Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Набір масляних ручок Buromax Military 0.7 мм 3 шт Синіх (BM.8369.3)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Асорті. Кількість в упаковці: 3

За свої гроші доволі непоганий вибір ручок з гелевим стержнем. Приємний дизайн і зручно тримати у руці.

Переваги:
    Естетіка та зручність, пише добре навіть на морозі
    Недоліки:
    Трохі мажуть чорнила( не критично, але "що є то є"), "відносно" швидко стержень закінчується.

• Марина С***

Мені ручки сподобались, виглядають цікаво. Пишуть добре.

Переваги:
    Стильні

• Елизавета К***

Дуже чудові ручки, легко пишуть, якісні, приємно тримати у руці

Недоліки:

Єлизавето, добрий день. Дякуємо за ваш вибір та високу оцінку!

• Ганна Г***

Гарна канцелярія, рекомендую

Недоліки:
    Відсутні

• Максим З***

Мягко пишет, удобно держать в руке. Ручка хороша.

Переваги:
    В отзывыан
    Недоліки:
    Заказал две упаковки. Все 6ть ручек одного цвета(( хотя на фото указаны разные цвета. По итогу все зелёные

Максиме, добрий день. Перепрошуємо за завдані незручності.Ми вже передали інформацію на склад для посилення контролю за збіркою замовлень. Дякуємо за розуміння!