Відгуки покупців про Вітаміни Beaphar Lebensvitamine для гризунів 50 мл (8711231131730)
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Напевно хороші,але наші морські свинки не хочуть їх пити ні в якому вигляді(((
- Переваги:
- Ціна,швидка доставка
- Мария
Не переживайте , мои морские свинки по началу тоже не хотели пить ( в поилку добавляла).
Потом решила делать не так концентрированно.
Где-то 12 капель на 100 мл воды
И потихоньку начали пить
А в какой-то момент вообще начали активно ее пить. Каждый день полностью выпивали.
Главное чтобы у вас было две поилки.. с витаминами и водой. А то может вообще не пить если только витаминная. А обезвоживание никто не хочет.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В інструкції вказана лише кількість крапель, без вказання об'єму води для отримання корректної концепції, відповідно в поїлках різного розміру буде різна концентрація і дізнатися чи не буде вона шкідливою неможливо. Надіюсь представник виробника дасть відповідь на це питання.
- Переваги:
- Вітаміни
- Недоліки:
- Некоректна інструкція
- Олександр
Перепрошую за автовиправлення, відредагувати не можу, там має бути: для отримання корректної концентрації.
- Олександр
Виробник відповів на електронну пошту стосовно дозування. Можливо буде комусь корисно. Розводити ці краплі потрібно на ту кількість води, яку гризун випиває за день. Тобто ваш улюбленець має спожити вказану кількість крапель за день з водою або з їжею. На жаль, прикріпити сюди скриншот відповіді я не можу.
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень ждала эти витамины для хомячка.
Приехала бутылочка с заклеенной инструкцией!!! Это наклейка, которую клеют работники Розетки для идентификации товара.
Наклеили прямо на инструкцию.
Я отклеила прямо в отделении и буквы инструкции отклеились вместе с наклейкой.
Хочу заказать снова витамины, но чтобы можно было прочитать инструкцию - не клейте наклейку на инструкцию!- Переваги:
- Не довелось узнать
- Недоліки:
- Работники Розетки клеют наклейки куда попало, отлеилось вместе с буквами инструкции
- Тетяна М***
Клеют не работники Розетки, а работники склада. На Розетку приезжает товар уже с серийными номерами.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие витамины, можно добавить в воду или корм. Под крышкой есть дозатор.
- Юлия Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Витамины понравились, капали на вкусняшки (семечки тыквы, сухарик)
- Переваги:
- Витамины давали хомяку после конъюнктивита, глаз быстрее начал заживать
- Недоліки:
- Не обнаружили