Відгуки покупців про Термос Bergamo Peru 500 мл з LED-індикацією температури синій (20217-03)
- Елизавета Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Сріблястий
Термос з основною своєю задачею справляється гарно, температуру тримає довго. Це великий плюс. Але індикатор температури швидко перестав працювати. Термос замовили 06.05 а в десь в кінці липня індикатор перестав показувати.
- Переваги:
- Гарно тримає температуру
- Недоліки:
- Індикатор швидко перестає працювати
Представник постачальникаДякуємо Вам за придбання та бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Сріблястий
Гарний, працює, не протікає. Але у 8 заливаю, у 9 наливаю половину горячий добре, о 14 вже 45 градусів. Виводи робіть самі.
- Переваги:
- Не тече, сіто добре допомогає
Представник постачальникаДякуємо, що придбали наш термос та бажаємо довготривалої експлуатації!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Сріблястий
Задоволений
Представник постачальникаВдячні Вам за вибір нашого термосу!
- Кропива А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Графітовий
Супер крутий термос!!!!!! Рекомендую! Температуру тримає з ранку до вечора. Купувала дитині в школу. Приходить ще з гарячим чаєм. Хочу замовити ще такий
- Переваги:
- Тримає тепло
Кльовий дизайн
Легкий
Зручний - Недоліки:
- Поки немає
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Сріблястий
Компактний, корпус класичний але наявність дісплею надає йому стильного вигляду, стінки добре стримують температуру. В комплекті є сіточко що дає можливість заварювати чай у термосі. З собою треба мати стакан бо кришка для пиття не придатна.
- Переваги:
- Вигляд, ціна, термометр, сіточко, компактність.
- Недоліки:
- Глянцева поверхня дісплею чутлива к подряпинам. Неможливо використовувати кришку у якості стаканчика.
- Віталій О***Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Графітовий
За ніч з 97 градусів схолов до 40 - це повний провал як на мене...
- Переваги:
- На вигляд якісний, індикатор температури
- Недоліки:
- Не тримає температуру нормально