- Василий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 180. Загальна довжина: 3.6
Вудилище зроблене на вигляд досить якісно. Немає явних огріхів. Досить тонке. Очікував, що буде гірше. В руках почувається як досить міцне. Приємно порадувало.
Строй швидкий і досить жорсткий, якраз для течії Десни, кидати кормушки 150 грам.
Розетка, як завжди порадувала: якщо в наявності, значить в наявності.- Переваги:
- Якісне порівняно не дороге вудилище
- Недоліки:
- Я не побачив
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 30 - 250. Загальна довжина: 3.6
За такі кошти гарний , поки що не поламав )
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 30 - 250. Загальна довжина: 3.9
Мой первый фидер, за такие деньги наверное лучше не найти
- Переваги:
- Крепкий, прощает кучу ошибок, не дорого
- Недоліки:
- Недостатки появились когда я начал брать в руки удилища по 3000грн, разница ощутима
- Тарас В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна довжина: 3.6
Хороший фідер для початківців. Вже протестував, рекомендую ! Свої цілі виконує
- Переваги:
- 3.60/100g - золота середина
- Недоліки:
- За свою ціну не виявив недоліків
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 30 - 250. Загальна довжина: 3.6
Брала чоловіку на день народження. Дуже задоволений
Представник брендуДобрий день!
Приємно, що ви задоволені!
Якщо будуть питання щодо наступного подарунку чоловіку, раді будемо допомогти з вибором)
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна довжина: 3.6
- Влад С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 180. Загальна довжина: 3.6
Вудлищем задоволений , не можу сказати нічого поганого ,пробачає деякі помилки)
- Переваги:
- Ціна якісь
- Недоліки:
- Не виявив
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 30 - 250. Загальна довжина: 3.6
Дуже гарний товар і надійний
- Володимир А***
В комплекті три кінчика йде?
- Ігор К***
Так, у тубусі три кінчика різної жорсткості
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 200. Загальна довжина: 3.9
Пришло во время, все целое
- Недоліки:
- Тобус под вершинки мал
- Станислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 30 - 250. Загальна довжина: 3.6
Ще не користувався, але на вигляд дуже крутий. Якість теж на висоті. Чекаю весну)
- Переваги:
- На вигляд якісний
- Недоліки:
- Антон О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 180. Загальна довжина: 3.6
Відмінна палка! Витримує навантаження дай боже. Був зачеп, думав зламаю... ні, витягнув разом з корягою. Груз 120 летить легко.
- Переваги:
- Відмінна якість
- Недоліки:
- Не виявив
- ИлонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 40 - 130. Загальна довжина: 3
Покупала мужу на подарок. Очень доволен! Спасибо!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 180. Загальна довжина: 3.6
Довольно качественная палка
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Пока не увидел
- Виктор Б***Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 30 - 250. Загальна довжина: 3.9
Трёхсекционное штекерное уилище Brain Classic Feeder 3.90 м 250 г для рыболова-фидериста это отличный подарок. С ним и сверхдальние забросы оснастки возможны, и вываживание даже трофейной рыбы не представляет проблем, и чувствительность удилища позволяет не пропустить любую осторожную поклёвку. Бланк изготовлен безупречно, кольца с керамическими вставками, рукоять приятно держать. В комплекте имеются три сменных вершинки различной жесткости. Удилище отлично гасит рывки рыбы при вываживании, с ним рыбачить одно удовольствие.
- Переваги:
- Качество супер, цена доступная.
- Недоліки:
- Нет.
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 30 - 250. Загальна довжина: 3.6
Товар пошкоджений,оформив возврат, сподіваюся на бистре повернення коштів, щоб замовити знову бо сам по собі спинінг мені подобається.
- Переваги:
- Вічливий продавець
- Недоліки:
- Пошкоджений
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 180. Загальна довжина: 3
Доволен
- Олексій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 200. Загальна довжина: 3.6
Гарне вудлище.
