Відгуки покупців про Чохол для планшета Samsung Galaxy Tab A11 Plus SM-X236B 11" BeCover Smart Case Gray (BC_714000)
Немає в наявності
- Кирилл Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Морський синій
На чохлі пластикові вставки по периметру, які через 1-1.5 місяці використання потріскались і відпали кусками. Також разом із куском пластика відпав один з двох магнітів який тримає кришку.
Якість так собі.
У всьому іншому питань нема- Переваги:
- Звичайний бюджетний чохол
- Недоліки:
- Розсипається пластик дуже швидко
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за детальний відгук та за те, що поділилися своїм досвідом використання чохла.
Нам шкода, що в процесі експлуатації пластикові елементи чохла пошкодилися та один із магнітів втратив фіксацію. Водночас визначити причину таких пошкоджень лише за описом відгуку неможливо, оскільки на стан чохла можуть впливати умови та особливості його експлуатації.
При цьому ми обов'язково врахуємо Ваше зауваження щодо міцності пластикових елементів.
- Анастасія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Predator
Непоганий чохол. Є декілька варіантів, як можна поставити планшет. По якості буде видно трохи згодом.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Vending Machine
Це універсальний чохол. На самому пакеті в середині написано, що він для а9 і чорним маркером замальовано це. Внаслідок чого на а11 при закритті не блокується екран, хоча функція включена у планшеті. Сам чохол краще у житті чи тут на фото.
- Переваги:
- Гарний, якісний
- Недоліки:
- Зроблений на а9 , а тому не блокує при закритті екран.
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо, нам це дуже цінно! З повагою, BeCover.
- Дмитро Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Vending Machine
Доволі не поганий чохол. Дитині подобається
- Переваги:
- Чудово підійшов
Представник постачальникаВітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.
- Яна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Square
Дякую, все добре.