- Михаил Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Наталья О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не має такої функції, щоб відповісти представнику постачальника, тому пишу ще один відгук.
Якщо Ви так мені відповіли, то в такому випадку Ви повинні це писати в описі та в характеристиках. В мене звичайний офісний папір, я ж не картон пробивала! Я просто розповіла як він працює.
Щодо 5000 аркушів: Ви що думаєте, що людина купить ваш пристрій, пробʼє 100 листків і зупиниться? Чи як? Чи може людина планує роками використовувати? І думаєте, що 5 тис це так багато? Це всього 2 ящики паперу. Можливо мені всього потрібно було пробити 5000 аркушів і більше він мені не потрібен. То Ви правильно опис пишіть, щоб люди розуміли, що пристрій бюджетний, не якісний, не пробиває заявлену кількість 15 аркушів. Я думала Ви порадите мені щось підкрутити і він буде краще працювати, а Ви просто радите пристрій подорожче. Дякую! Так і зроблю, але вже явно не у Вас.- Переваги:
- Металевий корпус
- Недоліки:
- Читайте коментар нижче, представник виробника заявляє сам, що це бюджетний пристрій і він не пробиває 15 арк.(лише приблизно).Порадив інший пристрій. Тобто погоджуюсь і так само цей не раджу взагалі.
- Наталья О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не могу рекомендовать, не пробивает заявленное количество листов. Если вставить более 5 листов, то ножи застряют и бумагу достать невозможно. Надо раз 10 подергать ручкой и если повезет, то они станут на место отдадут бумагу. В противном случае пришлось металической линейкой проходить по ним как по клавишам пианино и они отскакивали на место. В общем очень я намучилась, т.к. возвращать или делать обмен нет возможности. Надо было определить на пружины порядка 5тыс.листов срочно. Оставляю в общем, но пробивает он без проблем до 5 листов. Это факт.
- Переваги:
- Металический корпус.
- Недоліки:
- Пробивает максимум 5 листов без проблем
Добрий день!
Заявлені виробником 15 аркушів паперу це максимальна потужність перфорації та залежить від товщини та щільності паперу. Для комфортної роботи використовується менша кількість. Також важливо чистити відсік для обрізків щоб уникнути застрявання. Та зауважимо що модель малобюджетна, офісного рівня, для 5 тис аркушів бажано більш потужні моделі.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
02.05.2025 зробив замовлення з пластиковими листами. Оплатив, товарів й досі не має! Розетка, що з вами сталося?Відправка моїх замовлень повинна бути 08.05.2025 і досі не відправили! Такого ще не було. Треба міняти продавця!
- Переваги:
- Не отримав товар
- Недоліки:
- Чекаю товар з 02.05.2025
- Татьяна И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасний пристрій. Незамінний,якщо потрібно багато друкувати) працює на відмінно, ножі гострі , легкий в користуванні
- Переваги:
- Гарний помічник
- Недоліки:
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Назарчук С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий біндер на свою ціну
- Переваги:
- Металева столешниця, металевий позиціонер
- Недоліки:
Світлана, дякуємо за відгук та за Ваш вибір!
- Natali S***Продавець: Rozetka
Просто шикарна незамінна штука, коли весь час навчаєшся
- Переваги:
- Кращий, ніж той, який я купила у 2016му
- Недоліки:
Дякуємо за відгук та за Ваш вибір.
- Юлия Ю***Продавець: Rozetka
Быстро и аккуратно переплетает документы. Аппарат легкий в управлении и имеет компактный размер. Документы в переплете очень хорошо выглядят и сохраняются.
- Переваги:
- удобство и прочность