Відгуки покупців про Чохол для смартфона BeCover Anti-Shock для Apple iPhone 12 Transparent (BC_705435)
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
панель супер, тепер під неї потрібно підібрати відповідне скло, щоб не діставало край (тут писали 2д підходить). після того, як мені прислали не відповідне скло, набагато більше чим телефон, я навіть трохи заспокоїлась. а чехол справді захисний і гарної якості, дякую.
- Недоліки:
- може підривати скло, якщо воно під краї
- Надія К***
Доповнюю відгук, недоліків не має, наклеїла скло, і нічого не піддерає, все гаразд, задоволена на 100%.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук.
З повагою, команда BeCover.
- Светлана Г***Продавець: Rozetka
Виглядає не погано. Трохи слизький. Коли робиш фото зі спалахом, то засвічує фото. Без чохла такого немає. З попереднім чохлом такого не було.
Не рекомендую
Ось на фото видно. Перше в чохлі, друге без.- Переваги:
- Недоліки:
- З використанням спалаху засвічує фото
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вказано для 12, прийшло на 12 міні(( Питала у консультанта чи точно для 12го - він підтвердив, вже вдома як вирішила вдягнути виявився малим, повернення.
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не купуйте цей товар. Пройшло менше ніж пів дня видавило захисне скло знизу, тепер туди просто зайшло повітря. За такі гроші. Ви отримуєте відсутність чохла і заміну скла на нове + купити новий чохол. До цього чохлів було 4 штуки, жоден не відклеював захисне скло взагалі.
- Переваги:
- Недоліки:
- Відавлює захисне скло.
Представник постачальникаДоброго дня. Зв'яжіться, будь ласка, з менеджерами нашого інтернет-магазина. Допоможемо в вирішенні даного питання. З повагою, BeCover.
- Діма К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класний чохол
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все хорошо
- Даниил М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую, очень понравился за такие то гроши, оно того стоило.
- Переваги:
- Сел как влитой, смотреться хорошо и очень крепко. Силикон не мягкий, весьма твердый и надежный. Добавлю к сведенью, когда включаешь фонарик, свеиться и сама панель, очень эффектно.
- Недоліки:
- Нету, кроме следов от пальцев на задней части панели.
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує нас на досягнення нових цілей. З повагою, BeCover.
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
При натисканні бокових клавіш тепер відклеюється захисне скло, тобто або захищаємо екран, або корпус. Епл все продумав...
- Переваги:
- Гарний на вигляд
- Недоліки:
- Зачіпає захисне скло
Представник постачальникаДоброго дня. Такий чохол краще використовувати з 2д склом, яке не покриває весь екран.
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая форма, и цена приятная. Но пожелтел через месяц
- Переваги:
- Форма
- Недоліки:
- Быстро пожелтел
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Норм чохол на свої гроші
- Переваги:
- Зовнішній вигляд
- Недоліки:
- З часом жовтіє
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук.
З повагою, команда BeCover.
- Євгеній К***Продавець: Rozetka
Заказал на 12 а пришло на 12 mini капец просто и это уже не первый раз!!!!!!
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чохол дійсно хороший та надійний, але мені прийшов 12 mini, прийшлось відмовитися
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На 12 айфон сів нормально. По якості: звичайний китайський чохол.
- Переваги:
- Нормально сів по розмірам, захисне скло не ціпляє
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрый день, Ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
- ЯриКВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обычный дешёвый силиконовый чехол. Сверху и снизу плохо прилягает к смартфону. Брал на первое время.
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший чехол, подошёл отлично, стекло не отторгает. Посмотрим как быстро потемнеет силикон. iPhone 12
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный чехол за свои деньги
- Переваги:
- Цена, хорошо сидит
- Михаил Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Это оллоочень крутой чехол! Купил себе для телефона и не пожалел.
- Переваги:
- КРАСИВЫЙ,УДОБНЫЙ