- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Завжди обираю ручку , щоб писала тоненько ! Ручка ВІС саме така!
1) Корпус ручки сірого кольору , він тонкий із синьою гумовою насадкою , яка не дозволяє пальцям ковзати (тримати в руці зручно)
2) Колір чорнил приємний синій , кулька дрібна , тому пише тонко
3) На папір чорнило лягає рівномірно без пробілів , не шкребе , швидко висихає та не розмазується
4) Ковпачок щільно закриває ручку ( ношу в сумці постійно та не переживаю)- Переваги:
- Пише тоненько
- Недоліки:
- Не помітила
- РоксоланаПродавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 20
Дуже хороші ручки, зручні, легко наносяться на папір, пишуть чітко, не розтікаються. Я дуже задоволена. Рекомендую всім.
- Переваги:
- Зручні у користуванні і вистачає на довго!
- Недоліки:
- немає)
- Людмила Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Отличные ручки, покупала ребенку в первый класс, в тетради пишут аккуратно не текут, клякс не оставляют.
- Переваги:
- Не текут, не пачкают в тетради
- Недоліки:
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 20
Купував за акцією, тому дуже радий, що такий якісний товар отримав за помірну ціну.
- Переваги:
- Дуже зручно лежать у руці та тонко пишуть.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- ЮліанаПродавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 20
Дуже хороший товар, я купляла тоді, коли ще була акція. Ручки дуже гарно пишуть, якісний і дуже хороший товар
- Переваги:
- Гарно пишуть, одна ручка стає на цілих два місяці дитині вшколі
- Недоліки:
- Владимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 20
- Переваги:
- Очень удобные и хорошо пишут.
- МарьянаПродавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Ручка, мабудь, є найбільш розпоширенішим канцелярським товаром у світі, нею користується кожна людина і за все своє життя ми можемо списати неймовірну їх кількість. За 6 років студентського життя я переписала ну дуже багато конспектів, рефератів та доповідей, списувала пасти я моментально, тому перепробувала купу ручок різних фірм, кольорів, марок та форм. За цей час я вивела свій особистий ідеал, яка би була для мене найкращою та найзручнішою у використанні. Для мене головне, щоб ручка була зручною, легко трималась в руці, щоб не натирала мозоль на пальці ( це одна із найголовніших проблем) та звичайно, щоб пасти вистачало на довго. Перепробувавши багато варіантів я зупинилась на ручці ВІС Round Stic Exact. Вона із приємним синім відтінком, так я розумію що майже всі ручки синього кольору, але цей колір є такою серединкою між темно-синіми пастами та світлими. Це мій фаворит, якому я заміну напевно не знайду. Вона настільки зручна, що я можу цілий день писати лекції і рука не виснажується і завдяки резиночці на пальці не натирає мозоль. За весь цей час вона ніколи не текла, як було у мене із іншими фірмами, коли в пеналі все було в синій пасті. Не починала писати «ривками» при низьких температурах, одним словом ніколи не підводила. Тому ця фірма є найякіснішою, а саме ця ручка, для мене є найкращою.
- Переваги:
- Дуже зручна, на довго вистачає
- Недоліки:
- не має
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 20
Улюблені ручки не один рік. Для дитини
та для дорослих, рекомендую - Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 20
Дуже сподобались, пишуть добре, рекомендую
- Переваги:
- Отличные ручки за небольшие деньги
Представник брендуДякуємо, що обираєте BIC! Користуйтесь з задоволенням :)
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 20
Ручка, якою приємно писати.
Представник брендуВаш комфорт — найголовніша нагорода для нас! :)
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Хорошие ручки, пишут тонко, мягко, не текут.
- Илона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Ручки очень крутые!
