Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Бандаж післяопераційний Білосніжка Mod: 201, розмір №4 (81-87 см) 1 шт (408680)

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Вадим Т***

якісний

• Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 8. Колір: Beige

Гарна якість, дихаюча тканина, замовляли уже двічі і знову закажем.Швидка доставка.Дякую

Переваги:
    Ціна, якість

• Жанна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 5. Колір: Beige

Переваги:
    Ціна якість - супер

• Марина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 8. Колір: Beige

Очень хорошая модель, на мои 140 см подошёл идеально 8- й размер.Беру уже второй раз. Лучше носить на тонкое белье или подкладывать х/б ткань на живот. Брала другую модель в 4 раза дороже, но мне не понравилось.

Переваги:
    Эластичный, удобный в использовании.
    Недоліки:
    Немного кусается внутренняя подкладка

• Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 6. Колір: Beige

Мягкий, дихаючий, гарно тримає. І головне ціна. Можу радити. Дякую за гарну, необхідну річ для людей, яким необхідно для проблем зі спиною та животом. Продавець все відправив вчасно, швидко. Окремо подяка

Переваги:
    Ціна, якість

• Лідія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 5. Колір: Beige

Бюджетний. Помірно підтримує, трохи гріє.

Переваги:
    Недорогий
    Недоліки:
    Все нормально

• Олег М***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 3. Колір: Beige

непоганий, але з часом розтягується, приймає форму тіла, мабуть закажу ще один на розмір меньший

Переваги:
    Недоліки:
    з часом розтягується, приймає форму тіла

"Добрий день!
      Нам дуже жаль, що ви отримали негативний досвід від використання нашого Бандажу. Можливо, невірно був подібраний розмір вироба. Також звертаємо вашу увагу на необхідність попередньої консультації лікаря, який допоможе вам правильно підібрати необхідний саме вам Бандаж."

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 7. Колір: Beige

Бандаж купувала для мами, їй не зручно в нього, скочується, не носить, тепер він просто лежить собі без діла. Більше нічого написати не можу. Можу тільки додати, що все індивідуально.

Переваги:
    Не виявили
    Недоліки:
    Не підійшов, незручний, почується, зіпсували гроші, не виправдав сподівання, на жаль.

"Добрий день!
      Нам дуже жаль, що ви отримали негативний досвід від використання нашого Бандажа. Можливо, невірно був подібраний розмір вироба. Також звертаємо вашу увагу на необхідність попередньої консультації лікаря, який допоможе вам правильно підібрати необхідний саме вам корректор."

• Наталія С***

Дуже тоненький

"Добрий день!
      Нам дуже жаль, що вас досвід використання нашої продукції має негативний характер. Запевняємо вас, що всі товари виробництва ТМ Білосніжка проходять контроль та відповідають вимогам нормативних документів."

• Александра Г***

Непогано

Недоліки:
    Липучка колиться

"Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання."

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 6. Колір: Beige

Бандаж звичайний але в той же час приємний для тіла.
    Ніяких алергічних реакцій не виникало.
    З ним я почував себе дуже впевнено при ходінні в перші два три тижні після операції, розтин був дуже великий: по центру від місця сходження ребер і аж до пахової зони.

Коли навантаження на тіло немає, то його краще знімать.
    Взагальному річ корисна і мені помола в післяопераційний період, рекомендую.

• Виталий С***

Быстро выполнили заказ.

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 5. Колір: Beige

Нормальный бандаж, функцию свою выполняет.

Переваги:
    удобный

• Надя А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 6. Колір: Beige

Товар відповідає своєму опису та якості

Переваги:
    х/б вставка до тіла
    Недоліки:
    Не знайшли

• Елена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Beige

Ціна гарна, але для людини після операції важкувато надавати цей бандаж. Решта все вааштовує.

• сергей к***

Добре

• сергей к***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 8. Колір: Beige

Добрий день! Нам дуже жаль, що ваш досвід користування нашою продукцією має негативний характер. Запевняємо вас, що всі товари виробництва ТМ Білосніжка проходять контроль та відповідають вимогам нормативних документів.

• Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 8. Колір: Beige

За такі гроші(по акції) можна брати

Переваги:
    Гріє,розмір на великий об'єм,ціна
    Недоліки:
    Утяжки практично нема

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання. Та запевняємо вас, що всі товари виробництва ТМ Білосніжка проходять контроль та відповідають вимогам нормативних документів.

• Любов Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Beige

Доброго дня, бандаж гарної якості, ціна також супер.

Переваги:
    Зручний, якість хороша

• Любченко Е***

Мне самое то. Благодарю

• Оксана М***

Чудовый бандаж.

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Не виявила

• Владимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 8. Колір: Beige

Гарний ззовні, зручний при використанні бандаж.

Переваги:
    Все зробено на відмінно так, як і очікувалось.
    Недоліки:
    Не виявлено.

• Владимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 8. Колір: Beige

За эти деньги, очень хороший пояс. У мужа вес 110кг, после операции пуповая грыжа , очень хорошо держит его не маленький живот.

Переваги:
    Широкий, достаточно плотный, ростягивается как раз для поддержания живота после операции. 5 хороших липучек позволяют чётко отрегулировать посадку на животе.
    Недоліки:
    За 10 дней использования не найдены.

• Юрий О***

Все подошло

Переваги:
    Не дорого.Удобно
    Недоліки:
    Пока нет
  • Кристина Д***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 2. Колір: Beige

Бандаж сподобався!Він не твердий ,а спинка більш м'яка,тому як на мене це більш зручніше,що нічого не здавлює)Але краще беріть на один розмір більше,щоб не давило .

Переваги:
    М'який,та зручний
    Недоліки:
    Маломірить трохи
  • Марі
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 6. Колір: Beige

Чудовий бандаж. Купувала, щоб одягати після кесарського розтину. Одразу добре сягнуло живіт, набагато зменшились набряки на ногах. Ногу цілий день, комфортно. Рекомендую.

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 8. Колір: Beige

Хороший бандаж за свою ціну. Гарно підтримує живіт. Липучка широка, тому тримає добре.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Бєляк Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2. Колір: Beige

Якісний бандаж, за приємну ціну

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 8. Колір: Beige

Придбала собі.Коли прийшов, то зрозуміла,що за такі гроші він супер.Замовила, ще й чоловікові.Пояс дуже хороший,якісний,приємний на дотик .

• Елена П***

За таку ціну
    Супер!

• Игорь Ч***

Удобный.Цена соответствует качеству.

Переваги:
    Удобный
    Недоліки:
    Пока проходит испытания)
  • Таня Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 7. Колір: Beige

Покупала почти год назад для бабушки (больная поясница), размер брали чуть больше чем нужно, так сказать на вырост

Переваги:
    Качество хорошее, благодаря размерной сетке, подобрали нужный размер с запасом. Помогает с поясницой, уже год бабушка носит, очень довольна. Липучка хорошее, пояс не износится
    Недоліки:
    Не нашли
  • Андрея-Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 6. Колір: Beige

Товар отменного качества! Думаю послужит долго. Материал действительно содержит много хлопка, у бабуси уже три таких бандажа. Спасибо фирме за хороший товар! Розетке за акции и обслуживание!

Переваги:
    Отличное качество! Хорошая цена!
  • Наталя М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 5. Колір: Beige

Придбала для чоловіка для підтримки попереку під час фізичних навантажень. Бандаж сподобався. Тепер буду замовляти для себе.

Переваги:
    Якість матеріалу та пошиву. Ціна.