Відгуки покупців про USB-хаб Baseus Metal Gleam Series 6-in-1 Type-C Gray (CAHUB-CW0G)
Немає в наявності
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не знаю в кого що тріщить, ну або я глухий, все працює добре.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Богдан Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всі порти працюють, нагрів незначний, швидкість по RJ-45 не ріже. Але є великий, як на мене, недолік - значний писк і потріскування при передачі даних по RJ-45. Ще й шнур надто короткий, аби забрати пристій якнайдалі з робочого столу. Шум посилюється, якщо передавати живлення по type-c PD. Нажаль, для постійного використання мені не підійде.
- Переваги:
- Гарний вигляд, добре зібраний корпус
- Недоліки:
- Значний шум при роботі пристрою
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
При подключении к ноутбуку обнаружил что есть шумы во время работы - треск/писк, который усиливается в момент передачи данных по сети.
Завтра иду делать возврат, т.к хаб покупал для постоянной работы по сети.- Переваги:
- Компактный размер, поддержка type-c PD
- Недоліки:
- Греется во время работы, посторонние шумы (треск) во время работы RJ-45
- Владимир
Громко шумел? А то я как раз жду аналогичный
- РоманПродавець: Rozetka
Зібрано гарно, кабель якісний. У користуванні два роки, в плані роботи не підводив.
HDMI, FHD підтримка ок, 2К максимум 60 кадрів без HDR, без 10bit. 4K 30 кадрів без HDR, без 10bit. Схоже що HDMI 1.4.
Дико шумить навіть без RJ-45, якщо включити слайд-шоу, то в такт зміни картинці, шум також змінються, особливо роздратовує у нічний час. Доволі сильно нагрівається. Але два роки у користуванні і поки живий.- Недоліки:
- Писк, роздільна здатність HDMI. Невиправдано дорого.