Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Упаковка ватних пафів Білосніжка 400 шт (4820180241613)

Оцінка користувачів 4.83/5
  • AI аналіз відгуків
    189 відгуків:  позитивний — 83%, нейтральний — 10%, негативний — 7%
    Всього до аналізу взято 189 відгуків. Покупці ватних пафів Білосніжка в основному задоволені товаром. Основними сильними сторонами називають м'якість, економічність у використанні засобів, відсутність ворсинок, зручний формат, вигідну ціну та універсальність у застосуванні. Люди відзначають, що пафи кращі за ватні диски для очищення шкіри, макіяжу та гігієни дітей. Проте частина відгуків останніх місяців вказує на погіршення якості окремих партій: пафи можуть розшаровуватись і бути менш щільними. Також декому не підходить розмір та мала товщина продукту (зазначають, що для немовлят інколи потрібні більші пафи). Загалом переважають позитивні враження, особливо за співвідношенням ціна/якість.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Таня
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Для мене це найкращі спонжики

• Виктория Г***

Трішки краще круглих дисків

Переваги:
    Трішки кращі круглих дисків

• Галина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Отличные паффы, в разы лучше привычных круглых ватных дисков. За счёт того, что они плоские, расход средств для ухода сокращается. Покупаю не первый раз себе, еще и маму с подружкой подсадила на них, все в восторге)

Переваги:
    Плоские и экономные
    Недоліки:
    Нет упаковки на 1000 штук:(

• Осьмина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 300

Пафи супер, мені дуже зручні, розмір

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Гарні пафи, не залишають ворсинок на шкірі. Беру їх на постійній основі. Вистачає надовго.

• Леонід Г***

Якість гарна, доставка швидка

• Олена М***

Хороші пафи,економні,малі.

• Інна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Покупкою задоволена, зручно для зняття макіяжу

Переваги:
    Не розпадаються, економічне використання міцелярки

• Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Допомагають у догляді за новонародженим. Упаковка велика, це зручно і надовго вистачає

• Ніна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Зручна упаковка, велика кількість, гарна якість.

Переваги:
    Якість-ціна

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Економічне витрачання косметичних засобів завдяки пафів .

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 300

Були чудові - до останньої покупки.
    Зараз згодна з попереднім відгуком, різниця разюча, вони просто розлазяться одразу, розшаровуються як тільки береш до рук. Робити ними неможливо взагалі нічого.
    Обов'язково пізніше спробую купувати ще, бо раніше брала їх не один рік - завжди були чудової якості, але от трапилась якась бракована партія.
    Згодом залюбки поміняю відгук на 5 зірок, якщо звична якість пафів повернеться)

Переваги:
    Загалом чудові, зручні пафи, купую багато років
    Недоліки:
    Остання придбана упаковка виявилась дуже неякісна

Дякуємо за ваш відгук.
      Ми перевіряємо кожну партію сировини, і показники її якості повністю відповідають встановленим вимогам (100% бавовна, належна поглинальна здатність).
      Можлива різниця у щільності бавовняного полотна не впливає на якість виробу, але може відчуватися тактильно.
      Ми вже опрацьовуємо це питання з постачальниками, щоб забезпечити стабільну якість.
      Сподіваємося, що наступного разу ви залишитесь задоволені нашою продукцією.

• Леонид М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Дякую,нова партія погана!Брак!Якість значно погіршилася,тільки виймаєш -паф вже розслоєний!Річ не значуща але коли спостерігаєш погіршення- одразу розчаррування

Добрий день!
      Нам дуже жаль, що ваш досвід використання нашої продукції має негативний характер. Запевняємо вас, що всі товари виробництва ТМ Білосніжка проходять контроль та відповідають вимогам нормативних документів.

• Марина М***

Чудові ватні пафи!
    Користуюсь пафами Білосніжка вже не вперше, і завжди залишаюсь задоволена.
    Вони м'які, щільні, не розшаровуються і не залишають ворсинок на шкірі. Ідеально підходять як для зняття макіяжу, так і для нанесення тонку.
    Зручний формат упаковки, пафи легко витягується, не рвуться.
    Ціна також дуже приємна-співвідношення ціни та якості на відмінному рівні.
    Рекомендую!.

Переваги:
    Зручний формат, ціна

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Використовую для вмивання немовляти. Дуже гарної якості, без ворсу.

• Вікторія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Безтолкові, єрундові, схожі по структурі на безворсові серветки. Дуже тоненькі, незручні для користування

• Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Була приємно здивована продуктом, практичний розмір, немає ворсу, мені підійшли

• Наталія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Для зняття макіяжу чи інших косметичних процедур - ок, для гігієни немовлят - розмір замалий.

Переваги:
    Велика кількість, хороша якість
    Недоліки:
    Малий формат

Дякуємо за Ваш відгук та придбання продукції ТМ Білосніжка.
      Ми раді, що Ви відзначили якість ватних пафів і обсяг упаковки як перевагу.
      Щодо зауваження стосовно формату для гігієни немовлят — повідомляємо, що дана модель розроблена переважно для щоденних косметичних процедур (догляду за шкірою обличчя, зняття макіяжу тощо).
      Для догляду за немовлятами ми рекомендуємо використовувати спеціальні ватні подушечки або диски збільшеного розміру

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 300

М’які, якісні пафи. Якісно очищує шкіру обличчя, використовувала навіть для делікатного очищення шкіри немовляти.
    На довго вистачає.

• Максим Г***

Thank's

• Вікторія

Одні з найулюбленіших.
    Зручні, багато в упаковці.
    Ціна адекватна.

• Ірина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Зручно, що велика упаковка надовго вистачає.

Переваги:
    Тонкі, не кошлатяться

• Парасоцький В***

Норм

Переваги:
    Більша площа
    Недоліки:
    Тоненьки

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Тонкі та приємні до шкіри.

Переваги:
    Економлять засоби - тоніки та міцелярку.

• Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Гарні пафи, постійно користуємось для догляду за дитиною

Переваги:
    Ціна якість

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Тоненькі, невеличкі , використовую для зняття макіяжу коли звичайні диски набридають. Але у порівнянні із звичайними дисками ці більш тонкі.

• Юлія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Нормальні , зважаючи на ціну. Досить тонкі, але достатньо для зняття макіяжу

Переваги:
    Цвна
    Недоліки:
    Тонкі

• Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 300

Дуже гарні паффи , зручні та економні в використані , вистачає на довго

• Марія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 300

Класні пафи для макіяжу. Не ворсяться як диски.

Переваги:
    Не ворсяться

• Іван Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 300

Прийшли акуратно запаковані. Якісні , приємні.

Переваги:
    Велике пакування

• Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Дуже круті пафи. Використовую в ветеринарній медицині. Дуже гарно поглинають вологу.

Переваги:
    Ціна. Добре поглинає вологу.
    Недоліки:
    Нема.

• Александр К***

ПРИЯТНЫЕ пафы

Переваги:
    БОЛЬШАЯ упаковка.
    Недоліки:
    НЕТУ

• Наталія ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

тонкі, набагато економніші, не залишають ворсинок як ватні диски

Переваги:
    тонкі

• Наталія Т***

Дуже подобаються.
    Давно користуюся

• Роман Л***

Дякую

"Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання."

• Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 400

Приятные и качественные ватные пафы.

Переваги:
    Мягкие. Большая упаковка.
    Недоліки:
    Нет.

"Добрий день!