ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Електронна книга Boox Go 7 White (6949710310648)

Немає в наявності

4.9/5
Оцінка користувачів 4.9/5
  • Яна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Батарея тримає довго, я вимикаю вай фай. Все налаштовується під вас, додатки всі працюють. Дуже зручна книжка

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: NavarUS. Колір: White

Книга топ з багатим функціоналом

Переваги:
    Андройд багато можливостей для завантажування різних додатків
    Недоліки:
    Через андройд тримає акб менше ніж в покетбуків чи кіндл
  • Алекс

10/10

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: NavarUS. Колір: White

Книга отличная! Кроме того, что работает на ОС Андроид, и следовательно, можно установить любые приложения, экран радует качеством и наличием регулировки теплоты. Глаза не устают, в темноте читать тоже ко комфортно благодаря тёплой подсветке. Книги перекидывать легко - как через кабель, так и через приложение.

• Олег Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Це найкраща читалка, яка в мене була. До цього я мав PocketBook Verse Pro та старенький Amazon Kindle десь 2014-2016 років випуску.

Плюси: швидка система, нічого не гальмує. Це Android, тож можна завантажувати застосунки з Play Market'у. Це дуже зручно, бо якщо ви не піратите книги, то знаєте, що зараз майже в кожного видавництва файли вже не завантажуються напряму - треба встановлювати їхній фірмовий застосунок і читати книги там. Також дуже зручне керування фізичними кнопками. Є Bluetooth, тож можна під’єднати навушники й завдяки TTS (text-to-speech) слухати книгу. Великий обсяг пам’яті, який можна розширити. Дуже гнучке налаштування тексту: відступи, стиль шрифту, розмір тощо. Читалка приємна на дотик і тонка.

Мінуси: час автономної роботи. У мене читалка працює вдень без підсвітки, а ввечері та перед сном я ставлю яскравість десь на 1/3 від максимальної. Читаю приблизно 3-4 години на день. За такого використання заряду вистачає днів на 10. До цього мої читалки жили більше місяця, але це нормальна ціна за те, що ця модель може дати загалом.

• Назар К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Перед купівлею електронної книги перечитав багато форумів та реальних відгуків користувачів, зважив всі за і проти та зупинився на даному екземплярі. Що сказати, не прогадав, отримав шустрого та зручного апарата, який дякуючи операційній системі не має фактично ніяких обмежень, що присутні в інших виробників. Розглядав ще його старшого кольорового брата, але друзі переконали, що краще все таки монохромний варіант (відсутні відтінкові артефакти). Для перевірки можливостей запустив на ньому навіть відео з ютубу і був приємно здивований, тягне без проблем

Переваги:
    Все описано вище
    Недоліки:
    Чохол потрібно замовляти окремо і все таки паперова книжка смачніша :)
  • Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: White

Все супер

• Вікторія М***
    Відгук від покупця. Продавець: NavarUS. Колір: White

Дуже швидка доставка від магазину, дякую!

Книжка класна, порівняно з моїм попереднім 6' Pocketbook - набагато зручніша і швидша. Відчутно більший екран, хоча різниця в один дюйм всього. Зображення чітке, немає артефактів при гортанні, мегазручно, що є клавіші для гортання збоку, та що керування сенсорне. М'яка підсвітка, приємна для очей. Зручно тримати у руках, та і естетично - отримую задоволення від дизайну.

У стандартній програмі для читання все настільки гнучко налаштовується, що я була в шоці)) Можна відрегулювати для кожної книжки окремо під себе всі поля, міжбуквенні, міжрядкові інтервали, шрифти, жирність - одним словом, майже як ворд, тільки для читання :D

Виробник, хоч і кривувато, але постарався зробити завантаження книжок та керування бібліотекою зручними - легко перекидати файли між пристроями в рамках однієї локальної мережі, якщо у різних - через особистий кабінет boox все добре синхронізується, у мене не виникло з цим проблем.

Функцією письма та пером я не користувалась, і не планую, тому прокоментувати не можу - брала лише для читання. Батарея тримає досить добре, але я вимикаю вайфай, коли він не потрібен, щоб економити заряд.

Тепер до мінусів, це, по суті, дрібниці, але на самому початку налаштування у мене викликали роздратування)))

1) Зберігання книжок на пристрої, система полиць - дуже незвична та дивна для мене, бібліотека у Pocketbook була логічнішою, але це, як-то кажуть, вкусовщіна, та і я вже підлаштувалась. Але якщо переносите велику бібліотеку з старої книжки на цю - приготуйтесь витратити на це достатньо часу, бо доведеться поколупатися. На щастя, це лише один раз потрібно зробити, далі все ок.

