- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 4. Вага: 34 г
Зволожує але не надовго
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Зволожує але не на довго та швидко проходить еффект
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Маска супер!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Обожнюю цю маску. Але на жаль, отримала я своє задоволення в зовсім не належному стані. Маска всередині вся була пошкоджена(((( порвана з усіх сторін
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Дякую, все супер
- Іванна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Маска, звісно, хороша. Гарно зволожує, дає свіжий вигляд шкірі. Але є мінус саме в моїй покупці на Розетці - на згинах маска була порвана. Причому не в 1 шт, а в усіх які я була купила.
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Дякую за «чудову маску»
- Светлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Чудовая, дуже сподобалось
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Дуже гарна маска
- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
- руслан л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Все гаразд.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Немає.
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Прекрасная масочка, мне очень поправилась.
- Переваги:
- Хорошо увлажняет
- Недоліки:
- Дороговато
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Маска сподобалась з першого використання. Приємна текстура, добре наноситься і швидко вибирається, не залишаючи липкого шару. Використовувала на ніч -вранці шкіра виглядала зволоженою, свіжою та більш пружиною
Підходить для чутливий шкіри, не викликає подразнення чи висипання. Має легкий, ненав'язливий аромат. Після кількох застосувань помітила, що дрібні зморшки стали менш помітними, а колір обличчя вирізнявся.
Загалом-якісний продукт для нічного догляду.
Рекомендую!- Переваги:
- -добре зволожує та заспокоює шкіру
-не жирна, не забиває пори
-підходить для чутливої шкіри
-відчутний ефект ліфтингу - Недоліки:
- Сніжана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Загалом живить,але нажаль мені не підійшла, чекала кращого ефекту, крім живлення нічого більше не побачила, на жаль, багато чула про цю маску, чекала кращого ефекту.
- Переваги:
- Живить шкіру
- Недоліки:
- Особливого ефекту нема, тримала 5 годин, доки вона не висохла і не стала повністю прозорою.
- Лілія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
На жаль, після маски була тільки алергія на шкірі.
- Переваги:
- Недоліки:
- Викликає алергію
Доброго дня, Лілія
Нам дуже шкода, що вам довелося стикнутися з такою ситуацією.
На жаль, такі випадки бувають, хоча і дуже рідко.
Імовірніше за все - це суб'єктивна реакція шкіри, що могла відбутися за таких причин:
- можливі залишки косметичних засобів, що використовувались перед накладенням маски ( так як маска працює за рахунок парникового ефекту на шкірі )
- взаємодія з іншими компонентами косметичних засобів, що були нанесені на шкіру після використання маски
- суперчутлива шкіра
- індивідуальна реакція на будь-який компонент маски.
В такому разі краще перестати використовувати маску.
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Маска недешева, але того коштує, обличчя зранку реально значно краще
- Переваги:
- Результат дуже класний
- Недоліки:
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Гарна маска,добре зволожує
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Непогана маска для обличчя
- НАТАЛІЯ Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Маска хороша, наступного дня обличчя гладеньке і підтягнуте.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Маска сподобалася, эффект тримаеться дек1лька дн1в,буду брать ще.рекомендцю.
- Переваги:
- Працюе
- Недоліки:
- Немае
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
спать ночью нормально с ней, не мешает, липнет плотно
- Переваги:
- маска работает, особенно если на всю ночь оставить, лицо аж помолодело
- Недоліки:
- Инна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
В заказ не положили маску Заказ пришел без накладной Неделю не дают ответа Сервис ужас
- Переваги:
- Недоліки:
- НЕТ
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Маска дуже крута, добре тримається на обличчі та взагалі не сповзає (лишала на ніч), зволожує шкіру та розгладжує зморшки просто ідеально. Мені підійшла чудово
- Переваги:
- Якість, ціна, зручність у використанні, результат
- Недоліки:
- жодних (особисто для мене)
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Чудова маска, ціна якість
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Маска супер, залишила на 3 години і результат чудовий, лице максимально зволожене!
- Кузів Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Клас
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Розрізаю і використовую як патчі, супер
- Переваги:
- Результат
- Недоліки:
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
маска сподобалася. замовила ще набір з 4х штук
- Анатолій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Маска супер . Відправте ще одну штуку
- іринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Це перша маска ,яка підійшла для мого обличчя за 30 рочків:) в мене комбінований тип шкіри з схильністю до алергіі . Але після цієї маски обличчя насичене вологою ,шкіра не виглядає сірою , немає подразнення після використання.
- Лилия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Добре зволожує
- Руслана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Мені дуже сподобалася дія цієї маски. Вдалося навіть залишити її на ніч. Результат дуже потішив. Рекомендую до використання
- Переваги:
- Прийшла швидко. Пакування дуже якісне: картон та бульбашкова плівка.
- Недоліки:
- Їх немає
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Нажаль товар прийшов пошкодженим , розпізнана упаковка (((
- Недоліки:
- Діана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Дуже гарна маска, шкіра сяє після неї. Це гарний варіант, як треба йти на якусь важливу подію, то це саме воно. Перед заходом нанести за 2-3 години її і ви просто прийдете з шикарно підтягнутою шкірою обличчя. Вона звісно написано, що на ніч , але я так роблю і просто супер
- Переваги:
- Шкіра сяє
- Недоліки:
- Вика М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Супер маска ) дуже круто підтягує обличчя, живить ) шкіра сіяє
- Яна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість у наборі: 1. Вага: 34 г
Рекомендую. Працює