Відгуки покупців про М'яч футбольний Bezant № 5 (SUM180028)
Немає в наявності
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-White. Розмір: №5
Однозначно не рекомендую!! Одноразовий виріб і викинуті кошти. Матеріал -плівка облазить відразу, здувся сам по собі. Жах. Викинуті кошти.
- Недоліки:
- Вистачило на 1 годину дітям погратися, обліз і здувся.
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-White. Розмір: №5
За таку ціну, норм.Приїхав не набутий, добре що був насос.
Якщо активно ним користуватись, то нам вистачило на 2-3 місяці і пробили.
Купуватиму ще.- Переваги:
- Недоліки:
Нормальний м'яч це за такі гроші
- Недоліки:
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-White. Розмір: №5
Ужас. На фото зовсім інший м'яч. Дитина повертати не захотіла. А я б повернула. Якість жахлива
- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-White. Розмір: №5
Не відповідає опису.
- Переваги:
- Отримав вчасно
- Недоліки:
- Низька якість, не відповідає опису
- Аркадій Б***
А що не так?
Не відповідає фото. Тонкий матеріал, очевидно не official
- Переваги:
- М'яч
- Недоліки:
- Невідповідність опису, неякісниий