- AI аналіз відгуків36 відгуків: 86% позитивні, 8% нейтральні, 6% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олександра Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший по структурі - не залишає жирності; легко впитується. Поки про захист не можу сказати щось конкретне. Але загалом вартий уваги
- Олександра Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер товар, легкий та ефективний
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крем підійшов для моєї сухої шкіри, задоволена покупкою.
- Переваги:
- Гарно вбирається, немає липкості
- Недоліки:
- Маленький об'єм і ціна
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Посилку отримала,все ціле
- Переваги:
- Матує,має приємний аромат
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вартий уваги сонцезахисний флюїд, захищає круто ще ніколи не підводив.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не скочується і не лягає білою плівкою
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Єдиний засіб (крем та спф в одному флаконі), який моя шкіра сприймає на 100% та відчуває себе максимально комфортно.
Купляла перший раз влітку, після чого не можу та не хочу купляти ніякий інший.Працює чудово як влітку, так і в холодні пори року.
Зволожує - так.Прибирає почервоніння - так.Матує - супер так.Як людина, яка не користується макіяжем, дуже задоволена зовнішнім виглядом шкіри.
Максимальний рекомендасьйон для тих, хто, як і я, має чутливу шкіру.
Однієї баночки вистачає більше, ніж на півроку, при щоденному використанні.
Дякую- Переваги:
- Якість, підходить під всі типи шкіри, вистачає надовго
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Засіб супер. Для жирного типу шкіри чудово підходить. Не залишає надмірного блиску на шкірі. Дуже сподобався
- Переваги:
- Матовий фініш
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший, якісний спф. Не липне, гарно розподіляється по шкірі.
- Переваги:
- Гарне співвідношення ціна/якість
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний ,якісний,легкий,дійсно матує.підійшов для комбінованої,проблемної шкіри,хватило на 2роки
- Переваги:
- Легкий, хороші фільтри
- Надія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легка структура, швидко поглинається.
Не має різкого запаху.
Для літа саме то... - Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На лице не блестит,не жирный,нету высыпания, хорошо увлажняет
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий засіб. Не жирнить, не липкий, легкий засіб, приємно на шкіру. Тримається добре весь день. Порадив дерматолог. Наносимо за 20 хвилин до виходу на вулицю та через 20-30 хвилин після вмивання (та нанесення крему).
- Переваги:
- Захист шкіри. Після змиття немає ні сухості, ні відчуття жирної шкіри. Економно витрачається.
- Недоліки:
- Ціна. Але, засіб того вартий.
- ДаниилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный спф, увлажняет, не делает лицо жирным, убирает покраснения, в том числе и от прыщей. Рекомендовал дерматолог.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую не вперше, рекомендувала лікарка дерматологиня, цей флюїд підходить і мені (39 років шкіра комбі), і дочці (18 років, лікуємо акне системними ретиноїдами). Це найкращий сонцезахисний засіб для обличчя, який ми використовували.
Круто було придбати тут флюїд з великою знижкою, але флюїд має неприємний своєрідний запах (припускаю, що такий запах буває коли в засіб додали трохи недостатньо консервантів), при цьому на шкірі ніяких неприємних відчуттів чи реакцій не викликає, швидко зникає після нанесення засобу. Щодо виконання основної функції, сонцезахисту, поки що не можу на 100% стверджувати, але здається, з цим все ок.- Переваги:
- Крутий продукт
- Недоліки:
- Партія має нюанс
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь вже другий рік, в мене чутлива шкіра з розацеа і цей флюїд мені підходить. Не викликає подразнення, добре захищає від сонця і найголовніше, що майже не блищить на обличчі.
- Дарья Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Самое лучшее для меня средство от солнца. После нанесения средства, нет жирности на лице, увлажняет хорошо лицо , защищает от солнца . Мне хватило предыдущей баночки на 2 сезона
- Переваги:
- Защита от солнца, не липкое, не жирное на лице средство
- Ковтуненко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное средство от загара. Приятный аромат, нет ощущения жирной маски на лице. Рекомендую.
- Переваги:
- Лёгкая текстура
- Божена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший сонцезахисний засіб. Купую не вперше. Після нанесення не має жирного блиску, відчуття плівки на обличчі, не скочується.
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легка текстура, не блищить на обличчі після нанесення. Не має різкого запаху.
- Переваги:
- Не блищить на шкірі
- Недоліки:
- Поки не помітила
- Валентин Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий крем
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер!
- Переваги:
- Чудова текстура і запах
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь менше тижня, це мій перший спф для обличчя.Маю себопрофіцтний тип шкіри. Поки задоволена, швидко вбирається, матує та макіяж лягає рівно.
- Ирина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прошло два месяца, как пользуюсь данной эмульсией. Кругом такая прекрасная реклама это средства, а результата ноль! Всё лицо с пигментными пятнами и веснушками. Вывод один - деньги на ветер. Наносить надо каждые 2-3 часа, а если у вас макияж - то тут даже и говорить ничего не буду. Один плюс - это запах
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
- Скачивается. Не работает
- Дарья Х***
А смысл его наносить каждые 2-3 часа и сидеть под палящим солнцем , естественно средство не поможет и скатываться на лице будет. Не знаю, лично мне оно помогло, я летом перед выходом на пляж мазала лицо один раз и старалась лицо прикрывать иногда на пляже полотенцем, пигментных пятен почти не было по сравнению с предыдущим годом без этого средства.
- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подходит для жирной кожи,не блестит
- Ирина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Флюід ніби то не поганий і запах приємний , але при нанесенні він скачується!!! Як його наносити під макіяж - не розумію. І як його використовувати, якщо ті катишки залишаються на обличчі?!!!
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
- Скачується на шкірі
Представник брендуІрина, добрий день! Дякуємо за увагу до бренду дерматокосметики BABE LABORATORIOS та за Ваш відгук! Прикро, що засіб не виправдав Ваших очікувань. Реакція скочування засобу з СПФ можлива, якщо його було нанесено поверх засобу з великим вмістом силіконів. Рекомендуємо переглянути склад засобів якими Ви користуєтесь щоденно. Сподіваємось, Ви зміните свою думку про флюїд з часом використання.
- Ирина Х***
Спф наносився на чисту шкіру
- Божена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший спф, досить рідкий, не бачу сильного матуючого ефекту. Липкості чи жирності після нанесення немає.
- Переваги:
- Консистенція, запах
- Недоліки:
- Не помітила
- Ангелина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обсыпало все лицо, невозможно пользоваться (
- Переваги:
- Недоліки:
- Лицо все в прыщах
Представник брендуАнгелина, добрий день! Дякуємо за увагу до бренду дерматокосметики BABE LABORATORIOS та за Ваш відгук! Прикро, що у Вас виникла така реакція на засіб. Будь ласка, зазначте як саме Ви використовували засіб, а також як очищували шкіру після використання засобу з високим показником захисту від ультрафіолетового випромінювання? Чи була у Вас схожа реакція на засоби з SPF? Можемо припустити, що поява висипань можлива при недостатньому очищенні шкіри після використання флюїду, адже надзвичайно важливо підібрати засіб який зможе ефективно очищувати шкіру від фільтрів SPF. Ми просимо Вас звернутись до нас безпосередньо, для виокремлення можливих причин такої реакції Вашої шкіри. За правилами сервісу ми не можемо лишити свої прямі контакти, Ви можете написати нам у соціальних мережах або зателефонувати за номером телефону, вказаному на українському стікері продукту.
- Надія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Флюїд гарно лягає на шкіру, добре проникає, не залишає жирного блиску. Достатньо рідкий і легкий, тому добре розмазується. Відчуття комфортні, обличчя не липне. Приємний запах. Для жирної шкіри на літо - чудовий варіант, не забиває пори. Однозначно, буду брати його ще.
- Переваги:
- Чудовий санскрін для жирної шкіри
- Недоліки:
- Незручна упаковка, тверда баночка, треба чекати, доки флюїд сам витече на руку. Хотілось би, щоб був тюбик, щоб можна було використати флюїд до кінця.
- Донец Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже легкий, не відчувається на шкірі
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Порадив дерматолог, тому не сумнівалася в якості. Наношу кожен день впродовж місяця, все супер. Як закінчиться - замовлю такий самий.
- Переваги:
- Легкий, не жирнить шкіру, не липкий
- Недоліки:
- Не помітила
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний засіб, сподобався
- Переваги:
- Легкий
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Флюид лёгкий, всё хорошо. НО запах!!!! Фу!!! Как будто какие-то цветочные духи!!!! Ещё когда жарко, эта вонь духами от своего же лица. Зачем такое делать, не понятно.
- Ольга Б***
запах вивітрюється за 15-20 хвилин, коли флюїд повністю вбирається , на моїй шкірі так, те що помітила)
Представник брендуТетяна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та увагу до іспанського бренду дермакосметики Babe Laboratorios. Дозвольте зазначити що, флюїд пройшов довготривалі клінічні випробування та довів свою безпечність, ефективність та гіпоалергенність. Бренд не використовує у складі засобів агресивних ароматизуючих віддушок, тільки безпечні та толерантні до шкіри компоненти. Сподіваємось, Ви зміните свою думку про засіб з часом використання.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шикарный! Качество отличное! Вообще не люблю сладкие запахи, но от этого кайфую!
- Переваги:
- Отличная текстура и результат
- Недоліки:
- Вообще нет
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Жахливий запах, виїдає очі, хімічний, не зрозуміло, як може підійти для чутливої шкіри.
- Переваги:
- Їх нема, запах жах
- Недоліки:
- Жахливий запах
Представник брендуНаталія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та увагу до іспанського бренду дермакосметики Babe Laboratorios. Дозвольте зазначити що, флюїд пройшов довготривалі клінічні випробування та довів свою безпечність, ефективність та гіпоалергенність. Бренд не використовує у складі засобів агресивних ароматизуючих віддушок, тільки безпечні та толерантні до шкіри компоненти. Сподіваємось, Ви зміните свою думку про засіб з часом використання.
- ПолінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий спф! Дуже легка, невагома текстура, як молочко, одразу вбирається, не вибілює обличчя, взагалі не відчувається на шкірі, а також приємно пахне) На літо саме те,що треба! Якщо ви ще не знайшли спф, яким вам приємно користуватися, раджу спробувати саме цей! Ще сумка-шопер у подарунок, приємно ️