Відгуки покупців про Ручка кулькова на підставці Buromax Синя 0.7 мм Чорний корпус (BM.8146-01)
- Алексей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Чорний
купив, подарував в банк, в якому обслуговуюсь. вже місяці 3 в користуванні. нарікань немає)
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Buromax
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Чорний
Поставили на рецепціі в клініці. Доволі практично. Гарна якість. Виглядає презентабельно
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Buromax
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Чорний
Ручка для ресепшн отличная, клеится прочно, выглядит супер, прочная цепочка, мягко пишет, хватает на долго.Рекомендую.
- Переваги:
- Долго служит, прочно сделана.
- Недоліки:
- При замене пасты нету к ней таких же стержней.
- ЛеонидВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Чорний
Хорошая ручка. В кабинете руководителя эффектно смотрится.
- Переваги:
- Оригинальная
- Недоліки:
- Василенко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Чорний
- Переваги:
- Дизайн
- СветаПродавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Чорний
Ручка "неубиваемая". И пишет хорошо и служит долго. Цепи достаточно, что бы комфортно писать. У нас в офисе такая довольно долго. Родимая паста была очень хорошая, а вот заменили-уже не так мягко и насыщенно пишет. Рекомендую.
- Переваги:
- Красивая, прочная