Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Оцет Borges яблучний 250 мл (8410179308142)

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Справжній яблучний оцет від знаного виробника, тож і користь від нього дійсно є. Я використовую цю марку оцету у лікувально-профілактичних цілях і задоволена.
    Дякую за можливість придбавати якісний натуральний товар за помірну ціну.

Дякуємо за такий змістовний і теплий відгук!
      Раді, що яблучний оцет Borges відповідає вашим очікуванням і подобається своєю якістю та натуральністю.
      Приємно чути, що ви задоволені товаром і його ціною.
      Будемо раді бачити вас знову та й надалі тішити якісною продукцією!

• Орлова Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний смак та аромат. Зручний дозатор.

Переваги:
    Дозатор.
    Недоліки:

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався смак та аромат оцту яблучного Borges, а також зручність дозатора. Сподіваємося, що якість продукції виправдовує її вартість.

• Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Приємний смак, не різкий.

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався м'який смак яблучного оцту Borges. Сподіваємося, він стане чудовим доповненням до ваших страв!

• Любов К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легко дозувати, коли додаєш до страв

Переваги:
    Хороший оцет, зручний посуд, допомагає кришечка-мірник
    Недоліки:
    Не помітила
  • Игорь
    Продавець: Rozetka

Срок хранения Срок хранения 1800 дней. У умных не будет даже вопросов насчет консервантов.

Переваги:
    Недоліки:
    Химоза Е224.Вреда нет но он прибивает всю пользу состава в бутылке.
  • Светлана С***
    Продавець: Rozetka

Все в этом уксусе хорошо, вкусный, натуральный, НО есть одна мелочь, которая портит все хорошее - наличие вредной химической добавки Е224. Один раз не доглядела и купила этот уксус, больше покупать не буду, за такую цену покупать, якобы натуральный продукт в состав которого входит химический, вредный компонент, который, кстати в США вообще запрещен

Переваги:
    Вкусный
    Недоліки:
    наличие вредного консерванта Е224
    • Степан

Можу посперечатись - його шкідливість не довена, + є дозволені добові норми. Не думаю що ви щодня використовуєте пляшку оцту)) тому можете бути спокійні))

• Игорь

Проснулись, этот консервант Е224 во всех импортных уксусах.

• сергей л***
    Продавець: Rozetka

Мы давно берём только этот уксус для карпачо придаёт прикольный привкус!хороший объём надолго хватает объема!

Переваги:
    Цена
  • Баденко О***
    Продавець: Rozetka

Уксус просто отличный ! Мариновала им утку - мясо получилось нежнейшее , с приятным кисло - сладким вкусом ! Так же добавляю в салаты и различные соусы - этот уксус уместен везде ! И расход небольшой ) .

• Марченко О***
    Продавець: Rozetka

Назва - Уксус Borges яблочный 250 мл (8410179308142)
    Опис - Масло Borges производится по традиционным рецептам, бережно хранимым более 100 лет, что обеспечивает маслу Borges неизменный, исключительный вкус и аромат, и сохраняет все ценные витамины.

Переваги:
    возможно
    Недоліки:
    Це масло чи уксус?
    • Джстин В***

уксус, до конца описание надо читать... тут рассказано что это за производитель, что он имеет опыт создания продуктов (в частности масла) и потому они шарят в производстве как масел так и уксусов.