Топи продажів

Відгуки покупців про Зубна щітка Baby Team дитяча силіконова з присоском (7205_силикон)

Код :  197521185
Оцінка користувачів 4.61/5
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це не зубна щітка, але чудесний прорізувач та тренажер для опанування малючком жування. Покупкою задоволена. Якість на цю вартість хороша.

Переваги:
    Ціна, якість, навчання малюка жувати
    Недоліки:
    Не виявила

Дякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить Вам та Вашій дитині!

• Дарья И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це не зубна щітка їй почистити зубы неможливо, як прорізувач дитині подобається, але як щітка то ні! Зверніть на це увагу.

Переваги:
    Гарний прорізувач і добре чесати зубки дитині при прорізуванні
    Недоліки:
    Це не зубна щітка! Зуби Ви не почистити

Вітаємо!
      Дана зубна щітка розрахована для найменших малюків, у кого зубки тільки прорізуються.
      Відповідно потрібне тендітне очищення без загрози травмуватись.
      Рекомендований вік для використання - від 6 місяців.
      З повагою, команда Baby team

• Онишко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже гарна річ для перших зубчиків)) замінює гризунець, дитина по 10 хв гризе його не випускаючи з рук!! Рекомендую однозначно!!!!!

• Надія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже дитині сподобалася щіточка.
    Ми в захваті.
    І скоро прийшло,продавець ввічливий.Рекомендуємо

Переваги:
    Дитинка не пораниться,зручна.
    Недоліки:

Дякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класна щітка. М'якенька, дитина її як гризунець використовує додатково)

Переваги:
    Ціна-якість.
    Недоліки:
    Нема ковпачка для зберігання.

Дякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині!

• Татьяна Р***

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мій відгук буде трошки не в тему але можливо він комусь стане у пригоді :) купляла цю щітку для чіхуахуа так як всі варіанти в зоомагазинах нам не підійшли. Або завеликі або дуже жорсткі. Вирішила подивитись що ж продають для маленьких діточок :) купила декілька варіантів щіток у різних виробників але саме ця виявилась найкраща! Щітка м'яка та гнучка що не дозволить зробити боляче і в той же час вона чистить і зуби і ясна.

• Христина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

М'який силікон, для навчання дитини хороший варіант. Дитині 1.10 р. Щітка сподобалась, чистить із задоволенням, не дряпає десна.

Переваги:
    Мякенька, зручна для дитячої руки
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Поставила три зірки через невідповідність товару. З чим порівняти не маю, який варіант даного товару кращий - не знаю.
    Якість середня, хоча, напевне, відповідає вартості. Син використовує не за призначенням - гризе обмежувач

Переваги:
    Помірна ціна.
    Недоліки:
    Невідповідність товару.
  • Довгенко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

я забрав замовлення, бо була необхідна щітка. Не було коли міняти або замовляти нову. Загалом, можливо, вона підійде. Але це зовсім інший товар навідміну від того що був замовлений.
    Досить неприємно.

Переваги:
    складно оцінити переваги товару на який я не розраховував
    Недоліки:
    кардинально відрізняється від заявленного на сайті
  • Юлічка Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовляли вдруге. Перший раз прийшла як на фото, другий раз зовсім інша по кольору і сама щітка йде по колу а не як звичайна.

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щітка прийшла зовсім інша. Спільного з фото немає взагалі. Хотіла б почути пояснення Розетки

Переваги:
    Поки не знаю
    Недоліки:
    Не відповідає фото
  • Климчук О***

Гарна якість.

• Наталия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень хорошая не только для чистки первых зубок, но и хороша для прорезающихся зубов. Дёсенки мягко массажируются благодаря мягкой структуре силикона.

Переваги:
    Мягенькая. Есть ограничитель, чтобы ребёнок не запихнул глубоко в рот.
  • Оксана М***

Гарна щітка, сину подобається

• Ірина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купили вже другий раз - поки чистити зуби дитина не дуже хоче, але щіточка виявилась чудовим помічником під час прорізування зубів)))

• Леся В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Решила тоже оставить отзыв) покупали в сентябре прошлого года. Щеточка супер! Сын (ему 1,4 года сейчас)и погрызть её любит и сам ею по зубкам елозит(пытается чистить как мама с папой). Прикольно что на присоске-и на умывальник прицепить и малому побаловаться, прилепить куда нибудь ))) ну а нормально почистить как нужно) - это уже понятное дело мы ему чистим с мужем. А цена совсем смешная за такую классную щёточку. Да и сыну нравится аж пищит, просит дать её ему. Моется она тоже легко.

Переваги:
    Чистит отлично, нравится ребёнку, удобная в детской ручке
  • Барамигина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

И зубки чистить и десна почесать)

• Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щётка супер,рекомендую малышка в восторге.

Переваги:
    Безопасная
  • Юлия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрый день, щётка супер нашему малышу очень нравится, и погрызть и зубки почистить. Купили уже вторую.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Наш любимый прорезыватель. Мамы берите не пожалеете. Очень приятная на ощупь. Ребенку понравилась. Хоть зубчиков у нас пока нет

Переваги:
    Мягкая, безопасная, ребенку нравится
  • Анна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ребёнку очень зашло, и почесать десна и пожевать присоску можно

• Ірина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щіточкою задоволена. Силікон м’який, без запаху. Синові сподобалась, спочатку грався, а потім почав гризти і масажувати ясна, бо якраз лізуть ікла.
    Добре підходить для маленької ручки

• Лапандина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень практичная зубная щёточка для малыша. Есть присоска, которая хорошо держит. Есть ограничитель, который не даёт ребёнку сильно засунуть щётку в рот. Есть милый мишка)). Сейчас ребёнок принял эту щётку за грызунок. Но если давать ему её каждое утро и чистить свои зубы рядом с ним, то через какое-то время у ребенка выработается хорошая привычка. Щётку рекомендую. Розеткой тоже, как всегда, довольна покупкой, спасибо

Переваги:
    Присоска, ограничитель, мишка
    Недоліки:
    Не нашла
  • Мардарь Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щетка понравилась , мягкая , без запаха, даю чистить годовалому ребёнку без пасты , пока немного похоже на игру , наверно рано ещё

Переваги:
    Мягкая , без запаха
  • Екатерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень хорошая качественная щёточка для первых зубчиков. Ребёночку ещё очень нравиться ее грызть вместо грызунка. Нравится, что она силиконовая - очень удобно мыть, кипятить. Ограничитель - не позволяет ребёнку засунуть ее слишком глубоко, хорошо держится на присоске .
    Я очень довольна приобретением

Переваги:
    Качество материала, наличие ограничителя и присоски
    Недоліки:
    Отсутствуют