Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Відновлювальний бар'єрний крем для рук Avene Сикальфат 100 мл (3282779416139)

Оцінка користувачів 4/5
  • Ок И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем заявлений для сухої шкіри, але із задачею не справляється. Після нанесення швидко вбирається, та протягом кількох хвилин - руки знову сухі і стягнуті. В порівнянні із подібним кремом Ля Рош, дуже програє.

Переваги:
    Швидко вбирається
    Недоліки:
    Не дає достатнього зволоження
  • Оля И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем ооочень плотный, жирный, подходит в основном для использования на ночь. Из-за плотной текстуры довольно тяжело наносить, получается не очень экономно. Выраженный запах, но довольно приятный, с оттенком миндаля

Переваги:
    Большая упаковка, акционная цена, восстанавливает кожу после зимних холодов
    Недоліки:
    Слишком плотный и жирный
  • лілія ф***
    Продавець: Rozetka

Крем купляла не тут, але відгук залишу. Крем для сухої шкіри зовсім не підходить. Спочатку дуже неприємно жирний, ніби олія, а через 10 хв руки ще сухіші ніж були, ніби покриті тальком, пудрою.. не рекомендую.

• Ol
    Продавець: Rozetka

Большой объем, поэтому использую для рук и ног. Хорошо заживляет трещинки, сухие участки на косточках делает мягче.

• Влада Я***
    Продавець: Rozetka

КУпила Восстанавливающий барьерный крем для рук Avene Сикальфат 100 мл!!Подходит для потрескавшейся коже, поврежденной под влиянием внешних негативных факторов (климатические условия и условия труда). ВСе супер. Рекомендую.

Переваги:
    Якісний, ефективний та добре зволожує ручки