Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Зарядна станція Bluetti (PowerOak) AC180P 1440Wh 400000 mAh 1800W (PB931255)

Є в наявності

4.6/5
Оцінка користувачів 4.6/5
  • Відгуки про товар продавця anytech
  • Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech

Дуже простий у користуванні. Була на роботі, дитина 17 років, самостійно перевірила на справність, підключила до свого телефону через блютуз. Я прийшла з роботи: вона мені все показала - розказала. Можна відмітити, що безшумний - у мене так системний блок ПК працював.

Переваги:
    Легкий у користуванні
    Недоліки:
    Не має
  • Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech

Все работает хорошо. Но если в сети меньше 180 вольт - не заряжается. Чтобы пошла зарядка нужно подключать через стабилизатор.

Переваги:
    Работает
    Недоліки:
    не замечено
    • Продавець  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Аліна Л***

А підкажіть , який стабілізатор краще купити? Дякую

• Анатолій С***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech

Дуже добрий товар, рекомендую.

• Продавець  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Євген Д***

10/10

• Михайло К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сьогодні забрав, вже на душі легше)

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Ігор Х***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax

Чудова зарядна станція, швидка доставка, відповідає заявленим характеристикам

• Руслан Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отримав з пошкодженням пакування. Працівники Розетки не попередили про пошкодження. Купував 2шт. поклали пошкодженням в середину почалась тривога... Помітив запізно (((

Переваги:
    Поки не зрозуміло
    Недоліки:
    Пошкодження пакування

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже гарна і надійна станція, користуюсь вже рік, замовила другу)

• Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Станція чудова, але чомусь розетка продає їх БУ. Чи можливо так має бути, але захисної плівки на дисплеї було

Переваги:
    Надійна і якісна станція
    Недоліки:
    Розетка продає БУ товар
    • Денис Т***

Не завжди є плівка на дисплеї, залежить від поставки. Тут треба було звернути увагу на зовнішній стан на царапини, потертості. Купува 2 таких станції та на обох цієї плівки не було, але візуально нові. До того ж 5 років гарантії)

Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовили цю станцію 09.08.26. Взяли в кредит оплата частинами. Все оформилося. А станції не має. Магазин де була вказана видача два раза переносив дату доставки. А потім магазин підписався що не має товару в зв'язку з знищенням складів. Я все розумію але тоді зніміть товар з продаж. А то вводите людей в оману.

Недоліки:
    Товар не відвантажили

• Катерина

Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи вирішили свою проблему? Теж планую брати станцію оплата частинами, але сумніваюся через негативний досвід покупців.

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: OTDmax

Все добре,як в описі

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: EnergyPoint

Давно планували купити зарядну станцію та все вагались, таки вирішили замовити , товаром дуже задоволені . Дуже допомагає під час відключення світла і ще плануємо придбати у продавця інверторний генератор . Рекомендую

Переваги:
    Допомагає пережити відключення світла
    Недоліки:
    Не виявили
  • Артем М***

Все працює , велике дякую

• Анна С***

Прекрасна станція. Все супер

• Володимир Р***

Працює

Доброго дня, Володимир. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання

• Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AGRS Light

Поки все добре

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AGRS Light

Все чудово все працюе !!!!!
    В режимi UPS також
    Рекомендую.

Переваги:
    Якiсть
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже зручний, є можливість заживлювати все помешкання! При використанні тільки двохконтурного газового котла час = 11 годин

Недоліки:
    Не дешевий
  • Роман Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemon Watt

Дякую за швидку доставку, станція чудова, заряджається за півтори години.

• Продавець  Lemon Watt

Роман, дякую Вам за вибір нашого магазину!)

• Євгеній Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якби не зарядна станція, навіть не знаю як би я виживав. Дуже рятує весь цей час, залишаємося в теплі (підключаємо до нього двухконтурний котел), можемо працювати постійно з ноутбуків (працюємо віддалено). За весь час не було жодних проблем, він топовий

Переваги:
    Описав у відгуку
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Store Group

Купила рідним. Все добре, працює відмінно на мій погляд. Мінімальна нагрузка поки що. Сьогодні за 4 години батарея впала з 35% до 19%. Працював комп'ютер, принтер та світло. Ще не робили повну зарядку. Потрібно спочатку розрядити як я зрозуміла, щоб потім гарно все функціонувало. Родина звикає і тестить поступово, що ще буде і як тягнути. Всім задоволені!
    Продавці ввічливі і дуже привітні. Дякую що так швидко все зробили і відправили. Дуже хвилювалась за це, але все пройшло добре.

Переваги:
    Потужність. Зараз розумію що дійсно кращим було рішення взяти більшу потужність 1800/1440. Бо спочатку я хотіла 1000/864. Так я впевнена що рідні можуть достатньо довго жити в більш комфортних умовах.
    Недоліки:
    Поки не бачу їх.
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Використовую станцію з серпня 2024 року. Повністю задоволений. Додав розумну розетку та стабілізатор на вхід. Розетку для того аби використовувати нічний тариф з 23 до 7 ранку, а стабілізатор аби не навантажувати стабілізацію самої станції. Й мати на вході стабільні 220-240 В. Бо в мережі 180-200 В.

