Відгуки покупців про Ополіскувач BioRepair Догляд за яснами 500 мл (8017331060735)
- AI аналіз відгуків34 відгуки: позитивний – 78%, нейтральний – 12%, негативний – 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анжела Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Консистенція незвична, але звикнути можна)
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный ополаскиватель, давно им пользуемся
- Переваги:
- Очень хороший уход и за зубами, и за деснами.
- Татьяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не дуже сподобалась консистенція, але звикла.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хороший продукт
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Упаковка - нет слов, можно было положить в коробку, а не острейчивать.
- Переваги:
- Товар весь целый
- Недоліки:
- Упаковка
- РозаліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приємний на смак, густий як сироп, довге відчуття свіжості після використання
- Переваги:
- Якісний та приємний на смак
- Недоліки:
- густий як сироп
- Илья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Это больше не традиционный ополаскиватель, а как после чистки зубов пастой Biorepair с цинк гидроксиапатитом 22% гелеподобная жидкость для продолжения воздействия гидроксиапатита для восстановления зубной эмали и десен. После зубной пасты средство наносится щеткой, 3 мин продолжать распределять по зубам, дать время воздействия, сплюнуть и не промывать. Принимать пищу после 40 мин воздействия средства. Не сушит, не влияет на пищеварение. Ощущение чистоты и свежести надолго
- Переваги:
- Самая низкая цена с доставкой в Розетку
- Недоліки:
- Не вижу
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуємось Biorepair ( щітка ,паста , ополіскувач ) по рекомендаціі стоматолога дуже задоволені
- Переваги:
- Розетка дякую за швидку доставку
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Елена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую,всё прийшло вчасно
- мария е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всі проблеми зникли
- Переваги:
- Топ
- АрсенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
У кармані між зубами висока чутливість іноді кровоточить, відчувається ефект від ополіскувача. Придбав по рекомендації стоматолога.
- Переваги:
- Приємний смак, відчувається лікувальний ефект
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ополіскувач сподобався, але як на мене трішки загустий. Результатом задоволена. Стоматолог підтвердий хороший результат
- Переваги:
- Приємний смак
- Юрій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
схожий на кисіль: густий, тягучий
чи є лікувальний ефект? не знаю, не відчув якихось особливих моментів. коли буду у стоматолога - почую його коментар- Недоліки:
- перевернутий мірний стаканчик не зручний: з нього постійно стікає вода або ополіскувач, якщо не мити стаканчик щоразу
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сегодня получила ополаскиватель полное разочарование. Защитная пленка срезана, крышка открылась без усилий. Остаётся только догадываться, что внутри.
- Переваги:
- Недоліки:
- 100% подделка
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.
- Павло М***
Ахтунг, спеціалісти по ополіскувачах в коментах)
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже полюбляю продукти цього бренду для доглядом за ротовою порожниною. Використовую зі щіткою для чутливих зубів та пастою цього бренду.
- Переваги:
- Приємний ополіскувач, відчувається якість та позитивний вплив на ротову порожнину.
- Недоліки:
- Немає.
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Соответствует описанию
- Переваги:
- Действует, натуральность
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За кілька використань зупиняє кровотечу, економний (достатньо 1 ст. ложки)
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий ополіскувач.
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нічого не маю проти цього ополіскувача, мій пародонтолог сказала, що бренд хороший. Шукав для себе альтернативу поки мого звичного не було в наявності і спробував цей, опираючись на відгуки та призначення, АЛЕ на зубах з’явився дуже видимий коричневий наліт і, як виявилось, це все через хлоргексидин у складі. Ситуацію виправляє лише проф чистка, тому, якщо у Вас може бути подібна реакція (буває не у всіх), то краще не ризикувати ))
- Переваги:
- Хороший виробник
- Недоліки:
- Темнішають зуби
- Dasha B***
А где вы увидели в составе Хлоргексидин ??
- Андрей
Читай внимательно описание и увидишь...
- Кисина С***
Підкажіть будь ласка, а яким Ви користуєтеся?
- Svetlana T***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цей так званий "ополіскувач" більше нагадує кисіль ніж лікувальний чи профілактичний засіб. Користуюсь вже місяць ефект нульовий, брала в комплекті з зубною пастою цієї ж фірми. Після смак огидний, свіжості нуль, лікувального ефекту нуль. Дарма витрачені гроші. Не рекомендую.
