Відгуки покупців про Чоловічі зимові черевики шкіряні Bastion 2084ч 41 26.5 см Чорні (2220000042314)
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Третью зиму ношу эти ботинки,до сих пор всё целое,товар очень качественный,практичный и долговечный,ни разу не пожалел,что купил именно эту модель,ботинки просто неубиваемые и очень удобные.
- Переваги:
- Отличное качество,неубиваемые.
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Влад В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 46
2 сезони проходив,якість є,не пожалкував.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Сезон відходив. Все супер.
- Переваги:
- Зручні. Ногам комфортно. Тепло й не пітніють. Так що, шкіра а не дермантин.
- Недоліки:
- Не знаю. Я задоволений купівлею.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Все добре! Два роки, "політ" нормальний
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Навіть сезон не доходив узяв 24 листопада, зараз 24 січня 2 місяці, верхнє покриття яке більше схоже на дермантин ніж на шкіру почало тріскатись, царапина яка була на носку ще при купівлі розійшлась у тріщину, хоча на норм шкірі воно просто кремом затирається. Трішки в шоці навіть, останній раз таке було у пік популярності дермантину коли був у школі. Останні 2 пари до цих взагалі були з китаю і ті відходили 2 сезони і коштували 600. Хотів визначитись з брендом і постійно брати взуття, але це явно не Bastion буде. Знову доведеться шукати. -3 постійних клієнти негативний досвід і потужна анти реклама.
- Переваги:
- Візуальний вигляд
- Недоліки:
- Матеріал верху - неякісний, не витримало сезону переважно у офісі.
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Ок
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Дуже гарні черевики. Виглядають чудово, стильно. Прошиті, теплі, не важкі. Розмір підійшов. Якісно пошиті. Добротне, якісне взуття українського виробника. Ношу взуття цього виробника вже шостий рік - кросівки, снікери, черевики. Задоволена комфортним і якісним взуттям.
- Переваги:
- Натуральні, гарна модель, зручні, комфортні
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Олексій Л***
Взагалі то це виробник чоловічого взуття
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Чудові
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 46
Виглядають прекрасно , розмір підійшов . Як носяться побачим , дочекаємося зими
- Переваги:
- Прекрасний зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Поки не помітив
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Хороша якість,теплі, зручні,не намокають
- Переваги:
- Все ок
- Недоліки:
- Не відповідають розмірній сітці(більші)
- ВасилийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
Читав відгуки перед тим,як замовити,бачив,що деяким попадаються з дефектом на лівому черевику.
- Переваги:
- Прошиті,теплі,не тяжкі!
- Недоліки:
- Дефект на лівому черевику(
- Потоцкий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Хорошие ботинки
- Переваги:
- Тёплые, не сколько в них ходить
- Недоліки:
- Не заметил
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Хорошие ботинки, размер подошёл. Хорошего качества.
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Заказал эти ботинки в пятницу вечером,в воскресенье уже забрал,выглядят ботинки добротно,внутри тёплые и удобные,размер подошёл чётко,как будут носиться и будет ли тепло пока сказать не могу,зима покажет,надеюсь не подведут,огорчило одно,сегодня их получил,вечером зашёл написать отзыв,смотрю,а на них пошла скидка и они почти на 300 грн дешевле,чем я за них заплатил,знал бы-подождал пару дней,срочности ведь никакой не было,интуиция подвела,обидно,но ничего уже не поделаешь,деньги заплачены,товар получен,как-то так.
- Переваги:
- Хороший внешний вид,удобные,соответствие размера.
- Недоліки:
- Пока не нашёл
- Виктор
После двух месяцев зимы,могу точно сказать-ботинки классные,удобные,тёплые,лёгкие,один у них недостаток-отсутствие молнии,приходиться каждый раз завязывать шнурки,которые ещё иногда и любят развязываться на улице,во всём остальном ботинки хорошие,рекомендую к покупке,если конечно вас устраивают вышеуказанные неудобства.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Все влаштовує. На розмір більше купив Закінчується перший сезон. Правда зими та снігу майже не було.
- Переваги:
- М'які, теплі, зручно при ходьбі.
- Недоліки:
- Поки що немає.
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Особисто мене все влаштувало, трохи завеликі, але я і брав трохи більше свого розміру.
