Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Нотатник Axent Partner 125 х 195 96 аркушів клітинка обкладинка винна (8201-46-A)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Оксана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я обожнюю блокноти цієї фірми. Прості, мінімалістичні з різними кольорами, дешеві ,. Вони дійсно прекрасні. Гарний колір сторінок, але папір дуже тонкий . Так що я б не радила користуватися гельовими ручками з ним
    Я купила 3 схожих блокноти ( 2 для конспектів та цей для нотаток)

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Тонкі сторінки
  • Надежда В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нотатник - супер! Мене все цілком задовольняє (завжди купую канцелярські вироби цього виробника!).

Переваги:
    Якісний, гарний та зручний у використанні. Дякую виробнику за якісні товари!
    Недоліки:
    Немає.
  • Яся
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуууже клаасний!! Мені подобається!
    Обкладинка приємна, нагадує на шкіру. Папір не білосніжий, а молочний/теплий.

Переваги:
    Знижка :)))
    Недоліки:
    нема
  • Галина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Приємна на дотик політурка шляхетного кольору. Якісний папір, на який дуже добре наносяться чорнила ручки і грифель олівця. Зручні закладки. Міцно прошитий. Об'єму достатньо для всієї потрібної інформації.

Переваги:
    Якість, функціонал

Галина,
      Дякуємо за зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас. Бажаємо приємного користування!

• Маргарита

Беру вже 4 такий, але якість обкладинки змінилась, стала м'якшою

Маргарита,
      Дякуємо за відгук та вибір ТМ Axent.
      Маємо різних виробників даного кольору обкладинки (для підтримки постійної наявності товару), в зв'язку з цим колір та твердість обкладинки можуть трохи відрізнятися від попередніх замовлень.
      Додатково перевіримо цю характеристику..