Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ласощі для собак Brit Care Dental Stick Calm, заспокійливі, конопля та пустирник, 7 шт, 251 г (8595602564385)

Оцінка користувачів 4.82/5
  • Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудові палички. І для підтримання чистоти зубок, і смаколик, і заспокійливе. Даю на ніч. Добре собачка спить. Спокійніше реагує на тривоги та бахи вночі

• Олеся М***

Все добре.

• Яніна М***

Чудові ласощі, собаці сподобались

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Жует с удовольствием . Пес 6 кг - палку режу на 3 части и даю треть в день . Успокоительный эффект не уверенна, может и есть. Но мне кажется, лучший успокоительный эффект - это частые и долгие прогулки.

• Олег Г***

дуже гарна,та потрібна .

Переваги:
    200
  • Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якщо ви пробували справжні Дентал Стіки, то це не воно) Собака дуже швидко розгризає, бо воно розламується поки вона їсть і виходить зовсім не довго
    Гарні дентали довгограючі.

Заспокійливого ефекту не побачила. Просто смаколик

• Марта Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудові дентали. Нашу активну спаніельку й справді заспокоюють, гуляти надворі стала краще. Вони більші, тому ламаємо одну паличку на три частини.

Переваги:
    Заспокоюють собаку
    Недоліки:
    Наразі не виявили
  • Галина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

"заспокійливого" ефекту не помітила. Спав пес і до цього чудово, а вот агресивно кидатись на все і всіх не перестала, мабуть просто вона в мене таке стерво)))
    Ділю паличку на 3 частини, вистачає на довго, зуби стали чистіші.

Переваги:
    На довго вистачає
    Недоліки:
    Не помітила заспокійливої дії
  • Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив для Французького бульдога. Дуже воно сподобалося собаці. Головне, щоб давати повільно, з рук, а то вона його норовить дуже швидко з'їсти.

Переваги:
    головна перевага в тому, що подобається собаці. Про пінші переваги, то хіба, що може сказати собака. -:) Якщо б вміла сказати, то впевнений, що б подякувала.
    Недоліки:
    головний недолік, щоб не давати аби собака сама забирала, особливо коли в хаті коврове покриття. Воно налипне, собака кашлятиме.
  • Антоніна Т***

Смачні.

• Анастасия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже класні стіки! Мій коргі їх обожнює, хоча вони повністю веганські. Запах з рота зник
    Рекомендую!

Переваги:
    Подобаються собаці, дієтичні, заспокоюють, добре для зубів
    Недоліки:
    Їх не багато у пачці
  • Дарина Д***
    Продавець: Rozetka

Брехати не буду, було просто цікаво, що ж там вони туди поклали ) Та наш малий хвостик кайфує від будь-яких смаколиків, ці теж йому сподобалися. Згриз із задоволенням.

Переваги:
    цікави поєднання смаків
  • Марина Л***
    Продавець: Rozetka

Упаковка цих паличок дійсно красива, але найважливіше що в середині, бо під час тривог, а особливо при вибухах, мій пес сильно нервує. Ці палички допомагають його заспокоїти і відволікти увагу, заспокійливий ефект помітний, як обіцяно виробником. Вдячні за такий продукт!

Переваги:
    помітний ефект, привабливий аромат
  • Наталья М***
    Продавець: Rozetka

У мене дуже активний джек расел і коли я побачила снеки зі заспокійливим ефектом зрозуміла що це наше) Йому дуже сподобалось, і десь під кінець тижня я дійсно почала помічати що він став менше нервувати на вулиці та при незнайомцях. Давали один раз на день, але йому дуже смачно і просить ще))