- Переваги:
- Все добре
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Добротне українське взуття
- Переваги:
- Приємний вигляд, тепле, поки що задоволений, Відповідає розміру.Ціна по акціїї влаштувала
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
Вже місяць користуюсь, задоволений. Те що очікував. Комфортні.
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40
Отримав черевики ,все добре ,підошва прошита гарно що радує , гарний вид ! сподобалося все ,але і трошки є одне ні,а саме товщина шкіри з якої вони виготовлені особливо з переду ,вона трішки бумажана якась , що каже про те що вони не дуже на зимню пору й теплі будуть ! відчуття що на один рік вистачить а там вже хто зна можливо й на два
- Переваги:
- Підошва, гарний вид !
- Недоліки:
- Товщина шкіри
- Сергій В***
Добрий день! Підошва якщо що не прошита, це заявляє виробник на своєму сайті. Який у Вас розмір стопи і наскільки добре Вам підійшов 40 розмір?
- Фёдор Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
Хорошая модель, рекомендую
- Переваги:
- Хорошая модель, удобная колодка, тепло, комфортно, выглядят классно.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
Високий
-10°C
- Андрей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
Никогда раньше не покупал обувь через интернет. Два года назад всё-таки купил туфли Bastion - и хожу в них практически не снимая два года. Решил купить и ботинки.
Первое впечатление очень хорошее. Мягкие, добротные...
Размер подошёл идеально. Очень нравится высокая подошва.- Переваги:
- Кожа, высокая подошва, акционная цена! ))
- Недоліки:
- Пишут, что надпись быстро стирается, оставляя после себя пятно.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Отличные тёплые ботинки! Стелька ВЫНИМАЕТСЯ, просто сидит плотно. Стелька двойная, войлок плюс мех - см. фотографии! Брал 43 размер на ногу 27см - отлично, хотя и 42-й бы подошёл. #МойЛук
- Переваги:
- Дизайн. Толстый мех. Двойная стелька. Подошва из материала, который должен меньше скользить.
- Недоліки:
- Надпись стирается сразу. Немного "дубовая" подошва на пятке пока новая, на носке сгибается нормально.
- Нюня А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
За 3 дні стерлись надписи на половину.
Для чого їй писати щоб вони стирались, краще б робили тиснення.
Саме взуття тепле і зручне.- Переваги:
- Теплі, зручні,
- Недоліки:
- Стираються надписи
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Хорошие. Удобные. Но внутренняя стелька приклеена, поэтому достать её и просушить будет проблематично.
- Александр
Посмотрите внимательнее - стелька вынимается! Просто она туго вставлена.
- Мирослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
#МійЛук
Хороші та зручні зимові черевики! На стопу довжиною 27.5 см та шириною 11 см брав 43 розмір. Дуже задоволений! Рекомендую до покупки!- Переваги:
- Натуральна шкіра, натуральне хутро, дизайн
- Недоліки:
- Не виявив
-20°C
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Сподобалися
- Переваги:
- Гарна якість,гармонійні кольори,зручні при ходьбі,легкі
Відповідає
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Довольно лёгкие, на ноге сидят удобно. Кожа мягкая, мех тёплый, швы ровные, подошва прошита, рисунок протектора достойный, думаю со снежной кашей и гололёдом справятся. Размер соответствует, на мои 26.5 см стопы подошёл 41. Как будут носится посмотрим, пока впечатления от качества изделия и цены только самые положительные!
- Анатолій К***
Надписи стираются, и довольно быстро превраются в размытые пятна. Свои после непродолжительного ношения я просто стёр спиртом.
- Лаптев Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Розмір: 44
За эту цену отработали на 100%
- Переваги:
- Эти ботинки я купил накануне морозов и снегопадов. Был неделю в полевых условиях. Ноги все время были в тепле и снег не осталял следов (правда обработал отталкивающим спреем).
- Недоліки:
- Говорят украинская картонка под стелькой если один раз попадет под воду, лопается. Пока не могу что-то сказать за или против, время покажет.
