- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Камуфляж
Кепка супер! Брав дві - собі і батькові, за таку ціну важко було відмовитися.
- Переваги:
- Якісно прошита, розмір регулюється.
- Недоліки:
- Поки непомітні...
- ИРИНА К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий з блакитним
Замечательная, легкая панамка от пекучих солнечных лучей. Простенькая и симпатичная
- Переваги:
- КЛАСС!!!
- Недоліки:
- ???
Відповідає
- николай к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Світло-сірий
Для такой небольшой цены вид вполне приличный, хорошо предохраняет от солнца. Только не уверен, сохранится внешний вид после стирки или нет. Ещё не стирали.
- Переваги:
- Не дорого
- Недоліки:
- Пока не выявлены.
- елена р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Рожевий
Заказала кепку наобум, так как цена была низкая. В итоге получила прекрасную кепку, не хуже дорогих. Сзади регулируется обхват головы на липучке, материал кепки натуральный.. Швы ровные, покрой удачный. Спасибо , Розетка !
- Переваги:
- Нежный цвет , плотная. Натуральные материалы.
- margolina.77Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Жовтий
Отличная
- Переваги:
- ОK
- Недоліки:
- Валера Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
Норм
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками.
- Виктор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
Якісна кепка
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
За таку ціну досить непогана кепка.
- Владислав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
Все супер!
Відповідає
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Світло-сірий
Можна купувати
- Переваги:
- Добрий товар
Відповідає
- виталий с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
Якість гарна
- Андрей Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
За свої гроші, це топ
- Переваги:
- Якість, легка, колір, ціна
- Недоліки:
- Немае
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-зелений
Все вчасно дійшло, запаковані в пакеті зіп,вставка картону в кожній легкі на літо.
- Переваги:
- Пошито акуратно.
- Инна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
Отличная кепка. Хорошая цена. Хороший материал.
- Переваги:
- Цена и ткань
- Недоліки:
За такі гроші - кепка супер, ще була б в інших кольорах...
- Переваги:
- Зручна, розмір регулюється, для рибалки - супер!!!
- Недоліки:
- Немає!
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
Отличная кепка!! На окружность 60 села идеально, качество нормальное, покупкой довольна.
- Переваги:
- Качество и цена
- Недоліки:
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Камуфляж
Кепка за такі гроші чудова, в літній період на рибалку те, що треба. Дякую Розетка!!!
- Переваги:
- Легінька, зручна.
- Недоліки:
- Не має.
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Симпатичная кепка из хлопка, не парит, практичный цвет, универсальная. В целом понравилась. Рекомендую.
- Переваги:
- Натуральный состав, цена
- Недоліки:
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Камуфляж
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Жовтогарячий
- Вакарюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий з блакитним
Кепка якісна, тонка, яказ на жарку погоду. Рекомендую.
- Микола
В описі матеріал 100% акрил, не бавовна, вона не парка буде ?
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
Отличная кепка для дачи, летней рыбалки, работ летом на солнце. Есть с чем сравнить: был опыт покупки неудачных кепок за гораздо большую цену. Если кому-то нужна кепка в качестве повседневного аксессуара, следует искать в ценовом диапазоне повыше, качество кепок Atlantis там на порядок выше.
- Переваги:
- 100% хлопок. В жару в ней будет очень комфортно. Цена.
- Недоліки:
- Плохо срезаны нитки.
- ЗлатаПродавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Камуфляж
Отличная кепка!Но, пришел другой цвет но намного лучше.Вообщем хорошая кепочка!
- Переваги:
- Материал.
- Недоліки:
- Нету.
- Олег
Возможно их несколько расцветок, и производитель немного решил поменять внешний вид, в принципе камуфляж он и в Африке камувляж, а кепка крутая)
- Татьяна
Олег, я так понимаю, Вы представляете продавца данной группы товара. Может, для Африки эти песочные лысые пятна на кепке и покатят, а для других это некрасиво. Люди берут себе, например, под куртку или шорты такой же расцветки эту кепку, а получают вообще черти что...
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
На свои деньги,для работы брал
- степанов м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
Мені сподобалася:)
- Переваги:
- Ціна якість....
- Недоліки:
- Не побачив...
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
За свои деньги отличная кепка! На рыбалку в самый раз! Цвет не яркий, так что, надеюсь, на солнце не выгорит...
- Переваги:
- Цена более чем приемлемая! Плотная качественная ткань. Хорошего качества и размера липучка на ремешке.
- Недоліки:
- Не нашёл
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Отличный товар за супер цену!
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Не нашла
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Все ок
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Хороші кепки, мені сподобались, придбав дві різного кольору, добротно пошиті, без дефектів. Рекомендую.
Відповідає
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
Відповідає
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Звичайна
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
Відмінна якість
- Переваги:
- Не дорого
- Недоліки:
- Не знайшов
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Рожевий
Рекомендую
- Переваги:
- Чудова, гарна, зручна,якісна, приємна на дотик,красива!
- Недоліки:
- Немає.
Відповідає
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Світло-сірий
Зручна
- Микола Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Оливковий
- Лілія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Камуфляж
Кепка з хорошого матеріалу, брала батькові для охоти, до сих пір носить. Дякую.