2) Ця книжка не підтягує дані про серію книг: наприклад, Pocketbook виводив назву книги, автора, серію та порядковий номер у серії; ця книжка про серію нічого не знає, навіть якщо зайти в Properties книги. Це трошечки ускладнює життя, коли на книзі вся серія, а в серії багато книг, і доводиться окремо гуглити, яку книжку брати читати наступною.

3) З абсолютно невідомих причин для формату fb2 ця книга не підтягує обкладинки - от хоч трісни, для жодної fb2 не підтягнула. Обкладинка у метаданих файлу є, адже попередня читалка виводила обкладинку без проблем. Фікс я знайшла випадково - та сама книжка, але в форматі epub - прекрасно собі відображається з обкладинкою. Це дивно, але я рада, що знайшлося рішення, бо дивитися на купу дефолтних обкладинок книг, ще і без серій - було зовсім сумно..)))

Переваги:
    Мегашвидка доставка, книжка швидка у роботі, приносить естетичне задоволення візуально, дуже-дуже класна обкладинка фірмова до цієї моделі
    Недоліки:
    Відсутність серій книг, не виводяться обкладинки для деяких форматів
  • Олексій Ш***

Чудова книга

• Олег Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Замінив свій кіндл 22го року на цю книжку, і в цілому задоволений. Так, вона звісно тримає менше заряд через андроїд і додатки. Але в цілому при активному читанні вистачає десь на 3 дні по 6-8годин читання. Довелося трохи заморочитись поки зареєстрував аккаунт і зміг з'єднати книжку з компом/телефоном, бо бачте треба бути уважними при виборі серверу, а їх там 3 і треба логінитися саме окремо на один з серверів. Зрештою звісно скористався по звичці Calibre і закинув по проводу все що було треба. Зазвичай користуюсь epub форматом, з ним проблем нема, обкладинки підтягує. Зручно що можна самому переіменувати книгу, бо калібре закидує десь в такому вигляді - Garri Potter i Filosovskiy kamin, і мене це ще з кіндла тригерить, на щастя тепер можу сам змінити назву на пристрої. Поставив кілька додатків, трохи погрався і забув за них, бо і так книг вистачає, можливо пізніше повернуся. Хоча спробував через манга плюс і міхон погортати мангу, то в цілому досить зручно. За потреби можна читати і через браузер, я собі встановив мозілу, включив адблокер і тепер можна почитати якийсь фанфік без потреби його скачувати на пристрій. Хоча знову ж таки, для мене зручніше той фанфік скачати з допомогою розширення web to epub ніж читати через браузер.
    Сама книга дуже легка, зручна навіть без чохла, але підозрюю що більш крихка у порівнянні з кіндлом, тому чекаю свій чохол з китаю.
    Заряджається швидко, є можливість встановити ліміт зарядки на 80%. З нашими відключеннями, за годину десь заряджається приблизно.
    Фізичні кнопки це те чого не вистачало на кіндлі.
    Є купа налаштувань, в тому числі самого e-ink.
    Я поки користуюсь базовою читалкою, мені підходить.
    Відсутній світловий індикатор зарядки, тому поки не подивишся на екран книжки де в нижньому кутку під час зарядки є хоч якась інформація, не зрозуміло чи досі пристрій заряджається.

Переваги:
    Андроїд
    Недоліки:
    Немає світлового індикатора зарядки
  • Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Black

Задоволені, приїхала за день, задоволені всим. Якість екрану на висоті, очам приємно. Багато різних функцій. Хто читає буде радий. Єдиний мінус, швидко сідає батарея, особливо коли використовуєш підсвітку. Ну і тепер можна читати книжки у різних продавців які можна читати тільки в їх додатках. Андроїд рятує.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    акумулятор
    • Продавець  WOWS

Віталій, добрий день! Ми вдячні вам за відгук.

Бажаємо приємного користування!

• Андрій

Вітаю, хоча б приблизно, на скільки вистачає батареї при активному використанні?

• Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Книжка легка по вазі. Працює з багатьма форматами. Дещо складно розібратись із переносом книжок на пристрій.

