5
Кроси - топ! Купувала доя бігу - дуже задоволена. Рекомендую!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не бачу
- Цаплан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий. Розмір: 40
Маломірять. На довжину стопи 25.2 см брала розмір 40. Те що маломіпки зрозуміла при носці.
- Переваги:
- Гарний колір. Зручні.
- Недоліки:
- Маломірять.
Широке
Замале
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з рожевим. Розмір: 39
Дуже м‘які та приємні до ноги. Вважала, що проблем з тим, що будуть рватись не буде, так як є шкіряні вставки.
Завдяки дірочкам є вентиляція, хоча в цю спекотну погоду не дуже відчувається ( а навесні гарно продуває).
Через декілька тижнів після щоденної носки години по 4 (в русі) почала рватись п’ятка з середини на обох кросівках.
Через 1,5 місяці , почали рватись на правій нозі (де згинається кросівок при ходьбі). Можливо непрофесійно, але він був зашитий, пройшло 2 тижні і дірка стала ще більшою, довелось зашити ще раз.
Дані фото через майже три місяці щоденної носки. Прати боязно, доведеться придбати нові.
Примітка: у мене плоскостопість, тому цей фактор врахуваний при оцінці, але хотілось б походити не один сезон в даному взутті.- Переваги:
- М‘які, якісна підошва, розмір співпадає із зазначеним в «таблиці розмірів»
- Недоліки:
- Якість сітки недуже, швидко протираєються
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з рожевим. Розмір: 37
Дуже сильно маломірять. Десь на 1 розмір, а може й більше.
Замале
- ОКСАНА Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з рожевим. Розмір: 37.5
Кросівки гарні, як і все інше взуття asics. Але конкретно ця модель маломірить. У мене розмір ноги 37. Я замовила 37,5, бо люблю, коли нозі вільно у взутті. І вони виявились малі. При тому, що інші моделі цього бренду у розмірі 37 підходять ідеально. Тепер стоять, не знаю, що з ними робити, бо одразу не приміряла, а вже пройшло більше 14 днів ((
- Переваги:
- легкі, міцні
- Недоліки:
- маломірять
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Чудові кросівки, сіли ідеально. Зручні
- Недоліки:
- Шабаєва О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із фіолетовим. Розмір: 37
Легкі та комфортні для занять з фітнесу, покупкою задоволена.
- Алла Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій з фіолетовим. Розмір: 40
Ношу 39 розмір, довжина устілки 25см. Ці кросовки підійшли 40 розмір
- Переваги:
- Вони сплошна перевага
- Недоліки:
- Маломірять
- Снигирь Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий. Розмір: 40
Не оригинал
Експерт RozetkaДоброго дня! Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
- Анатолий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій з фіолетовим. Розмір: 38
Легкі зручні кросівки гарно виглядають на нозі
- Переваги:
- Хороша ціна
- Недоліки:
- Юра Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий. Розмір: 37
Купляв на подарунок - сподобались
- Переваги:
- Дуже зручні
- Недоліки:
- Ярина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 39
Це вже мої другі кросівки цієї марки. Відмінні кросівки, якісні, дуже м'які та зручні. Нога менше втомлюється.
Відповідають розміру. Ношу 39, брала по таблиці, добре сіли, комфортно, нічого не тисне.- Переваги:
- Нога не так втомлюється як у кросівках інших фірм
- Евгения Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із фіолетовим. Розмір: 39
Присоединяюсь к отличным отзывам. Кроссовки действительно топ!
Розетка все оперативно прислала, а еще по акции удалось купить , так вообще приятно делать покупки тут.
На весну-лето они просто класс будут, нога будет дышать- Переваги:
- Качество. Удобство. Акционная цена.
- Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із фіолетовим. Розмір: 37
Отримала перед святами кросівки та вже змогла випробувати – це просто супер!
Якістю кросівок залишилася задоволена, оригінальна упаковка, м'яка підошва, на нозі сидять як влиті.
Магазину + за оперативну доставку та якість товару. Ціни також тішать. Спасибі. :)Відповідність повноті
Відповідає
- Настя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 40
Добрий день! Дуже люблю цей сайт. Гарний товар, добрі ціни. Не вперше замовляю. Окреме спасибі менеджеру Артему на точці видачі на Виноградарі. Допоміг з приміркою та правильно обрати розмір!
Стосовно самих кросівок теж все сподобалось. Легкі, дихаючі, устілка м'яка. У них ноги відпочивають. Рекомендую від щирого серцяВідповідність повноті
Середнє
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із фіолетовим. Розмір: 37
Очень прикольные, размер просто идеально подошел по табличке – одно удовольствие так покупать. На ноге не вид громоздко. Отлично подошли на ногу с высоким подъемом.
Стираются прекрасно. Спасибо за кроссовки, рекомендую.- Переваги:
- Качество супер.
- Недоліки:
- Не нашла.
Високий
- лілія г***Продавець: Rozetka. Колір: Фуксія. Розмір: 39
Красиві,якісні але на вузьку ніжку
- Татьяна М***Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий. Розмір: 37
Кросівки дуже сподобались ,але нажаль розмір не підійшов (маломірять трохи)
- Алина К***Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий. Розмір: 37
Дуже сподобались, на ногу підійшли - супер!
- Юлия К***Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий. Розмір: 39.5
Цвет совершенно не такой как на фото. На самом деле они ярко розовые. И 39 маломерит. В остальном в носке удобные.