- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow
Представник постачальникаВітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.
- Ярослав Г***Продавець: Rozetka. Колір: Turquoise
Цей ремінець підійшов до мого годинника HiFuture, дуже легко встановлюється. Носиться легше, зручніше, комфортніше за комплектний металевий браслет. Спочатку застібка здається незвичною, але потім звикаєш.
- Переваги:
- підійшов до мого годинника, легко кріпиться, зручніший за металевий браслет
- Недоліки:
- поки не виявлено
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Товар згідно опису,підійшов на годинник іншої фірми кріплення 22mm. Відразу застібка здається незручною але за декілька днів відчуваються її переваги.
- Переваги:
- Приємно на дотик
- Недоліки:
- З'являться відзвітую
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Okay
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Всі ремінці дуже високої якості я рахую за такі кошти, але кольори не співпадають, але гарні
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Хороший ремінець. Міцний.
Саме такий, як я хотіла.- Переваги:
- Гарно носиться, не рветься.
- Недоліки:
- Не виявила
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Шикарні ремінці взяла три кольори, все ідеально за такі гроші можна сміло замовляти
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Дякую супер пвдійшло на годинник, якість дуже приємна
- Арина К***Продавець: Rozetka. Колір: Yellow
Мені дуже сподобався! Мʼякий і приємний на руці. Розмір ідеальний! На мою дуже тонку руку застібнувся на передостанній отвір.Кріплення тримається міцно( бо іноді на інших випадала металева кнопка.
- Переваги:
- Все
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Якісний товар та швидка доставка
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Lime
Якісний ремінець. Має класний вигляд на руці і не викликає алергічної реакції
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Непоганий за свої гроші.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Симпатичный браслет из приятного материала, но он мне большой, на мужскую руку. На последнее ушко застегиваю и он болтается, можно пару пальцев поместить между рукой и браслетом.
- Переваги:
- Приятный на ощупь
- Недоліки:
- Большой
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Гарний, підійшов по розміру, надійна застібка.
Але чомусь зʼявився висип на місці контакту зі шкірою. Перестав носити, перейшов на тканинні ремінці. - Аліна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Turquoise
Ремінець дуже широкий, не знаю на яку руку, і на фото він світло графітовий, а насправді блакитний (((
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Не покупайте!
- Переваги:
- Брак
- Недоліки:
- Надорваное ухо.
- Дар'я Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Не підійшов на модель годинника, хоча вказано що підходить
Представник постачальникаВітаю! Зверніться до нашого менеджера, відправимо Вам заміну, компанія BeCover.
- Тютріна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Wine
Два рази намагалась купити у вашому магазині цей ремінець. В першому замовленні вислали ремінець іншого кольору (світло рожевий) - відмовилась отримувати. Зробила знов замовлення на колір Purple-Wine, знов вислали світло-рожевого, але вже на нього наклеїли етикетку ніби він вже винного кольору. Дитина забрала замовлення не перевіривши колір. Обслуговування жах. Будемо повертати товар.