- Переваги:
- Не мажут,на долго хватило
- Недоліки:
- ТОLІК і***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
По профессии очень много пишу, поэтому самые важные критерии для меня - мягкость пасты, яркость, непрерывность линии и "нетекучесть". Эти ручки одни из любимых. Не знаю, почему у некоторых они текут, возможно брак или механические повреждения (руча часто падала без колпачка стержнем вниз). Также нужно правильно хранить любую ручку: не при высокой температуре, в рабочем состоянии - горизонтально в колпачке или вертикально в колпачке, колпачком вверх, длительно - в горизонтальном положении). Купила сразу несколько наборов, так как в розничной продаже бывают редко. Неудобно писать ими тем, кто привык к ручкам с толстым корпусом, а у этих ручек корпус тонкий (кстати, для постановки почерка у школьника - то, что нужно). Единственный "минус" - твердое основание под держащими пальцами, поэтому для написания больших конспектов я бы ее не использовала
- Переваги:
- Не прерывается, НЕ ТЕЧЕТ
- Недоліки:
- Немного твердовата основа под пальцами
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 20
- Переваги:
- Не знаю как другим, но мне эти ручки очень нравятся тем более по акции)))не мажут легко писать
- Недоліки:
- Футомський О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 20
Все чудово. Товар хороший
- Мира М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 20
линия при изпользовании очень тонкая, при этом не устает рука, так как ручка не требует сильного нажатия.
Идеальное решение для офиса- Переваги:
- удобны, дешевы, хорошо пишут
- Недоліки:
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Марка вообще отличная, купила ребёнку в школу, ещё не пробывали как пишет
- Переваги:
- Удобные
- Недоліки:
- Пока не вижу
- Наталья И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
- Переваги:
- хорошая шариковая ручка - пишет отлично, толщина стержня - оптимальная, приятно пользоваться, доступная цена
- Недоліки:
- просто нет
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 20
#мояраспаковка Ручки продаются в упаковке количеством 20 штук. Стоят данные ручки не дорого. Ручки предназначены для тонкого письма. Шарик у них 0,7мм. Пишет ручка легко, что очень удобно. Не приходится напрягать руку во время письма. Чернила в этих ручках не текут, не мажутся. Цвет чернил синий.
Ручек нам хватает надолго. Покупаем уже 3 год.- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 20
Всегда покупаю для школы ручки BIC. Эти детям нравятся больше - тоньше пишут.
- Переваги:
- Не мажет не растекается, удобная в руке.
- Недоліки:
- Коля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Хорошая ручка.
Резинка не самого лучшего качества. Жирным людям с потеющими, большими пальцами будет не удобно.- Переваги:
- тонко пишет
- Недоліки:
- нету
- Алёна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Беру в школу ребенку,не мажет.
- Переваги:
- хорошо пишет)))
- Недоліки:
- теряется колпачок
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Отличные ручки, хорошо подходят для младшей школы
- Переваги:
- Мягко пишет под любым углом, удобно держать в руке
- Недоліки:
- sholudko91Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Пишет тонко легко!!!
- Переваги:
- ЦЕНА
- Недоліки:
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Пишет отлично!
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Лёгкая, тонкая,приятно держать в руке.
- Переваги:
- Тонко пишет. Красивый дизайн.
- ВадимПродавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
самая лучшая ручка для тех кто много пишет, дешево и безотказно
- Переваги:
- простота, цена,
- Недоліки:
- МирославаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
- Переваги:
- Тонко пишет, хорошая подача чернил, не мажет, удобно держать при письме
- Недоліки:
- Вера С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Гарно пишуть, тоненько, ручка легка і зручна для дитини
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Дуже якісні
- Недоліки:
- Григорій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Синій. Кількість в упаковці: 8
Саме те, що шукав
- Алёна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Синій. Кількість в упаковці: 8
- ЯрославаПродавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Синій. Кількість в упаковці: 8
Пишуть добре, не течуть, зручно тримати в руці.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Сірий. Кількість в упаковці: 4
Все о'к
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Кількість в упаковці: 20
Для конторы - то, что нужно. Если кто-то из посетителей и унесет, ущерб не велик.
- Переваги:
- Ручки отличные, Bic на высоте, как всегда.
- Недоліки:
- Нет.
Представник брендуРаді, що змогли задовольнити Ваші потреби. Дякуємо за вибір та довіру :)