Відгуки покупців про Труси боксери чоловічі Bono МШ950254 56 Темно-сині (ROZ6205007547)
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
Нормальний товар, зручні.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний синій
Розумна ціна, відмінна якість, купуємо вже декілька років поспіль, нарікань немає
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
Гарний
- Василь В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний синій
Купую дану модель не перший рік. Зручні, проте якість тканини значно гірша ніж наприклад 2 роки тому.
Раніше без проблем носились більше року. Зараз не більше 6 місяців- Переваги:
- Дуже зручна модель
- Недоліки:
- Якість тканини
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Темний синій
Все ок!
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Темний синій
Гарний колір ,матеріпл приємний для тіла.BONO взагалі супер.
- Переваги:
- В Розетке купувати особливо в час війни вигідно.
- Недоліки:
- Немає.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний синій
BONO- це гарне співвідношення ціни та якості. Приємний на дотик матеріал, не синтетика, шви не натирають. Злегка змивається колір після першого прання, але це не впливає на зовнішній вигляд, гарно виглядають, як труси боксери, тримають форму, довго носяться.
- Вячеслав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
По розмеру, подошли идеально
- Переваги:
- Соответствуют размерной сетке
- Михайло Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Темний синій
Підуть
- Тетяна Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Темний синій
Чоловіку сподобалися, зручні, якісні.
- Ілля М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Темний синій
Все добре. Тільки посадку хотілось би вищу. І вони маломірні
- Переваги:
- Недоліки:
- Маломірні, низька посадка
- Тамара Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний синій
Мягкие прочные долговечные
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний синій
Якісні труси за приємну ціну.
- Переваги:
- Усв
- Недоліки:
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
Трусиля норм, зручні, якісні. Але за такі кошти можна обрати кращі і дешевші.
Відповідає
- Ігор З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
Нерекомендую
- Недоліки:
- Розмір,резинка,якість пошитя
- Представник бренду
Дякумо за відгук! Що саме Вам не сподобалось в нашій моделі боксерів? Будемо вдячні якщо зможете зв'язатися з нами [email protected] для деталізації недоліків.
Не рекомендую, за ті гроші можна купити більш зручні та якісні.
- Представник бренду
Допоможіть нам стати кращими, для цього хочемо зрозуміти, що саме Вам не сподобалось. Пропонуємо Вам звязатися з нами [email protected], будемо вдячні Вам за співпрацю!
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Темний синій
Натуральные хороший пошив
- Борис А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
- ДенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
Добрі труси-шорти і розмірна сітка яка допомогла їх обрати
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Темний синій
Покупаю ці труси вдруге. Гарна якість і ціна.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Темний синій
Натуральный хлопок хороший пошив
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 48. Колір: Темний синій
Вже не перший раз беру трухани від Bono дуже подобаються, не розтягуються, зручні
- Переваги:
- Зручні, не розтягуються, приємні на дотик
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
Досить якісна білизна, але як на мене розмір дещо не відповідає (дещо замалі).
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Як на мене розмір не відповідає.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
Тканина цупка, не еластична, тому складається враження, що вони маломірять. Купила за відгуками, 3 шт, але чоловік забракував, не сподобались.
- Недоліки:
- Цупка тканина, погано тягнеться, в такій білизні почуваєшся незручно
- Представник бренду
Доброго дня! Ми піклуємося про якість своїх виробів, тому дуже занепокоєні ситуацією яка сталася. Пропонуємо звязатися знами для вирішення цього питання! Будемо вдячні якщо допоможете зробити нашу продукцію ще краще! Наші контакти [email protected]
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Темний синій
Труси набагато якіісніші, ніж за таку саму ціну турецькі і т. п.
- Переваги:
- Добре пошиті, з якісної тканини, за нормальну ціну.
- Недоліки:
- Вузькувата резинка.
Відповідає
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Темний синій
Задоволена, якісні, замовляла другий раз.
- Переваги:
- Співпадає розмірна сітка.
- Недоліки:
- Нема.
- Богдан С***Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
Взяв дві пари цих трусів через 3 тижні користування з них почали лізти нитки.
- Переваги:
- 3 тижні протримались
- Недоліки:
- Якість гірша навіть за труси які в 4 рази дешевше.
- Представник бренду
Доброго дня! Ми слідкуємо за якістю наших виробів, і більшість відгуків у нас позитивні. Тому кожен випадок негатиний розлядаємо окремо. Пропонуємо зв'язатися з нами, для вирішення питання. Наша пошта [email protected]
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Темний синій
Постоянно покупаю, рекомендую.
- Переваги:
- Хорошее качество
Відповідає
- Морозко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Темний синій
Дуже класні на перший погляд і відчуття ! Задля , цікавості їх замовив . Мені сподобались . Потім добавлю відгук з практики .
- Переваги:
- Тканина , пошиття , зручність .
- Недоліки:
- Поки , нема .
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Темний синій
Всё супер,на высоте!!!
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
Якісні. Розмір відповідає розмірної сітці.
- Переваги:
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Темний синій
Чоловік задоволений
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявлені
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Темний синій
якість тканини хороша,розмінна сітка співпадає з розміром
- Переваги:
- хороша якість
- Недоліки:
- Долюк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Темний синій
Гарні
- любовь м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний синій
спасибо Все подошло Качество товара отличное
- Переваги:
- качество