Переваги:
    Багатоформатність. Акумулятор довго тримає якщо не користуватись wi-fi та bluetooth.
    Недоліки:
    Локалізовано інтерфейс на українську мову приблизно на 60 відсотків. Тому, хто не дружить з англійською, можливо, буде складно розібратись.
    • Представник бренду

Руслан, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Якщо чесно, це перша моя читалка з e-ink, бо до цього я читала з ipad. Але почались вікові зміни в зорі, очі швидко втомлюються, тому було вирішено придбати спеціалізований девайс. Навіть не буду розказувати стільки відгуків про різні електронні книги різних виробників я прочитала і скільки оглядів подивилась , в тч в англомовному сегменті інтернету))) після довгих роздумів і оцінювання варіантів все ж зупинилась на цій книзі. І вона ідеальна для мене. Звісно, мені нема з чим порівнювати особо, але по функціоналу вона точно найкраща, так як має мільйон різних налаштувань, можливіть уплавління як сенсорно, так і кнопками, легку загрузку книг кількома варіантами, читання безлічі форматів без необхідності конвертування, плюс є можливість встановлювати сторонні додатки. Я прямо уявляю як я на кіндлі конвертую під тисячу своїх книг в потрібний їм формат, щоб їх з планшету перенести. Бррр...Чохол магнітний брать не планую, бо придбала на китайських сайтах силіконовий чохол-накладку(єдиний мінус міняється вага книги, але думаю магнітний ще важчий) і плівку на скло(хоча воно тут і так підвищеної міцності, якщо вірити характеристикам), а для транспортування знайшла вдома цупкого чохла-кишеньку не знаю вже від чого)). Тому хто страждає без чохла, то купіть в Китаї за 150-170 грн повний захисний комплект, ну хоча б на перший час. Я собі на того чохла ще й телефонного магніта magsafe приліпила і чіпляю попсокет якщо треба.
    Так що для мене це виявилось вдалою покупкою, хоча раніше думала, що після великого екрана і читання на дві колонки тут буде незручно. Хто ще обирає принаймні між виробниками, то цей точно гарний вибір.

Переваги:
    Читає безліч форматів, зручна загрузка книг, можливість встановлювати сторонні додатки, гнучкі налаштування під будь-яку потребу
    • Представник бренду

Олена, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Світлана

Доброго дня.А на якому сайті заказували чехол?

• Никита К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Сперва приобрёл Pocketbook lnkPad 4, но через 3 дня понял, что экосистема Linux и слабое железо не стоит своих денег.

Теперь про BOOX GO 7: Эта книга замечательная во всех аспектах.

Переваги:
    - экран (все аспекты)
    - функционал (почти как планшет по своим возможностям )
    - производительность (у меня постоянно открыт Notion, Chrome, приложение для чтения и AI) помощник)
    - дизайн
    - размер
    Недоліки:
    Будет быстрее разряжаться по сравнению с книгами на базе Linux. За 3 дня - 40% заряда батареи, каждый день по 2-3 часа активного использования с постоянно включённым wifi.
    • Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Світлана

Як думаєте ,чи підтримує він стилус?

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чудова книжка. Особливо вважаючи його планшетом з E-ink екраном.

• Представник бренду

Вадим, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Максим Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чудова книга за свої гроші. Добре тримає заряд, читає усі формати, без зайвих функцій. Працює на андроїді, немає реклами як у Amazon.

Переваги:
    Просто у використанні, якість збірки, функціональність.
    Недоліки:
    Залежить які цілі ставити.
    • Представник бренду

Максим, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Лариса К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

На жаль, магнітного чохла, обіцяного на останньому слайді серед зображень товару, в комплекті не виявилося. Навіщо так обманювати покупців? Сподіваюся, продавець це виправить і відправить те, що було заявлено.

Переваги:
    Гарна книга
    Недоліки:
    Обман з боку Rozetka

• Представник бренду

Лариса, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      У комплект Boox Go 7 Black входять електронна книга, кабель USB, інструмент для виймання лотка під карти, короткий посібник для швидкого старту та гарантійний талон, тоді як чохол у наборі відсутній. Ми вже передали запит для виправлення характеристик товару й надання актуальної інформації.

• Владимир К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Книга не погана. До цього був Кіндл, з кнопками зручніше.
    Зручно, що є wi fi і браузер ьа можна завантажувати книги напряму.
    З мінусів - незручна кнопка вмикання знизу і довге завантажння. Якщо в Кіндл було легко розблокувати і книга завантажувалась за декілька секунд то тут треба чекати довго - як включення ноутбуку. Багато, як на мене, напотрібних і зайвих додатків та функцій

• Андрій К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Обіцяли чохол і тепер відмовляються від своїх обіцянок

Переваги:
    Класна книга
    Недоліки:
    Брехня від Розетки

• Представник бренду

Андрій, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Ми вже передали запит для виправлення характеристик товару й надання актуальної інформації. Комплектом Boox Go 7 Black передбачено електронну книгу, кабель USB, інструмент для виймання лотка під карти, короткий посібник для швидкого старту та гарантійний талон. Чохол у наборі відсутній.