Перші враження - звучання чудове. Давно шукав такий варіант, щоб була оптимальна ціна-якість.
4/5, десь повішати - чудова. В горизонтальному положенні іноді рипить
Всё хорошо не хуже дорогих
Вітаємо Вас, Юрій!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель портативної колонки від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
Дуже гарна колонка. Досить гарна якість звуку, помірне відтворення басу.
Легко підключити до телефону)
За таку ціну, дуже хороший варіант.
Вітаємо Вас, Микола!
Все круто
Добрий день, Кирило!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
Норм колонка
Вітаємо Вас, Олександр!
Коли забирав колонку, не звернув увагу на відсутність зарядки та інструкції з використання, потім прочитавши повністю опис товару помітив що там вказано про наявність у комплекті зарядки та інструкції. В цілому колонка працює задовільно
Доброго ранку, Ярослав!
Дякуємо за відгук. Щодо комплектації, то в неї входить документація, кабель зарядка USB-A - USB-C та аудіокабель. Якщо їх немає в комплекті радимо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
Користуюся близько двох тижнів, повністю відповідає очікуванням)
Добрий день, Владислав!
Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
Яскравий звук
Добрий день, Віктор!
Все - персональна субʼєктивна оцінка. Термін використання - 7 діб.
Тверда «трійка» із пʼяти.
Побудова міцна, Світловий супровід, підсвічування кнопок.
Діапазон частот - не для меломана. Може підійти для шумного приміщення, мобільного використання, відтворення радіотрансляції.
Кнопки трохи занадто «туги», не відпружинюють.
Min рівень гучності - не для нічного фонового використання, занадто гучний.
«Усереднений» JBL ~ ₴4000, зазначених проблем не має.
Canyon виконує функції на рівні адекватному власної вартості.
Вітаємо Вас, Олександр!
Дякуємо за розгорнутий відгук, а також за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Шкода, що портативна акустика не повністю виправдала Ваші очікування. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
Хорош
Вітаємо Вас, Михайло!
Рекомендую!!!
Вітаємо Вас, Володимир!
Вперше сьогодні увімкнув колонку, склалось гарне враження за свої кошти, одразу кажу, якщо хочете краще відтворення звуку, придбайте щось на кшталт Маршал і не морочте голову поганими відгуками)
Вітаємо Вас, Данило!
Дякуємо за відгук. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
Гарне звучання
Вітаємо Вас, Віктор! Дякуємо за відгук і високу оцінку продукції Canyon. Бажаємо приємного користування!
Отлично работает
Вітаємо Вас, Олександр!
Дякуємо за відгук та прикладене фото. Нам дуже приємно, що ця модель портативної колонки від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
Гарна колонка, пару місяців користуюсь, гучна, зручна в користуванні.
Вітаємо Вас, Дмитро!
Якісний, глибокий звук.
Гучна.
Вітаємо Вас, Сергій!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель портативної колонки від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!
Гарний звук. Всім задоволений
Добрий день, Олександр!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель портативної колонки від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
JBL это всего лиш бренд и ничего больше если есть такие экземпляры. Очень понравилась звук держит на полную громкость басы не теряет в отличии вышеупомянутых аналогов. Реально хороший товар за вменяемые деньги .
Вітаємо Вас, Андрій!
Дуже хороша колонка, своїх грошей коштує
Доброго дня, Сергій!
Хотів невеличку компактну колонку яку можна брати з собою в дорогу.
В принципі за її ціну вона абсолютно мене влаштовує, єдиний мінус що якийсь брак з підсвіткою, на всіх оглядах в блогерів вона працює адекватно на жаль в мене ні.
Хороша колонка
Вітаємо Вас, Сергій!
насправді взагалі не вартує своїх грошей, звук просто поганий, направленість звуку з однієї сторони, баси якісь взагалі ніякі, управління теж незручне
Добрий день!
Дякуємо за відгук. Шкода, що портативна колонка не повністю виправдала Ваші очікування. Дана модель колонки має 3-режимний еквалайзер, який забезпечує чистий звук і потужні баси. Якщо виникнуть складнощі під час налаштувань, чи інші питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.