- Григорій Д***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Все супер, підключив без всякого, дуже добре працює
- Олексій Л***Продавець: RozetkaEU
Все зручно. Працює чітко. Гітари з кліпу писалися на це обладнання.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для новичка то что надо за свои деньги.
- Переваги:
- Соотношение цена-функционал.
- Недоліки:
- Отсутствие бесплатных плагинов.
- Владимир Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
А провода я сам должен покупать?
- Переваги:
- не знаю еще, провода нет
- Недоліки:
- нет ни 1 провода
- Ян Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую магазину Розетка за чудовий девайс! забрав протестував вдома все робить! були чутки що в навушниках буду звук в одном вусі, все робить в обах в мене навушники Беринжер. Дякую я задоволений!!! Моя перша напевно і остання карта . Протестував в Аудасити и Рипер все працюе ! ще раз Дякую!!!
- Переваги:
- Дешево
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Sound Sensei
Усе добре, інтерфейс працює. Використовую для під'єднання електро гітари. Якість звука дуже гарна, за таку ціну конкурентів не має. Найкращий варіант для домашньої студії.
Сам продавець швидко обробив замовлення і надіслав у той же день товар. Чек був, сам пристрій у новому стані.- Переваги:
- Ціна, 24 біти, якість звуку
- Недоліки:
- Не має.
- Кирилл Д***Відгук від покупця. Продавець: Sound Sensei
Отличный аудиоинтерфейс на два выхода. После покупки сего аппарата смог избавиться от шумов на своем микрафоне, который до этого подключал на прямую к компьютеру. Пришлось покупать правда переходник для микрафона, но это уже другая история.
- Давидюк Р***Відгук від покупця. Продавець: Sound Sensei
- Денис К***Продавець: До-Мі-Соль
Все чудово працює, цей інтерфейс простий у використанні, та має все саме необхідне для якісного запису звуку
- Переваги:
- Хороше рішення за відносно невеликий бюджет. Наклейка в подарунок
- Недоліки:
- Немає української/російської інструкції, хоча не так вже й складно розібратися по відео в інтернеті
- Nazar L***Продавець: Sound Sensei
Чотири дні тому замовив, так і не відправили. Звуковая карта, по словам знаю добра, а вот про магазин, відправляти товар 4 дня, це жах
- Никита К***
тоже самое, в итоге с другого магазина заказал там быстро отправили и стоимость и то дешевле