- Переваги:
- не має
- Недоліки:
- проплачені 5-ти зіркові коментарі під цим товаром
- Василенко М***
Світлана, якщо вам не подобається - це ваша особиста думка. Як на мене, в цього ополіскувача недолік один - занадто висока ціна. Все інше - тільки плюси. Чутливість дійсно зникає, смак досить приємний. А з приводу оплачених коментарів - це звісно дурниця.
- Олександр
Я бачу тільки один недолік - проплачений 1-о зірковий коментар. Купую постійно на Розетці цей ополаскувач і користуюся ним вже не один рік, кращого від нього не бачив.
- Павло М***
Не підкажете куди звертатися за грішми, бо я теж 5 зірочок ставив)))
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволений
- Переваги:
- Після використання зникає чутливість, неприємні відчуття в зубах, економічна
- олександр в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В идеале 1)промыть ирригатором 2)снять налет электрощеткой 3)промыть ирригатором 4) нанести-втереть зубную пасту от биорепаир с 24% жидкой эмали на зубы, растереть ее по зубам электрощеткой, не смывать 5мин 5)слегка прополоскать рот .6)шприцом - для економности нанести ополаскиватель на зубы 5-10мл, и полоскать 1 мин, выплюнуть, не смывать. По ощущением будто зубы реминерализировались - выросла новая эмаль. Просто ирригатором промыть 30сек и сполоснуть ополаскивателем тоже норм, куда лучше чем чистить любой пастой не от биорепаир или с 14к фтора, и куда проще чем чистить. Про десна не знаю.
- Переваги:
- приятный вкус, нет мяты. реминерализирует.
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий ополіскувач
- Переваги:
- Якість, не пече, гарний смак, велика банка
- Дарья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий ополіскувач, не пече. Смак не яскравий, гелеподібний
- Переваги:
- Зменшення кровоточивості ясен
- Лаврова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Улучшает состояние десен. Это видно визуально и пародонтолог это подстверждает.
- Переваги:
- Десны становятся лучше
- Лена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже дієвий ополіскувачі. Зуби стають більшими. Відчуття свіжості. Замовили вже вдруге.
- Переваги:
- Дієвий
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
реально работает, рекомендую
- Переваги:
- быстрый эффект, экономичность
- Недоліки:
- цена
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий ополіскувач! Рекомендував стоматолог. Результат відчутний з перших днів використання: перестали кровоточити десна, пройшов запальний процес. М'який і приємний на смак, післясмак шавлії, не пекучий. Використовую двічі на день - дуже задоволена. Користуюсь після чищення зубів пастою цього ж бренда. Використовую всю лінійку зубних паст Biorepair. Кращої альтернативи цим засобам поки що не знайшла. Рекомендую без вагань!
- Переваги:
- Якість, результат.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Знімає наліт, лікує ясна, не містить шкідливих антисептиків. Буду використовувати курсами.
- Переваги:
- Реально працює
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
найкращий серед ополіскувачів. Рекомендував стоматолог, поки уся родина задоволена
- Переваги:
- консистенція, результат позитивний
- Недоліки:
- не помітила поки
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не зовсім впевнений чи є це недоліком або особливістю, залишу це тут - ополіскувач досить густий, більше схожий на гель, під час використання піниться.
- Переваги:
- Повністю відповідає заявленими властивостями.
- Недоліки:
- Дуже насичений гвоздичний присмак.
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отзыв стоматолога. Результат на пациентах очень положительный всего за пару недель использования
- Величко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую как средство для лечения хронического воспаления десен. Отлично помогает.
- Переваги:
- Отличный лечебный ополаскиватель для проблемных десен.
- Недоліки:
- недостатков нет.
- Тогрул М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший ополаскиватель. Не жжёт, не сушит. Успокаивает дёсна. Рекомендую!
- Переваги:
- Не сушит, не жжёт, густой
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Михайло Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
То, что доктор прописал (в буквальном смысле). Непопсовый медицинский ополаскиватель.
- Переваги:
- Отличный ополаскиватель