- Діма Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все класно, але одна з пришипок погано держиться і хитається
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дійсно виявилося дуже потрібно. Практично миттєво охолодження
- Ярмоленко Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Повне охолодження телефону. Дуже потрібна річ
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидко прийшов
- Переваги:
- Швидко прийшов
- Недоліки:
- Не працює шнур на зарядку
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Для швидкого отримання кваліфікованої допомоги просимо вас звернутись в підтримку, ми замінимо вам кабель, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мої рекомендації цьому чудовому пристрою
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий Бустер. Охолоджує швидко мій телефон коли дивлюсь багато відео та ігор
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Запобігає деградації акумулятора, продовжуючи його термін служби
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовив, підключив, поставив -3, і не допомогає абсолютно, шум терпіти можна, не голосно але телефон не охолоджує, легше вже вийти на двір(телефон мав температуру 14°С я перевіряв) де 0°С і там телефону в грі пабг мобайл буде краще ніж в кімнаті і кулером, який не охолоджує телефон, максимум на пару градусів. Я перевіряв його десь пів години (кулер на телефоні). Покупкою не задоволений!
- Переваги:
- Недоліки:
- Трата грошей, не допомогає
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!- Алфьоров В***
Я, звичайно, саме цей кулер не купував, але в мене самого є кулер, і я добре розбираюся в цій темі.
Будь-який телефон або інший пристрій, який працює в активному режимі, неможливо охолодити до 0°C — це просто нереально. Основна ціль кулера не в тому, щоб зробити телефон крижаним або «забустити» FPS, а в тому, щоб не допустити перегріву й знизити негативний вплив високих температур на пристрій.
Так само й надто низька температура може негативно впливати на телефон і навіть позначатися на його продуктивності.
Оптимальна та рекомендована температура під час роботи — приблизно 17–20°C. А для ігор температура в межах 35–45°C є цілком нормальною.
І ще є інший варіант: можливо, проблема не в кулері, а просто в самому телефоні. Якщо він слабкий, то жоден кулер не зробить із нього флагман.
І ще раз повторю: кулер не підвищує FPS. Його завдання — підтримувати стабільну та адекватну температуру пристрою, щоб він не перегрівався і не починав скидати продуктивність через тротлінг.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Охолодження телефону покращує його продуктивність
- Артем Л***
Доброго дня, підкажіть звідки кулер затягує повітря і звідки видуває і чи утворюється конденсат на телефоні?
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Забезпечує чисту якість звуку для блогів, інтерв'ю та презентацій, з можливістю віддалення від пристрою запису до 30 метрів.
- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарний кулер добре охолоджує смартфон гарний з підсвіткою