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 30 - 250. Загальна довжина: 3.9
Добрый фідер, найближчого часу замовлю ще такий же
- Переваги:
- Ціна=якість
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо, що обираєте нас!)
- Володимир Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 180. Загальна довжина: 3.6
Норм
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 180. Загальна довжина: 3.6
Мій перший фідер, ні з чим порівнювати, але мені сподобався.
- Недоліки:
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 180. Загальна довжина: 3.6
Купив по акції. На вигляд все добре, побачимо як в ділі. CLASSIC написано з усіма літерами. На чохлі внизу була дірка, але це дрібниці
- Переваги:
- Ціна, бренд
- Недоліки:
- Чохол слабий
- Олександер С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 180. Загальна довжина: 3.6
Фідер вартий уваги, зараз знижка тому ціна топ, був 3м то короткий а 3,60 чудовий закид.
- Переваги:
- Ціна але акційна, якість.
- Недоліки:
- Роберт П***Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 100. Загальна довжина: 3.3
Довольно надежный на вид , если только начинаете учиться ловить рыбу этот фидер для вас , компактный ,легкий, недорогой.
- Переваги:
- Хороший фидер для начинающих
- Недоліки:
- Практически нету как для своей цены и категории
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 30 - 250. Загальна довжина: 2.7
Отличный фидер, качевство очень хорошее, лёгкий и прочный, ловить одно удавольствие!)
- Переваги:
- Всем советую!
- Недоліки:
- Чехол можно было сделать и подороже(лучше)
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 40 - 130. Загальна довжина: 3.6
- Игорь О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 200. Загальна довжина: 3.6
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 200. Загальна довжина: 3.9
Сегодня забрал, фидер хороший. Теперь нужно выехать опробовать его в деле.
- Переваги:
- Дизайн, тест,
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- sevaПродавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 200. Загальна довжина: 3.9
зібрався купляти для себе фідер, мені сподобалася ця модель, підкажіть будь ласка ци стоїть цей фідер своїх грошів?
- Переваги:
- не знаю
- Недоліки:
- не знаю
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна довжина: 3.9
Недорогой качественный фидер,брал в РОЗЕТКЕ по акции
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- Олег Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 30 - 250. Загальна довжина: 3.9
Товар просто супер
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 30 - 250. Загальна довжина: 3.6
Гарне вудлище, як за свою вартість, надійне, якісно виготовлено, принаймні мені вдалий екземпляр трапився:)
В комплекті 3 змінних кінчика, різної жорсткості. Зручна ручка, секції складаються та кріпляться надійно, нічого не люфтить.- Переваги:
- Ціна/якість, надійність
- Недоліки:
- Для себе не виявив
- Vitalii V***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 180. Загальна довжина: 3.6
- Дима Р***Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 180. Загальна довжина: 3.6
Прикольный фидер за свою цену. Для новичков советую .
- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Вита Т***Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 180. Загальна довжина: 3.6
Покупали мужу на подарок, очень хороший фидер, мужу понравился
- Переваги:
- Качественный
- Недоліки:
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 180. Загальна довжина: 3.6
Досить приємна на зовнішній вигляд. Легка зручна. Добре підійшла катушка 5000.
- Переваги:
- Повністю відповідає свой цінової категорії
- Недоліки:
- Незначні недоліки зовні при виробництві яка не як не як не впливають на її робочі характеристики.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 30 - 250. Загальна довжина: 3.9
За таку ціну не поганий бланк. На першій рибалці (Десна 24.02) при закидах годівниць 140 г вигибався тюльпан на квівертипі. Для таких вагів та заявленому тесті вудлища тюльпан явно слабенький. Необхідно звернути на це увагу бо рибалка може бути зіпсована не по вашій вині.
- Переваги:
- Ціна, якість бланку вудлища.
- Недоліки:
- Квівертип не по тесту вудлища.
Квіврік має бути як на 1 фото!!! На 2, якій іде в к-ті.