Відгуки покупців про Чоловічі туфлі Bastion 058ч 41 26.5 см Чорні (2220000004848)
- Анатолій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Третій рік ношу, день у день на роботу (крім зими), ходжу по асфальту, бетону, щебню, підошва тільки трішки підтерлась, верх як новий.
Тільки підошва по шву (де підшито) почала лопатись…- Переваги:
- Зносостійкі…
- Недоліки:
- Майбуть треба краще підклеювати підошву, а то таке враження, що держиться тільки на тому, що підшито…
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Давно не бачив такої ціни на шкіряне взуття. дякую виробникові за якісне взутя,купую вже другу пару цього виробника.
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
на свою цену отличные туфли
- Переваги:
- легко одевать и снимать, легко носить
- Недоліки:
- мною не обнаружены
Відповідність розміру
Відповідає
- Анатолій В*** ФедоренкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Пожелание: вот бы немного в "объёме" поменьше были.
Предыдущие, два года назад заказанные, нормально по ноге. Вот бы указывался где нибудь в описании ещё и объём, хотя бы условно как-то: "объём больше","объём меньше".- Переваги:
- Качественный товар
- Недоліки:
- Немного великоваты в объёме.
Купую вже другу пару, але другу модель туфлів, цього виробника. Перші два роки назад, ще ношу
Нові про запас- Переваги:
- Якість на високому рівні.
Носяться дуже добре. - Недоліки:
- Недолікив практично немає.
- Максим Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 48
Размер точно соответствует.Цена устраивает .Первый день ношу.Пока нравятся
- Наконечний Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
По моїй нозі супер, купив ще одну пару Bastion але іншої моделі.
- Переваги:
- прості і зручні
- Недоліки:
- поки не знайшов
Відповідність повноті
Середнє
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40
Приятные
- Переваги:
- Отлично
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 46
На мощную)) широкую ногу. Визуально эта модель в р-р 46 делает ногу еще больше. Для повседневной носки думаю хорошо. Легкие, прочные,хорошо прошитые. В таком р-ре есть модель на шнуровке ( более классическая) ее я и ношу а эти сдал.
- Переваги:
- Легкие,прочные.
- Недоліки:
- Не на мою ногу.
Високий
- Валера Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Ужобные туфли
- Переваги:
- Кожаные, мягкие
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
- Переваги:
- Легкие, аккуратные
- Недоліки:
- Пока не выявлены
Середній
- Яланская Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Покупкой довольны. Рекомендую.
- Переваги:
- Туфли легкие и удобные, качественно сделаны
Середній
- ЮрійПродавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Взяв, поміряв. Чомусь дуже свободно сидять на нозі, виглядають як кимось разношені. В районі підьому два пальці заходить. Не взяв.
- Переваги:
- Недоліки:
- Опис
- Александр Щ***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Извините,но это не туфли,а галоши на утолщенной подошве.
- ОлегПродавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Підкажіть мені будь-ласка, який мені розмір туфель купити, 44 чи 45? В мене розмір ноги 29.5 см. Дякую.
- Бутко В***
Я обирав за цією таблицею - посилання
- Анатолій В*** Федоренко
44 я думаю подойдёт.
У меня 275мм, беру 42 и как раз запас миллиметров 5 имеется, чтоб ногтями не прорезать
- Александр И***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Туфли относятся к общим или мужским?
Из-за этого разница в 1 см по таблице- Руслан
Зверху пише, що в категорії чоловічих.