Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Автотримач для телефона Baseus Steel Cannon 2 Air Outlet Version Black (SUGP000001)

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Анатолій

Рекомендую.
    Якісний тримач. Попередній цієї ж фірми протримався 5 років.

Переваги:
    Все
    Недоліки:
  • Андрій К***

Хороша річ. Телефон тримає стабільно

• Лысак В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Впевнено тримає і маленький s23 і s23 plus у чохлах, повертається, на будь який дефлектор вдягнеться, не скрипить,не бовтається, якісно зроблений, легко вставляти і доставати телефон

Переваги:
    Якість
  • Свитайло И***

Крепкий, держит спокойно даже Samsung S22 ultra

• Дмитро
    Продавець: Rozetka

Купівля не відбулась тому що в процесі огляду товару стало зрозуміло що кріплення розраховані тільки під горизонтальні дефлектори, так як у мене вертикальні то просто не було б змоги закріпити. Звертайте увагу на те що кут розміщення кріплення неможливо змінити, і цей тримач тільки під горизонтальні.

В цілому при огляді склало враження надійного товару

• Роман Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не шкода подарувати комусь через низьку ціну, але цей девайс не для усіх авто підходить. У мене він не тримався на решітці вентиляції/кондьора через те, що вусики тримача менші за відстань між смугами решітки

Добрий день, Романе! Нам щиро шкода, що автотримач для телефона Baseus Steel Cannon 2 Air Outlet Version Black (SUGP000001) не виправдав Ваших очікувань та не підходить для решітки Вашого авто. Вдячні Вам за відгук.

• Наталія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нажаль про товар відгуку немає, бо "спеціалісти" Розетки видали моє замовлення невідомо кому.
    Будьте уважні та НІКОЛИ не оплачуйте замовлення наперед!