Відгуки покупців про Зубна щітка Baby Team дитяча силіконова з присоском (7205_силикон)
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це не зубна щітка, але чудесний прорізувач та тренажер для опанування малючком жування. Покупкою задоволена. Якість на цю вартість хороша.
- Переваги:
- Ціна, якість, навчання малюка жувати
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить Вам та Вашій дитині!
- Дарья И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це не зубна щітка їй почистити зубы неможливо, як прорізувач дитині подобається, але як щітка то ні! Зверніть на це увагу.
- Переваги:
- Гарний прорізувач і добре чесати зубки дитині при прорізуванні
- Недоліки:
- Це не зубна щітка! Зуби Ви не почистити
Представник постачальникаВітаємо!
Дана зубна щітка розрахована для найменших малюків, у кого зубки тільки прорізуються.
Відповідно потрібне тендітне очищення без загрози травмуватись.
Рекомендований вік для використання - від 6 місяців.
З повагою, команда Baby team
- Онишко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна річ для перших зубчиків)) замінює гризунець, дитина по 10 хв гризе його не випускаючи з рук!! Рекомендую однозначно!!!!!
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже дитині сподобалася щіточка.
Ми в захваті.
І скоро прийшло,продавець ввічливий.Рекомендуємо- Переваги:
- Дитинка не пораниться,зручна.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна щітка. М'якенька, дитина її як гризунець використовує додатково)
- Переваги:
- Ціна-якість.
- Недоліки:
- Нема ковпачка для зберігання.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині!
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мій відгук буде трошки не в тему але можливо він комусь стане у пригоді :) купляла цю щітку для чіхуахуа так як всі варіанти в зоомагазинах нам не підійшли. Або завеликі або дуже жорсткі. Вирішила подивитись що ж продають для маленьких діточок :) купила декілька варіантів щіток у різних виробників але саме ця виявилась найкраща! Щітка м'яка та гнучка що не дозволить зробити боляче і в той же час вона чистить і зуби і ясна.
- Христина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
М'який силікон, для навчання дитини хороший варіант. Дитині 1.10 р. Щітка сподобалась, чистить із задоволенням, не дряпає десна.
- Переваги:
- Мякенька, зручна для дитячої руки
- Недоліки:
- Не знайшла
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поставила три зірки через невідповідність товару. З чим порівняти не маю, який варіант даного товару кращий - не знаю.
Якість середня, хоча, напевне, відповідає вартості. Син використовує не за призначенням - гризе обмежувач- Переваги:
- Помірна ціна.
- Недоліки:
- Невідповідність товару.
- Довгенко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
я забрав замовлення, бо була необхідна щітка. Не було коли міняти або замовляти нову. Загалом, можливо, вона підійде. Але це зовсім інший товар навідміну від того що був замовлений.
Досить неприємно.- Переваги:
- складно оцінити переваги товару на який я не розраховував
- Недоліки:
- кардинально відрізняється від заявленного на сайті
- Юлічка Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляли вдруге. Перший раз прийшла як на фото, другий раз зовсім інша по кольору і сама щітка йде по колу а не як звичайна.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Щітка прийшла зовсім інша. Спільного з фото немає взагалі. Хотіла б почути пояснення Розетки
- Переваги:
- Поки не знаю
- Недоліки:
- Не відповідає фото
- Климчук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість.
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошая не только для чистки первых зубок, но и хороша для прорезающихся зубов. Дёсенки мягко массажируются благодаря мягкой структуре силикона.
- Переваги:
- Мягенькая. Есть ограничитель, чтобы ребёнок не запихнул глубоко в рот.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна щітка, сину подобається
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купили вже другий раз - поки чистити зуби дитина не дуже хоче, але щіточка виявилась чудовим помічником під час прорізування зубів)))
- Леся В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Решила тоже оставить отзыв) покупали в сентябре прошлого года. Щеточка супер! Сын (ему 1,4 года сейчас)и погрызть её любит и сам ею по зубкам елозит(пытается чистить как мама с папой). Прикольно что на присоске-и на умывальник прицепить и малому побаловаться, прилепить куда нибудь ))) ну а нормально почистить как нужно) - это уже понятное дело мы ему чистим с мужем. А цена совсем смешная за такую классную щёточку. Да и сыну нравится аж пищит, просит дать её ему. Моется она тоже легко.
- Переваги:
- Чистит отлично, нравится ребёнку, удобная в детской ручке
- Барамигина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
И зубки чистить и десна почесать)
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Щётка супер,рекомендую малышка в восторге.
- Переваги:
- Безопасная
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрый день, щётка супер нашему малышу очень нравится, и погрызть и зубки почистить. Купили уже вторую.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наш любимый прорезыватель. Мамы берите не пожалеете. Очень приятная на ощупь. Ребенку понравилась. Хоть зубчиков у нас пока нет
- Переваги:
- Мягкая, безопасная, ребенку нравится
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ребёнку очень зашло, и почесать десна и пожевать присоску можно
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Щіточкою задоволена. Силікон м’який, без запаху. Синові сподобалась, спочатку грався, а потім почав гризти і масажувати ясна, бо якраз лізуть ікла.
Добре підходить для маленької ручки - Лапандина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень практичная зубная щёточка для малыша. Есть присоска, которая хорошо держит. Есть ограничитель, который не даёт ребёнку сильно засунуть щётку в рот. Есть милый мишка)). Сейчас ребёнок принял эту щётку за грызунок. Но если давать ему её каждое утро и чистить свои зубы рядом с ним, то через какое-то время у ребенка выработается хорошая привычка. Щётку рекомендую. Розеткой тоже, как всегда, довольна покупкой, спасибо
- Переваги:
- Присоска, ограничитель, мишка
- Недоліки:
- Не нашла
- Мардарь Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Щетка понравилась , мягкая , без запаха, даю чистить годовалому ребёнку без пасты , пока немного похоже на игру , наверно рано ещё
- Переваги:
- Мягкая , без запаха
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошая качественная щёточка для первых зубчиков. Ребёночку ещё очень нравиться ее грызть вместо грызунка. Нравится, что она силиконовая - очень удобно мыть, кипятить. Ограничитель - не позволяет ребёнку засунуть ее слишком глубоко, хорошо держится на присоске .
Я очень довольна приобретением- Переваги:
- Качество материала, наличие ограничителя и присоски
- Недоліки:
- Отсутствуют