-10°C
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
пока цена соответствует качеству, время покажет
- Переваги:
- 2 недели ношения показали что ботинки удобные, хороший внешний вид, для температуры -5-0 очень даже комфортные, как будет при более сильных морозах покажет практика
- Недоліки:
- через 2 недели надписи на вставках превратились в размытые пятна, думаю чем бы оттереть их полностью, лучше уже б ничего не писали чем писать какой-то акварелью
- Валерий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
Вторая пара ботинок этой марки- первую проносил 3 сезона. Качественная упаковка -коробка из плотного картона -в принципе ничем не отличается от импортной. Кожа средней толщины с одинаковой фактурой по всем элементам,качественная строчка и аккуратная и долговечная фурнитура. Вес ботинка 45 размера- 640 грамм,что,в принципе,для такой обуви-хорошо. Подошва двух компонентная -низ из упругого пластика- комфортно на гололеде и очень приятно при ходьбе. Идут размер в размер и комфортно на ноге средней полноты. Если носите ECCO - размер,подьем и полнота один в один и ощущения аналогичные от носки. Как для своей цены- отличный выбор на зиму!
- Переваги:
- Качественный пошив,кожа средней толщины, прочные нитки. Подошва не скользкая -комфортно при гололеде.
- Недоліки:
- Не наблюдается
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Фото відповідають дійсності! Взуття гарне, розмір відповідає. Шкіра м'ягенька, прошиті. Не тверді. Сподобалися, як будуть носитися побачимо.
- Переваги:
- Класні
- Александр
На оф. сайте компании написано, что подошва не прошита. Прочитал отзывы здесь, заказал там.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Отличная пара обуви, хорошего качества. Доволен покупкой, все подошло, быстро оформил покупку и быстро получил, а там время покажет как они в ежедневном пользовании, в целом за свою цену отличный вариант!
- Роман З***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Бастион как всегда на высоте . Сколько обуви разной(лето и зима )не покупал обычно 3 сезона ходила. Дальше я обновляю обувь .
- Переваги:
- Надежные. Хорошо сделаны . Со временем не теряют форму.
- Недоліки:
- Небольшой выбор моделей . Особенно отсутствие хороших кожаных кроссовок. И не самая демократичная цена.
Спасибо за отзыв и за то, что выбираете нас
- Ігор К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Купував попередника цієї моделі - 18084ч ще в 2018 році і вони досі живі і в хорошому стані, тільки хутро сильно зім'ялося. Я в них і по снігу, і по багнюці лазив, і в калюжі не раз наступав. Дуже якісні та живучі
- Переваги:
- Теплі, якісно зроблені, натуральна шкіра, дизайн, не мокнуть, добре розмножуються і носяться
- Недоліки:
- Спочатку трохи дубові
- КостянтинПродавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
Вузькі, у кого широка нога не підходять, на махровий носок здавлюють зліва справа зверху знизу, хоча спереду сзаду є місце.
Відмовився- Недоліки:
- Вузькі
- Олександр Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Общая оценка после двух недель носки 4/5, но включая цену 5/5.
Размерность совпадает, внутри на относительно тонкий носок сейчас ни жарко ни холодно, есть куда утепляться (длина стопы 27-27.3см). Нога внутри чувствует себя комфортно, стелька быстро примялась и приняла форму ноги (не знаю, хорошо или плохо. По умеренным лужам воду не пропускают, но это пока, как будет дальше посмотрим.
НЮАНСЫ.
1) На последнем фото ближе к месту склейки с подошвой видно стежок. Такое только на левом ботинке, на правом нет (видимо, не хватило материала).
2) В местах изгиба кожа идет складками, но это вещь ожидаемая.
3) Полиграфия на передней части язычка действительно затирается, но не прям молниеносно да и не видно этого за шнурками.
4) Ногу неудобно вставлять/доставать (аж носок слазит). Возможно я сильно затянул шнурки или ноги не такие как нужно, но имеем что имеем.
5) На левой ноге при неплотной шнуровке в месте косточки (над ступней сверху слева) натирало ногу, потом перестало. А при тугой шнуровке натирало заднюю часть ноги выше ступни. Руками размял заднюю вставку и ощущения сошли на нет. Причины - см. пункт 4.
6) Скрип умеренный, он то появляется то его нет. Ощущения дешевых лаптей не возникает.
7) По первому льду "тракторная подошва" показала себя достаточно скользкой. Однако, на сайте производителя есть ледоступы-накладки за умеренную цену.
Беря во внимание все параметры и цену на момент конца 2022 считаю покупку полностью оправданной.- Переваги:
- Цена, внешний вид, теплота
- Недоліки:
- Кому как, нюансы описаны в комментарии
- Олександр Г***
Дополняю отзыв. Начали распушиваться и развязываться во время ходьбы шнурки. Затянуть потуже не всегда помогает