Відгуки покупців про Універсальний стимулятор обміну речовин для кішок Elanco (Bayer) Catosal (Катозал) 10% розчин для ін'єкцій 100 мл (4007221037774)
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замість замовленого препарату від Bayer,вислали препарат від Elanco.Як це пояснити?
- Дана
це одне і те саме, в назві написано Elanco (Bayer)
- Виктория З***
баєр офіційно передав всі свої права еланко
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замість відомого всім катозалу від Bayer, як вказано на сайті був проданий зовсім інший. Ефективність святої води напевне більше.
- Недоліки:
- Неефективний препарат від іншого виробника
- Дарина
Це не інший виробник. Bayer тепер Elanco
- Оксана
Навіть, якщо так, як пише Дарина, навіщо ліпити фотографію з Байером
- Сергій Ф***
справа не у виробнику це преперат пустишка
- Лідія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оскільки у нас офіційний розплідник мейн-кунів, питання здоров'я дорослих і кошенят стоїть на першому місці. Наші котики на натуральному харчуванні, тобто на м'ясних міксах, тому ми використовуємо вітамінні добавки. І от наш ветеринар порадив нам Катозал. Звичайно, ми прочитали багато відгуків в інтернеті про цей засіб і відгуки усі найкращі. Скажу чесно, використовували вперше, тому поки що у нас невеликий досвід його використання, але абсолютно усі наші вихованці перенесли його чудово і почуваються добре. Ми вже замовили ще один флакон і через місяць після першого використання будемо колоти ще раз.
- Переваги:
- Чудовий засіб без побочок
- Недоліки:
- Не виявлені
- Оксана
Чекайте, якщо вам треба вітамінні добавки, то чому, раптом, Катозал?! Це ж лише В12! Я б на вашому місці, перепрошую, засумнівалася в компетенції Вашого ветеринара!
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені здається, що катозал - то взагалі №1 серед ветеринарних призначень.
Його рекомендують в будь-якому віці, при безлічі захворювань та складних станів, для лікування, підтримки, профілактики...
І він таки реально працює! Всього лише 2 компоненти, бутафосфан і вітамін В12.
І хоча вже є багато аналогів (препарати з тим самим складом від інших виробників), Баєру якось більше довіряєш.
Звісно, виробник пише, що препарат можна зберігати лише 4 тижні, але від усіх ветеринарів чую, що за умови зберігання в холодильнику термін знайно подовжується, особливо, якщо набирати препарат голкою через гумову кришечку, не знімаючи останньої- Переваги:
- Реально працюючий препарат
- Недоліки:
- Завеликий об"єм, короткий термін придатності
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Реально работает
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Действенный препарат, 2 раза в год прокалываю кошке и собакам
- Переваги:
- Работает, поднимает иммунку
- Антон
Подскажите по какой схеме покалываете кошке?
- Галина Р***
Здравствуйте подскажите пожалуйста как собачкам колите,какое количество и сколько дней?
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не доехал.
- Переваги:
- Незнаю.Еще не пробовали.
- Недоліки:
- Сервис.Не доехал. Упаковка товара никакая. Два стеклянных флакона положили просто в картонную коробку, без всякой "пупырки". Ни одной наклейки что товар хрупкий. В итоге один флакон разбит. На Новой Почте не осматривали т.к. заказы на Розетке делаем не первый раз, и казусов с упаковкой никогда не было. Но здесь явный недочет Розетки. Флаконы в "пупырку" не обмотали, наклейку "осторожно хрупкое "не наклеили. Паралельно заказал масло в авто. Пластиковая канистра в "пупырке". Все целое.Вопросов нет.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Действенный препарат для животных
Колола собаке после отравления, сейчас купила кошке после стерилизации- Переваги:
- Повышает защитные функции организма
- Недоліки:
- Их нет
- Галина Р***
Здравствуйте,напишите пожалуйста схему,как кололи собаке и по сколько мл,какой вес собачки?
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбала даний препарат для шиншили, в період відновлення після травми.Оскільки не хотіла травмувати шушу ще більше,катозал не колола, а випоювала з водою.Дійсно період відновлення пройшов досить швидко, препарат рекомендую!
- Переваги:
- Творить дива, дієвий
- Недоліки:
- Не виявила
- ОксанаПродавець: Rozetka
Препарат дієвий. Що робить В12 було б смішно тут описувати, це сказано в інструкції. Я його використовую для кішки, коли у неї загострюється панкреатит і вона відмовляється їсти. Катозал однозначно покращує апетит. Колю за схемою вказаній в інструкції і, власне, так, як сказала лікар. Тільки я йду в клініку і прошу набрати мені 5 шприців - такий курс. Зберігаю в холодильнику. Перед вживанням нагріваю, затиснувши шприц в руці. Не розумію, навіщо люди купують ці гіганські пляшки для домашнього використання. Строк зберігання маленький. Навіть, якщо набирати через гумову кришку, скільки ви його зможете тримати? Така упаковка підходить лише для тих, хто має багато тваринок. Тільки тоді це вигідно. Якщо б я була не в місті, то краще б використовувала звичайний В12 з аптеки.
- Переваги:
- В12, що тут додати
- Недоліки:
- Розмір
- Галина Р***
Напишите пожалуйста схему как давали котику.Спасибо
- Юлия Т***Продавець: Rozetka
Отличный препарат, всегда стоит у меня в холодильнике. Применяю после вакцинации, после родов, при плохом аппетите, стрессах, во время выставок.Кто не знает- хранится открытый он всего 28 суток, инъекции слегка болезненны.
- Переваги:
- Отличный метаболик
- Недоліки:
- Небольшой срок хранения после открытия флакона
- ЕленаПродавець: Rozetka
Отличный препарат
- Переваги:
- Качество