Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Упаковка ватних пафів Білосніжка 100 (4820180242481)

Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 272 відгуки
  • Ірина Д***

Сподобались

• Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже зручні,використовувала їх при перших купаннях малюка,замість губки

Переваги:
    Те,що великі

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Надзвичвйно зручна та класна річ. Відкрила для себе ці пафи під час догляду за дитиною. Вони не розлазяться як спонжи, ннмає ворсистості, економні у використанні, дуже зручний розмір. Не могла користуватися вологими серветками, тому такі пафи і водичка дуже виручали

Переваги:
    Не ворсисті, структурні, вдалий розмір
    Недоліки:
    Для себе не знайшла

• Світлана Н***

Супер,замовляю не перший раз

• Інна

Дуже тонкі

Недоліки:
    Тонкі

Добрий день!
      Нам дуже жаль, що ваш досвід використання нашої продукції має негативний характер. Запевняємо вас, що всі товари виробництва ТМ Білосніжка проходять контроль та відповідають вимогам нормативних документів.

• Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мʼякі та зручні у розмірі

Переваги:
    Мʼякі
    Недоліки:
    Не знайшла

• Юлія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже сподобались пафи, малечі підійшли)

• Вікторія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличное качество и очень спасают в роддоме, когда надо подмыть ребенка или вытереть лицо

• Алла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

М'якенькі до ніжної шкіри малюка)

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Найкращі дитячі пафи! Мʼякі, не ворсинчасті, не залишають слідів на тілі!

Переваги:
    Супер якість

• Катерина Л***

• Таня П***

Рекомендую

Переваги:
    Гарна ціна
  • Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якість жахлива, вони в прямому сенсі тануть у руках як папір, неможливо повитирати дитину, не рекомендую цю фірму

Добрий день!
      Нам дуже жаль, що ваш досвід використання нашої продукції має негативний характер. Сподіваємося, що наступного разу Ви отримаєте тільки позитивні емоції від використання нашої продукції.

• Станіслав Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для новонародженої дитини протирати самий раз

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручно підтирати малюка на пеленальному столику з водичкою. Можна б навіть робити упаковками більшими, бо швидко закінчуються.

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дійсно якість пафів змінилася. Попередня партія була інша на мʼякість і товщину. Ця партія сильно відрізняється. Навіть коробочку відкриваєш і по наповненню видно, що коробка не заповнена до верху. Попередні пафи були товстіші і мякіші. Ці тонкі і жорсткіші… Хочби в описі попереджали про такі зміни!

Переваги:
    Уже не має переваг(
    Недоліки:
    Змінилася якість

Доброго дня! Розуміємо ваше розчарування і щиро шкодуємо, що остання покупка залишила неприємні враження. Ми не змінювали склад, але іноді щільність бавовни може відрізнятись. Вже працюємо над тим, щоб такі коливання були менш відчутні.

• Дар'я Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Давно користуюсь цими пафами, була дуже задоволена. Остання покупка- це розчарування. Стали жорсткими, не можливо відірвати- зазвичай ділила на 2 частини для зручності вмивання. Можливо склад і не змінився, а от відчуття від використання жахливі

Дякуємо вам за зворотній відгук.
      Запевняємо Вас, що ми ретельно перевіряємо кожну партію сировини, яка надходить на наше виробництво для виготовлення будь-якої продукції.
      Згідно до результатів вхідного контролю сировини, яку використовували для виготовлення ватних пафів у травні та червні поточного року, хочемо зазначити, що значення показників її якості повністю відповідають встановленим вимогам, а саме: склад сировини бавовна 100%, поглинальна здатність відповідає встановленому значенню.
      Але бавовняне полотно, з якого виготовляються пафи, у різних партіях може мати різний ступінь спресованості, тобто бути більш або менш розпушеним. Це, у будь-якому випадку, не випливає на функціональну придатність виробу, але інколи різниця може бути відчутною тактільно.
      Тактильні відчуття є суб'єктивною оцінкою: одним споживачам подобаються ватні пафи, виготовлені з сировини більш спресованої, іншим - навпаки, з більш розпушеної.
      Нашою метою є виготовлення товару, який максимально задовільнить будь-якого споживача. Тому наразі ми ретельно пропрацьовуємо порушене питання з постачальниками сировини і гарантуємо вам, що зробимо всі необхідні кроки для максимального задоволення потреб усіх споживачів.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Використовую для догляду за дитиною - все влаштовує.

Переваги:
    Розмір, якість.
    Недоліки:
    Швидко закінчуються.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Попередньо купувала ці пафи нарікань не було. Повітряні, товсті, приємні до шкіри. Остання покупкаі це зовсім інший товар. Тонкі, якісь наче просвіщаються. До шкіри теж не дуже приємні. Це браковані якісь попались, чи виробник почав економити на якості, от навіть не знаю. Може для перевірки ще раз і замовлю, але якщо це дійсно економія на якості, то шкода, гарні були пафи.

Переваги:
    Раніше були гарної якості
    Недоліки:
    Або брак, або погіршилась якість

Дякуємо вам за зворотній відгук.

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вже багато місяців використовую для ранкових процедур дитини. Все супер

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пафи дуже тонкі! Взяла для порівняння з Smile Baby, то навіть близько не стоять.. Ціна аналогічна, тому переваг не знайшла

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Дуже тонкі

• Тетяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручні у використанні. Краще ніж звичайні ватні тампони. Не рвуться і на залишають ворсинки.

Переваги:
    Не залишають ворсинки

"Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання."

• Інна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не зрозуміла цей товар. По факту великий ватний диск за таку ціну не зрозуміло

Добрий день!
      Нам дуже жаль, що ви отримали негативний досвід від використання наших паффів.

• Сикорская А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуємося пафами і нам дуже подобаються. Мякенькі і зручні.

• Галина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Упаковка не відповідає дійсності, якість гірша ніж коли брала іншого разу

"Добрий день!
      Нам дуже жаль, що вас досвід використання нашої продукції має негативний характер. Запевняємо вас, що всі товари виробництва ТМ Білосніжка проходять контроль та відповідають вимогам нормативних документів."

• Анастасія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не втомлюсь нахвалювати, ну просто знахідка для матусь!)

Переваги:
    Ціна, якість

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовляю не вперше, для дитини підходять

• Ирина В***

• Анастасія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Обожнюю ці пафи, використовую для вмивання малюка і під підгузком, дуже зручно, приємні на дотик) А ще немовляті полюбилось «розмовляти» з хлопчиком на упаковці, раджу ще й як відволікаючу іграшку

• Тетяна Ч***

Дуже класні пари, вбирають дуже мало засобу, я їх ще на 4 частини

Переваги:
    Дуже класні пари, вбирають дуже мало засобу, я їх ще розрізають на 4 частинки. Спонжі вже давно не купляю
    Недоліки:
    Трошки для щоденного використання завеликі , але не скажу що вже такий великий недолік

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання.

• Аліна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже круті . Рекомендую від душі.

• Инга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже подобається, багатофункуіональні, гарний розмір, не розлазяться одразу під водою, можна використовувати декілька разів

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручні у використанні. Замовлення прийшло своєчасно. Дякую!

Переваги:
    Якісні пафи

• Світлана Л***

Суууупер класні пафи. Мягенькі, не розмокають як намочиш. Розмір ідеальний

Недоліки:
    Відсутні

• Ірина Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це для мене маст хев в перші місяці життя малюка. Протирати очі, обличчя, замість серветок

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дякую за швидку доставку гарну ціну і якість товару