Відгуки покупців про Стільчик для годування Caretero Bill Mint (TERO-7581)
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стільчик виконаний дуже якісно. Дитині зручно в ньому знаходитись.
- Виктория Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Довольна на все 100%, стульчик очень удобный) а самое главное максимально компактный…легко моется….классная полка внизу - вместительная….только ремнями не пользуемся - они не прочные… а так стульчик просто идеальный
- Переваги:
- Супер удобный
- Недоліки:
- Ремни безопасности
- Ольга
Підкажіть, чи регулюється тут висота підніжки, та чи легко знімати стільницю??)
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зробили повернення. Стільчик був не зручний для малечі.
- Переваги:
- Недоліки:
- Замала стільниця, а також не доставала до підніжки, навіть коли вона була у найвищому положенні
- Диана Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволена на 100 відсотків! Стілець легкий, компактний, легко складається. Найважливіше, що стільчик дуже легко миється, так як їжа у нас всюди. Накладку з ременями перу в пральній машині, а інші деталі витираю ганчіркою і це займає мінімум часу. За таку ціну просто супер.
- Переваги:
- Компактний та зручний
- Недоліки:
- Не знайшла
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені сподобався легкістю і компактністю, відсутністю наворотів, з чим порівняти маю- в першої дитини був chicco, він набагато важчий і більший.
За цим легко доглядати, їжа не застрягає в різних місцях.- Переваги:
- Ціна рівна якості, легкий, простий у догляд
- Недоліки:
- Не виявила
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перед тим,як придбати,я читав відгуки.
Вирішив придбати,читав коментарі,що стільничка,за якою малюк їсть,деформована...Ну думаю,мене то пронесе в все буде чудово
Ба баааам,як бачите на фото,що прикріпив,та ж проблема.
І причина цьому лиш одна-ви не правильно упаковуєте.Деформація тільки через упаковку саму.Сама коробка в якій упаковано крісло було-мягка.Просто під грузом,і вагою інших коробок у машині-дефориувалась стільничка.- Переваги:
- Чудовий вигляд,якість
- Недоліки:
- Погана упаковка.Деформована стільниця
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуємось столиком вже тиждень, поки що недоліків не виявили. Зручний, надійний, легкий, цілком відповідає своїй вартості. Відділ для іграшок досить місткий, кішка дума що то для неї
- Переваги:
- Легкий, складається, в складеному вигляді також не потребує додаткової опори (якщо є потреба, можна висадити дитину в кресло і розкладати столик вже разом з нею).
- Недоліки:
- Поки що немає
- Діма М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Малеча дуже задоволена
- Переваги:
- Якісне крісло за свої гроші