- Артём Ч***Відгук від покупця. Продавець: ChargeLab
Заказал 4шт .Упакованы хорошо для доставки.Приехали с напрежением 3.53в(стандартное для хранения). Дата изготовления на 05.2025 .Судя по времени зарядке ёмкость как в описании.Вес 49г
- Переваги:
- Орігінал
- Недоліки:
- Поки немає
- Таня Щ***Відгук від покупця. Продавець: ChargeLab
зробив заказ. 14 шт.
оплатив через розетку на перед.
привезли усі, перевірив, усі 14 шт робочі,
продавець топчик.
Але з доставкою НОВА пошта е нюанс, чомусь не доставляють до відділення, пришлось замовляти адресну доставку- Переваги:
- все топ
- Вікторія
Підкажіть будь ласка, скільки тримає лампа та що на фото з цими акумуляторами?
- Таня Щ***
більше 10 годин, якщо замінити на ці акумулятори
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: ChargeLab
Швидко відправили. Усі акб якісні. Брав для павербанка. Рекомендую
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: ChargeLab
Швидко доставлено. Все працює. Все гаразд.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: ChargeLab
Акумулятор хороші, заряджаються довго , тримають заряд супер
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: ChargeLab
Швидко прийшло.Товаром задоволений.
Рекомендую!
Брав 4 всі живі.- Переваги:
- Живі, відповідають заявленій ємності.
- Недоліки:
- відсутні
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: ChargeLab
Все швидко прийшло.Товаром задоволений.Пекомендую!)
- Ярослав Л***Відгук від покупця. Продавець: ChargeLab
Хороший акум працює гарно тримає напругу
- Лидия Г***Відгук від покупця. Продавець: ChargeLab
Всё ок. Прислали очень быстро. Аккумуляторы рабочие. В мои лампы аварийного освещения подошли. Единственное, что пришлось оформить доставку на грузовое отделение новой почты. На обычное отделение почему-то не получалось. При оформлении заказа писали, что у меня крупногабаритный товар.
- Переваги:
- Качество.
- Недоліки:
- Не вышло оформить доставку на удобное отделение новой почты.
- Лидия Г***
Перестали работать эти аккумуляторы. Переставила старые в мою умную лампочку. Со старыми работает. Теперь такие больше не покупаю. Держали они долго, но срок работы слишком маленький за эти деньги. Мне обидно - ведь я покупала четыре штуки, для двух лампочек... Хорошо хоть, что ещё заказать не успела. Ведь я хотела их и для третьей лампочки купить.
- Продавець ChargeLab
Доброго дня, Лідіє. Дякуємо за відгук.
Тривалість роботи таких акумуляторів дуже залежить від умов експлуатації та самої лампи, в якій вони використовуються. Це акумулятори без вбудованої плати захисту, тому дуже важливо, щоб пристрій правильно їх заряджав і розряджав.
Рекомендований діапазон роботи:
заряд — до 4.2V, розряд — не нижче 2.8V.
На жаль, у багатьох недорогих лампах аварійного освітлення плата зарядки або розряду може не дотримуватись цих параметрів. Через це акумулятори можуть швидко втрачати ємність або виходити з ладу.
Перед покупкою нових акумуляторів радимо перевірити вашу лампу: чи не перезаряджає вона акумулятори і чи не розряджає їх занадто низько. Інакше нові акумулятори можуть так само швидко вийти з ладу.
Нам прикро, що у вас склалась така ситуація. Якщо потрібно — напишіть нам, підкажемо, що саме можна перевірити.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: ChargeLab
Назва товару не відповідає маркуванню на товарі.
- Переваги:
- Є 3400.
- Недоліки:
- Нема 3500.
- Таня Щ***Відгук від покупця. Продавець: ChargeLab
ось заміри тестування, все гуд вже пішли в роботу дякую!
- Переваги:
- все добре