Все ОК!
Гарна.
Можно брать сразу 5-10штук.На ярком солнце живет(сохраняет цвет),где-то 2 месяца.Качество хорошее.
чоловік задоволений кольором
Відміна якість
Непогана кепка за хорошою ціною
Гарна кепка
Простая однотонная кепка,сделана качественно на сезон думаю хватит,цена умеренная.
Все чудово!!!
Задоволений.
Пропонуємо всім.
Кепка супер
Норм
Всё соответствует описанию,а дальше посмотрим.
Чудова кепка! Дуже вдала форма і гарна якість матеріалу.
Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що ви залишились задоволені нашими послугами і нашим товаром.
Класна кепка! Брала чоловіку, виглядає супер. Дуже вдала форма і гарна якість матеріалу.
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук. Щиро раді, що вам до вподоби!
Хорошая качественная кепка.
Гарна класична кепка, сидить чудово
Дякуємо Вам за придбання та бажаємо приємного носіння на довгий час!
Мне понравилась кепка. Обычно на рынке с 10 пермеряешь , а тут вуаля подошла.
Кепка дуже високої якості.Просто Супер!
Кепка супер---одну уже черную сносил, рекомендую!
Всім задоволений. Прийшла дуже швидко.
Отримав дуже швидко, гарно пасує до мого стилю одягу, також комфортно фіксується. Я задоволений.
Добра якість.
Гарний пошив і модель,але тканина швидко вигорає на сонці.
Покупкою задоволена. Пошив якісний, жодних кривих швів чи не обрізаних ниток. Фурнітура гарна.
Отличная кепка, качественная ткань, ровные швы. Заказываю кепки этой фирмы на протяжении 6 лет, у меня уже много цветов ( белая, красная, бордовая и синяя). Рекомендую.
Перехвалил
Не тот цвет очень жаль
Самая любимая кепка. Заказала несколько цветов этой модели. А эту красную заказываю уже 6 ю. Заказываю практически каждый год.
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками.
Якщо прийде м'ята відмовлюсь
Прийшла бездоганно
Якість супер
Замовив ще одну модель
Продавець і розетка дуже дякую
Користуюся рік,норм кепка
Купив у грудні 23. Носив до червня, бо змінився початковий колір на колір брудної глини.
Відповідає
Давно шукала глибоку білу кепку. Ця кепка дійсно глибока, що мене влаштовує. Натуральна тканина, після прання виглядає, як нова. Мені подобається.
Відповідає
Доброго дня, Алла! Дякуємо за відгук.
Бажаємо приємного носіння на довгий час!
Вистачає на рік якщо не використовувати на сонці . Застосування на сонці вигорання фарби за 1,5 місяця. Важко переносить прання ,
Хороша кепка ціна,якість
Все добре - якість сподобалась...
Відповідає
Кепка зручна, але вигоріла через два місяці.
Прийшла вчасно, ціна якість.