Відгуки покупців про Оцет Borges бальзамічний Модена 250 мл (8410179306148)
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приємний легкий аромат, в міру кисло-солодкий смак, для заправки овочевих салатів - саме той варіант
- Переваги:
- Зручне дозування рідини з пляшечки
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що бальзамічний оцет Borges Модена вам сподобався. Приємно знати, що ви оцінили його легкий аромат, збалансований кисло-солодкий смак і зручне дозування.
Дякуємо, що обираєте Borges!
- Костянтин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
звичайний бальзамічний оцет
- Переваги:
- не знайшов
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за відгук!
Шкода, що бальзамічний оцет Borges не виправдав ваших очікувань. Вашу думку ми цінуємо.
- Олексій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для досягнення очікуваних смакових відтінків у стравах необхідно використовувати значно більші обсягу оцту у порівнянні з іншими...
- Переваги:
- Смак достатньо збалансований
- Недоліки:
- Таке враження, що розведено водичкою.
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь много лет.Не перенасыщен сахаром и кислотой.Использую для маринования любого мяса.Чаще пополам с соевым соусом.Для меня он классика.Экономный.Срок хранения 5 лет.Рекомендую.
- Билык Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Самый обычный бальзамический уксус, добавляем только в салаты, поэтому каких-то сверхтребований к нему не предъявляем. Цена оказалась ниже, чем на аналогичные товары, вот его и выбрали.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лучший бальзамический уксус по насыщенности и вкусу
- Баденко О***Продавець: Rozetka
Уксус превосходный ! Очень приятный кисло - сладкий вкус ! Использую в салаты , маринады , заправки . Очень вкусное мясо получается , замаринованное им . И даже самый обычный салат превращается в шедевр ! Рекомендую !
- ОльгаПродавець: Rozetka
Мягкий, немного сладковатый привкус, достаточно густая консистенция. Использую и в качестве маринада, и как заправку к салатам. Бальзамик отлично сочетается с оливковым маслом, кстати у данного производителя оно отменного качества.