За эти деньги норм
не якісно пошита
Гарна ціна гарна кепка дякую.
Товар не якісний, кепка вигарає, робиться блідими плямами, які не можливо випрати, одноразовий товар...
Норм
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками.
Якість не супер.
Кепка з хорошого матеріалу, брала батькові для охоти, до сих пір носить. Дякую.
Качественный товар.
Щиро раді, що вам довподоби!
Якісна кепка
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками
Первая стирка и цвет поплыл
Доброго дня, Олександр! Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені покупкою.Інформація по даному зверненню буде передана до відповідного відділу.
Тонка, легка, пошита норм.
Ну а що чекати за таки гроші)
Не очень хорошая
Добрый день, Виктор! Благодарим вас за отзыв. Нам жаль, что вы остались недовольны покупкой. Могли бы Вы подробнее описать, что именно не понравилось? Это поможет нам разобраться в ситуации и стать лучше.
На кепці проявились буро червоні плями, що є заводським дефектом фарбування. Це видно на фотогоафії кепки. Тому. Просив замінити тоаар, або повернути вартість кепки.
Гарна, легка, колір як на фото
За таку ціну досить непогана кепка.
Дякую.Чудова якість.
Добрий день, Ларисо! Дякуємо за відгук. Радіємо, що Вам все сподобалось та підійшло!
Всім задоволений
Все добре дякую.Рекомендую.
Чи це задумано щоб вона виглядала наче дах будинку? На фото товару я не бачу такої вираженої трикутної форми
Відповідає
Яка якість така ціна. Якість дуже простенька. Синтетика.
Розмір підішов більш менш навіть на велику голову. Макс нв дачу чи як робоча зрідка. Котрої не жалко. Але якщо чксто носити - то краще явно доплатити. Мені на 61 см обхват не є замалою. Посадка не досягає до вух- що мені плюс
Пошив (форма) ужасная эта топорщаяся выточка впереди все портит
Доставили швидко. Більш менш нормально пошита. В цілому покуркою задоволені
На перший погляд гарна кепка
Все супер!
Можна купувати
Відповідає
кепка з глибокою посадкою. Регулюєтья на липучці на потилиці. Для носки у вересні - поки норм. На носку роками не рохраховую, тому поки - годиться)
Відповідає
На свои деньги,для работы брал
Якість гарна
Все відмінно, рекомендую
Не рекомендую к покупке. Ткань быстро выгорает на солнце, превращаясь из темно синей в желто фиолетовую, буквально за месяц, швы не качественные , расходятся.
Швидка доставка, зручне розташування точок видачі Розетки. Дякую.
Відповідає
Бралась на работу,поэтому к качеству претензий нет.хлопок не 100%,присутствует синтетика.
За кілька тижнів буде така як на фото. При доставці виглядала непогано.
все клас