Картка Rozetka

Відгуки покупців про Поло B&C PUI103501 S Фіолетове (Tr2000000000596)

Оцінка користувачів 4.14/5
  • Іра П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Фіолетовий

Колір гарний, після прання не втратила колір, но форму не тримає, якість не та, береться катошками відразу, ну як мішок!

• Назарій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Фіолетовий

Матеріал ніби якісний, не вигорає і не парить. Але розмірна сітка трохи особисто мені не підійшла. Це поло скоріше на невисоку і не худу людину. Для тих хто полюбляє подовжену модель воно не підійде.

Переваги:
    Якість матеріалу
  • Тетяна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Фіолетовий

Поло відповідає фото і співпадає з розмірною сіткою. Якість добра, не розтягується після прання і не линяє.

• Василь Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Фіолетовий

Замовив розмір М, одів як мішок. Виходить, що розмір не відповідає заявленому. Якість така собі. Після першого прання, сохла на вулиці і видно як посвітлішала в тих місцях, які потрапили на сонце.

• Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

поло досить непогане. ніжний матеріал, непогана якість. насичений колір. по розміру підходить ідеально, хоча потрібно міряти адже буває таке пошиття що свій розмір не підходить. мені розмір с підійшов хоча можу носити і м розмір. до магазину зауважень немає, все вчасно доставне, можна приміряти у відділені видачі. повне інформування по доставці товару. розетка працює добре.

Переваги:
    ціна та якість
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Задоволений покупкою на усі 100% Чудове поло, якісне пошиття та матеріал. Акція як раз вчасно, за такі гроші краще не знайти. Поло коштує своїх грошей без акції. Раджу до покупки. В магазині "Розетка" сервіс як завжди на висоті. Можна все приміряти та оглянути. Привітний персонал. Завжди тільки в розетку, чудовий магазин)

Переваги:
    Матеріал та пошиття
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Фіолетовий

Чудове поло, дуже задоволений покупкою. Якість матеріалу та пошиття дуже сподобався. Насичений цікавий колір. Матеріал ніжний та приємний на дотик. Дуже добре в носінні. Ціна по акції взагалі супер за такі гроші так немає до чого причепитися. Розетка магазин сервіс як завжди гарний, швидка доставка та вчасна. Є можливість приміряти у відділені перед покупкою. Гарне відношення та привітний персонал. Можливість стати в електронну чергу через застосунок, поки дійдеш то товар вже чекає тебе на прилавку. Дуже зручно та доступно, економія часу просто шикарна.

Переваги:
    Чудова якість та матеріали