- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Все чудово
Представник постачальникаСвітлана,
Дякуємо за відгук, бажаємо приємного користування ТМ Axent.
- Сергій Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Зручний
Представник постачальникаСергій,
Дякуємо за відгук, бажаємо приємного користування ТМ Axent.
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Офигенский!!!
Представник постачальникаАлексей,
Дякуємо за зворотній зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас. Бажаємо приємного користування!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Хороший Нож понравился!!!
Представник постачальникаСергей,
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Axent.
- Полина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Хороший ножик. Не хлипкий.
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Топ
- Ткаченко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Покупаю не первый раз. Нож понравился. Добротный. Острый. И в комплекте запасные лезвия в рукоятке изнутри.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Супер нож, для обоев топ, удобный надёжный, серые вставки резина
Крепкий нож, острый, есть фиксатор лезвия, но нет никаких лезвий в подарок. Только сам нож и лезвие
- Переваги:
- Хороший нож
- Ткаченко М***
Запасные лезвия 2 шт в корпусе все-таки есть, сразу их не обнаружила.
Нож понравился. Выглядит добротно, качественно.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Отличный нож!))
- Переваги:
- Крепкий, острый, есть фиксатор лезвия, есть 2 лезвия в подарок внутри каждого ножа
- Недоліки:
- нету
- Ткаченко М***
Спасибо за подсказку. Не сразу нашла запасные лезвия. И не искала бы их. Но прочитав Ваш отзыв, нашла
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
очень острый,внутри корпуса есть дополнительное лезвие
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Отличный нож. Удобный. Острый. Рекомендую
- Переваги:
- Все
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Хороший нож, режет отлично, лезвия острые. В подарок идет набор из 5-ти лезвий.
- Переваги:
- Острый, удобный+подарочные лезвия
- Недоліки:
- Не нашел
- Фролов Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Нож отличный.Режет исключительно.Острый, что и требуется от ножа.Имеется еще 2 запасных лезвия.В руках не скользит. Рекомендую.
- Переваги:
- Острый, в руках не скользит.
- Недоліки:
- пока не обнаружил.Время покажет.
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Хороший канцелярський ніж, зручний, функцію свою виконує на всі 100%
- Переваги:
- Якісно зібраний ніж
- Недоліки:
- Дудник В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Во внутренней части ножа оказалось запасных 2 лезвия, что было приятной неожиданностью. Но я и так вместе с ножом на розетке заказал сразу упаковки лезвий, так как если вы орудуете этим ножом каждый день, но лезвие сточится ранее, чем износится сам нож. Поэтому если вам для работы это нож нужен - берите ещё лезвия запасные, так как нож качественный и в будущем вам нужно будет лишь менять лезвия.
- Переваги:
- Удобно лежит в руке, 2 запасных лезвия внутри, долговечная сборка
Отличный нож. Рекомендую
- Переваги:
- Качественная сборка.
- Недоліки:
- не выявил
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Гарна річ!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Норм ножик
- АндрейПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
Люфтят ли детали?
- Мария В***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Червоний із сірим. Кількість в упаковці: 1
я хочу один купить,а не 2
- Ируся
ну так это условия работы магазина
- Мария
На данный момент уже 3 шт - минимальное количество в заказе)
- Дмитрий О***
я тоже