Переваги:
    Ємнісна LFP батарея
    Недоліки:
    Відсутність керування SOC , Wi-Fi й сценаріїв як в моделі AC200PL яку додатково докупив через блекаут
    • Ірина Б***

Якщо можна, поділіться який стабілізатор брали

• Вікторія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetLand

Купувала ще до масових блекаутів.
    Якісна, надійна зарядна станція.

Переваги:
    Все чудово.
    Недоліки:
    —
    • Продавець  GadgetLand

Добрий день, Вікторіє. Дякуємо за приділений час для оцінки.
      Нехай зарядна станція надійно слугує протягом багатьох років.
      Будемо раді новим замовленням від Вас)

• Ирина Р***

Дуже задоволена,дякую.

• Станіслав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як вона зараз нас рятує. Зробив окремий вивід під підключення її через електричний щиток у квартирі. Основна її задача - заживлення двоконтурного газового котла. Від повної зарядки до розрядки (знаю, що не можна повністю заряджати та розряджати) її вистачає на 10 год 5 хв. Декілька днів тому, коли світла не було близько 40 годин, дуже врятувала, навіть якщо взяти до уваги, що пару разів я її бігав заряджати.
    Із недоліків, поки що, можу назвати тільки її вагу. Бо, коли в ручному режимі бігаєш її заряджати, виходить деяке фізичне тренування.

Переваги:
    Можна пережити відключення світла
    Недоліки:
    Вага
    • Наталія С***

Ми теж відчули цей недолік, ці дні тягали її до школи заряджати, щоб котел заживити. Добре що зараз хоч сніг. Ми на санчатах возимо до пункту незламності. Але підняти її на третій поверх і знести, це той ще квест. І в школі розетки для станцій не на вході, тому потрібно нести.

• Миколай Р***

Доброго дня підкажіть будь ласка підлючається без питань до газового котла і працює?нічого додатково не потрібно купувати?

• Дмитро Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Просто суперова зарядна станція. Потужна, швидко заряджається. Держить котел і холодильник 7 год. Підключав 1,5 кв без проблем тягнула. Працює в режимі упса. Хоч би не зглазити.

• Мое м***

что ж в ней потужного то , за такие деньги? ) я в 2024 взял за 53 тысячи 2 квт, и жалею что не взял тогда доп батарею или сразу брать надо было еко флоу на 3.6 квт.. от то потужно

• Руслан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Використовував рідко, циклів 10-15, але трохи більше ніж через рік перестав вмикатися, віддав в розетку по гарантії майже три місяці тому, без будь-яких комунікацій з розетки.

Недоліки:
    Перестав вмикатися
    • Михайло К***

І як рішилось?

• Ростислав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класний вибір для сегменту більш ніж невибагливого побутового споживача. Одночасно підключених приладів в сумі до 1.8 кВт витягує на ура.

Переваги:
    Придбав ще до сезону блекаутів
    Недоліки:
    Трохи шумна під час зарядки на будь якому режимі.
  • Артем О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь більше року. Все гуд!!
    Досі не розумію чого не купив її ще в 2023)
    Купляв для підключення холодильника, інтернету, резервного освітлення, заряджання малих пристроїв/телефонів. Вистачає на 14-15 годин при такій експлуатації, якщо холодильник підключати періодично (щоб підтримувати холод всередині), то тоді вистачає на /-30 годин.
    Стіралку тягне, мікрохвильовку тягне, електрочайник звичайно що тягне)

• Лотиш В***

Користуюсь понад рік.
    Використовую як UPS для ПК + ТВ + робочий ноут з монітором + освітлення
    При вимкненні світла може перемикатися непомітно на живлення від акумулятора

Маю ще декілька станцій менших розмірів, від іншого відомого виробника.
    Вони значно більш гучні в роботі.
    Ця станція досить тиха, хоча в тихій кімнаті чутно, але звук не бісить.

Переваги:
    Тиха, достатньо потужна, швидко заряджається
    Недоліки:
    Не помітив
    • Андрей

На сколько хватает для пк, и какой БП у пк? Спасибо

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Artilugio

Bluetti — чудова зарядна станція!
    Тестування пройшло успішно, усе працює стабільно. Дуже сподобалась — якісна, потужна й продумана річ. Рекомендую!

Переваги:
    Мені сподобалась!
  • Ігор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює. Реально тиха на Еко режимі. Брав АС180Р в середині серпня 2025р.

Переваги:
    Працює і свої обов'язки виконує.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зарядна станція норм, вага в 17 кг дозволяє бути їй доволі мобільним переносним пристроєм

Переваги:
    Зручний форм-фактор, наявність достатньої кількості виходів для приладів
    Недоліки:
    Станція не заряджається якщо напруга мережі менша ніж 190 Вт, і це виявилось важливим питанням під час частих вимикань світла коли дійсно мережа просідає
    • Володимир

В налаштуваннях додатку, є спеціальна опція для таких випадків. Треба лише встановити додаток і оновити ПЗ станції до останньої версії

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: G-Hub

Це шикарна річ, як раз після прильоту почали відключати світло і станція мене спасла. Електрик підключив мені до автомата, що перемикаю лише однією кнопкою зі станції на загальну мережу і навпаки. Холодильник, всі розетки та світло, телевізор на 7 годин вистачає

Переваги:
    Швидко заряджається
  • Безнощенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: G-Hub

Доставили швидко. станція працює добре

• Людмила Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Energy Saving Systems

Дякую продавцю за швидкість! Станція працює відмінно! Під час зарядки працює тихо.